rage wrote:vd cred ca e singurul de care imi place cum o arde din toata scena noastra hip hop. imi place si cum canta, atitudinea lui, cum e el ca persoana (cat pot sa imi dau seama din interviuri) si in plus faptul ca e toba de hip hop. daca ar fi sa aleg pe cineva care sa ma invete despre cultura hip hop, vd ar fi cu siguranta acea persoana.
QFT
daca vrei cultura Hip-Hop romaneasca, il poti lua si pe Catalin Dumitrescu de dascal
Premiera la "Oameni ca mine", primul clip de pe albumul semnat Vlad Dobrescu, miercurea viitoare pe Music Channel si pe canalul de youtube FacemRecordsTV!
in primul rand ca n-am pe TV cred. in al doilea rand ca nu ma uit la TV. in al 3lea rand ca n-am chef sa vad 10000 de reclame si cacaturi pe net (streaming).
si pe youtube e HD, cel mai probabil. de-aia
pt ca nu toata lumea prinde music channel, iar daca prinde poate nu are rabdare sa stea geana pt tv pentru un clip care nu fuge de pe youtube dupa ce va fi postat pe canalul facem
da ma. eu as muri de ciuda daca n-as fi primul care ar vedea un clip. cred ca o sa le trimit sms la aia de la music chanel cu "first", ca sa stie oamenii
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Kashim wrote: da ma. eu as muri de ciuda daca n-as fi primul care ar vedea un clip. cred ca o sa le trimit sms la aia de la music chanel cu "first", ca sa stie oamenii
eu is cel mai smecher ca o sa-l vad pe telefon dintr-un tren (daca nu mi se descarca telefonul sau daca am priza). ma asteapta o noapte lunga lunga in compania cfr-ului
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?