e plin de satirical content cand cauti kanye
nici mie nu mi se pare foarte destept,ma doare in pula de el ca persoana cum e.
imi place pentru ca yeezus
suna diferit si suna bine de tot
normal ca tiganilor care asculta lil wayne nu le place yeezus pentru ca aia sunt ca manelistii, asculta doar un tip de muzica si pana si aia stiu ce e rap si ce nu si oricum meritele pentru albumul asta il au aia care au facut beaturile.
p.s. ce chestie, ca intru rar pe la hip hop, dar dadui click pe threadu cu fredro star ca a postat nza si e ca o gura de aer curat intr-o mediu poluat.
ma refeream la faptul ca yeezus nu prea e ca stil de muzica ce se asteptau fanii kanye si de acolo dezamagirea tuturor. eu ascult orice atat timp cat imi place, indiferent de gen.
nu stiu daca kanye e genu de artist la care poti sa te astepti la ceva, omu e destul de imprevizibil si a cam ars-o diferit de la un album la altu. nu cred ca se astepta nimeni ca pe yeezus s-o arda ca pe "The College Dropout".
Kanye e smecher, ba! si indiferent de ce muzica a facut, a facut-o mereu bine si la o calitate foarte inalta. E nebun si imprevizibil si e tare rau asta. Mi se pare asa de aiurea sa mai incadrezi in anul 2014 muzica in genuri. E de cacat. Daca iti place, asculti. Daca nu, nu, e atat de simplu. Asa si pe Drake se pisa lumea ca nu e rap, dar ultimele 2 albume mie mi-au placut enorm si mi s-au parut foarte, foarte smechere si profi. Asa si Yeezus. Si da, My Beautiful DTF mi se pare si mie cel mai tare al lui Kanye. E atata muzica smechera si atatia cu o gandire limitata care nu pot trece peste bariera asta de genuri.
dany wrote:Kanye e smecher, ba! si indiferent de ce muzica a facut, a facut-o mereu bine si la o calitate foarte inalta. E nebun si imprevizibil si e tare rau asta. Mi se pare asa de aiurea sa mai incadrezi in anul 2014 muzica in genuri. E de c***t. Daca iti place, asculti. Daca nu, nu, e atat de simplu. Asa si pe Drake se pisa lumea ca nu e rap, dar ultimele 2 albume mie mi-au placut enorm si mi s-au parut foarte, foarte smechere si profi. Asa si Yeezus. Si da, My Beautiful DTF mi se pare si mie cel mai tare al lui Kanye. E atata muzica smechera si atatia cu o gandire limitata care nu pot trece peste bariera asta de genuri.
ce show-uri smechere are si parca albumul asta se aude mult mai bine live, parca e facut special pentru concerte.
acu si voi sunteti nebuni, sunt unii oameni care le plac doar un gen de muzica cum ar fi rap, care e problema?
nu e nicio problema, dar e ciudat. e ca si cum ai manca doar cartofi gatiti in diferite feluri toata viata, dar nu te-ai atinge de alte feluri de mancare. e trist ca e o gramada de muzica frumoasa si tu te limitezi la un singur gen.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."