G-MONEY wrote: piese gen Lose Yourself, i'm not afraid etc,
nu poti sa pui melodiile astea in aceeasi enumerare, orice ar fi
pentru mine eminem, din 2004 incoace, mai exista doar prin piesele "beautiful" si "so bad"
n-am asculat tot albumul, doar piesele pe care le-a evidentiat ego, dar daca alea sunt cele mai bune, nu vreau sa stiu cum sunt celelalte
CreativeEgo wrote:Bă, asta-i o interpretare de autist, să mor io. Ba nu, nu de autist, de hipster feminist hollywood-liberal politically correct touchy-feely vegan yoga-pants wearing 21st century too-sensitive-for-this shit self-righteous asshole. Etc.
Zice în vreo 3-4 locuri pe albumul ăsta: Eminem nu e doar un nume de scenă, e o a doua personalitate. Uite, citez din articolul pe care l-ai pus tu:
The entire fourth verse of album opener ‘Bad Guy’ lays it out: how his misogyny and homophobia has turned him into the type of bully he grew up hating, how his time in the spotlight is running short, and how dangerously close a 40-year-old Slim Shady is to being the “laughing stock of rap”… at which point he launches into an album drenched in the venom of his past without any of his early album quality control.
Deci, Eminem știe ce zice și continuă să zică slut și faggot și cunt și alea-alea tocmai pentru că mai sunt încă persoane care se simt lezate de asta. Și bine face. Dacă făcea muzica asta în Anglia, de exemplu, n-avea nicio relevanță, dar în America aia a protestanților adormiți în nuanțe de bej, revolta și miserupismul și misoginismul și înjurăturile și violența verbală și tot de reprezintă Eminem pică la fix și e încă relevantă.
Cum p*** mea poți lua apărarea ăluia de poza găoaze (și bine ai făcut, pentru că ai înțeles de ce făcea ce făcea) și acum ți se pare că unul care face muzică bună pentru shock value e câh că zice faggot. Io zic că ar fi cazul să aplici un pic de raționalitate peste stratul ăla gros de whatever-ism o fi mai fi și ăsta.
nu ma simt ofensat, dar mi se pare mega lazy abordarea asta si ma plictiseste teribil. daca la 41 de ani inca incerci sa fii edgy, e mega trist. ce pula mea sa mai sochezi acum? lasa-ma frate cu america adormita, ca daca vrei sa-i trezesti, nu o faci zicand "faggot" si facand femeile tarfe. si atitudinea asta cu femeile tarfe merge in adolescenta cand esti mega frustrat si o inteleg, dar la 41 de ani, ma gandesc ca you get over it si iti dai seama de niste chestii. ma rog, voi cautati intelesuri in niste versuri random si scrise la repezeala, exact cum cauta intelesuri si publicul artistic in gaoazele alea.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Şi-a piedut respiraţia pe ici, pe colo, dar tre să fii tare hater să-i reproşezi aşa ceva, având în vedere că ce bagă el live nu bagă alţii nici în studio...
Mie mi se pare impresionant şi simplul fapt c-a reuşit să-şi amintească versurile.
Eu tre să zic că am reacţionat la albumul ăsta ca un Stan, l-am ascultat cred de vreo 15 ori. Şi nu m-am săturat. Mă gândesc chiar să scriu o recenzie, să văd dacă am timp de-aşa ceva.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Eu l-am ascultat de vreo 3 ori cap-coada. Cu greu, din pricina beat-urilor. Vreo doua piese rup: Headlights si Bad Guy. Vreo 3 ok (le-as mai asculta de doua trei ori), iar restul parca par foarte usor de trecut peste ele. Nu ma fac sa dau replay sau ceva. Un album okeish, per total. Ma bucur ca macar am ramas cu cate ceva in cap de la el. M-a rupt pe alocuri la prima ascultare. Apoi mi-am mai pierdut din interes.
P.S: Sa ascultati Deluxe, sunt surprize frumoase bonusurile alea.
am fost fan eminem ....da de prin 2005/6/7 nu mai stiu cand a fost pauza aia...nu mai imi place ce scoate ...din albumul asta am ascultat doar ce piese ati zis voi ca rup.... si n-am rezistat nici macar pana la jumate ..nici nu ma mai obosesc cu restu... si imi pare asa rau
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Slab de tot din cauza beaturilor, am tot dat repeat si plm.. legat de live-ul ala si cand ii vezi pe-ai nostri cand se incurca la rime cu "mine" "bine" ) ce vrei ma, top class, am ramas uimit cum Nas dupa 50 de min sau cat a bagat aici la noi nu a baut o gura de apa si cum baga una dupa alta piesele.
iemsy wrote:Slab de tot din cauza beaturilor, am tot dat repeat si plm.. legat de live-ul ala si cand ii vezi pe-ai nostri cand se incurca la rime cu "mine" "bine" ) ce vrei ma, top class, am ramas uimit cum Nas dupa 50 de min sau cat a bagat aici la noi nu a baut o gura de apa si cum baga una dupa alta piesele.
Standardul absolut la performanțe live e Tech N9ne pt. mine. O dată și-o dată tot sper să-l prind pe undeva prin apropiere, că-n Ro nu-mi fac iluzii...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Un album slab nu e nici pe departe, dar cum a zis si iemsy, efectiv ma scot din sarite beaturile. Cat sunt eu de troll eminem, dar de data asta nici macar versurile nu pot salva unele melodii. Acum na, depinde si ce vrei de la un album. Daca il iei fix pentru lirica, rupe, daca te intereseaza si restu (cum la mine conteaza ff mult) atunci nu e chiar top class.
Bleah. Albumul incepuse minunat de-a dreptul cu Bad Guy, si continua bine pana ajunge la Stronger Than I Was, de unde mi se pare ca se transforma intr-o oribilitate. The Monster putea sa o cante doar Rihanna, ca oricum partea lui e irelevanta. I don't get So Far si Love Game, like...nu mi-a ramas nimic din ele. Headlights e WTF ( si oricum ma enerveaza vocea aluia de la Fun ). Evil Twin e OK, oricum Eminem incheie tot timpul in forta albumele.
E minunat sa il ascult cum da, dar beat-urile alea ma omoara. Mi-a placut mai mult Recovery, desi si ala avea elemente popish. Nu as fi numit albumul "MM LP 2", fiindca doar jumatate aduce cu el.