DOC & Motzu in HD (album 2015)
Re: DOC & Motzu in HD (album 2015)
Mult sub așteptări și asta nu din cauza lui, ci a lui motzu. Nu sunt deloc pe filmul meu negativele și nu pot asculta cu placere. 3 piese îmi plac, cel mai mult fiind aia cu exile și partea lu exile e tare rău
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Din capul locului tin sa precizez ca ii doresc tot binele din lume lui Doc si chiar sper sa faca si el bani adevarati din industria asta.
Am ascultat albumul si na, ca sa nu fiu prea rau, zic ca nu e pe filmul meu. Daca vorbesc strict din perspectiva ascultatorului de hip-hop, asta e cel mai slab material al lui Doc, de departeeeeeee. Defapt e cel mai slab almul rap (daca il poti numi asa) al anului. DAR o sa vorbesc din perspectiva unui om neutru.
Personal imi plac piesele: Don Quijote cred ca a scapat-o din greseala pe albumul asta, e prea rap, instrumental prea hardcore, tehnica prea buna ! Prea ca vechiul Doc
Ochiul Dracului, imi place cat de cat si negativul dar imi place si mesajul si confirm tot ce zice acolo, ca de atatia ani in domeniul asta...
In schimb refrenul e grotesc.
Julieta ta o sa fie urmatoarea piesa care o sa rupa radiourile, EXACT ce a fost si Ceai la vremea ei (apropo, PRAF remixul, la ce plm l-a facut nu inteleg). Daca nu o sa auziti piesa asta prin toate Beatle-urile si Mini-urle conduse de pasarici botoxate, eu ma impusc.
Pierdut buletin am zis si in postul precedent. Negativul asta iti induce asa o stare de bine iar Smiley e Smiley, face toata piesa. Cred ca daca era doar refrenul care sa tina 3 minute, nu se supara nimeni
Si cam atat...
Da, nu ma da pe spate piesa cu CTC, pe care o asteptam cel mai mult. De piesele care erau deja cunoscute nu are rost sa vorbim. Vorbesc si eu ca un profan, dar daca doc vrea sa faca bani in industria asta, atunci sa scoata mai multe piese gen Julieta ta, Baiatul bun, baiatul rau si Pierdut Buletin.
Apropo, noroc ca Doc e cine e pentru fanii genului, cu numele, altfel albumul asta nu prea avea ce cauta la sectiunea hip-hop, doar pentru 2-3 piese de gen
Ma apuc sa ascult ce a scos Undoo, poate acolo chiar e vorba de hip-hop pentru ca producatia de pe albumul asta, 80% nu e hip-hop.
Am ascultat albumul si na, ca sa nu fiu prea rau, zic ca nu e pe filmul meu. Daca vorbesc strict din perspectiva ascultatorului de hip-hop, asta e cel mai slab material al lui Doc, de departeeeeeee. Defapt e cel mai slab almul rap (daca il poti numi asa) al anului. DAR o sa vorbesc din perspectiva unui om neutru.
Personal imi plac piesele: Don Quijote cred ca a scapat-o din greseala pe albumul asta, e prea rap, instrumental prea hardcore, tehnica prea buna ! Prea ca vechiul Doc
Ochiul Dracului, imi place cat de cat si negativul dar imi place si mesajul si confirm tot ce zice acolo, ca de atatia ani in domeniul asta...

Julieta ta o sa fie urmatoarea piesa care o sa rupa radiourile, EXACT ce a fost si Ceai la vremea ei (apropo, PRAF remixul, la ce plm l-a facut nu inteleg). Daca nu o sa auziti piesa asta prin toate Beatle-urile si Mini-urle conduse de pasarici botoxate, eu ma impusc.
Pierdut buletin am zis si in postul precedent. Negativul asta iti induce asa o stare de bine iar Smiley e Smiley, face toata piesa. Cred ca daca era doar refrenul care sa tina 3 minute, nu se supara nimeni

Si cam atat...

Apropo, noroc ca Doc e cine e pentru fanii genului, cu numele, altfel albumul asta nu prea avea ce cauta la sectiunea hip-hop, doar pentru 2-3 piese de gen

Ma apuc sa ascult ce a scos Undoo, poate acolo chiar e vorba de hip-hop pentru ca producatia de pe albumul asta, 80% nu e hip-hop.
Nu ma sparge, productia e cam meh. Tare Helen!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Pe mine mă sparge în ultimul hal "Mamashi Tata" 

vreau si eu o legatura, pls.
Dani wrote:vreau si eu o legatura, pls.
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Dacă sunteț draguți. Ms.Dani wrote:vreau si eu o legatura, pls.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
la cine-i legatura aia ? 

-
- ce n'est pas possible
acum il ascult si eu dar nu va zic de unde l-am luat.
de la pilu
de la pilu
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
După postarea asta o sa ma aștepte o mașină neagră în fata casei.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
pune linkul si pe forum
pot sa preiau legatura. ms.
V-am lasat un cadou in casuta postala. Cu mii de multumiri in primul rand catre Creative Ego, dupa aceea mie.
m-a spart "primul film" de cand am auzit-o pe periscope.
Doresc si eu, daca se poate. Sa traiti bine