btw: ar trebui sa dau in judecata sunetedinsubsol pentru linkurile de la dvd
edit: in jur de 50 de euro/6 luni ..daca ai card da-i drumu ca merita zic eu tre sa faci rost de un card international pentru ca pentru ai nostri nu exista cont
Jove wrote:btw: ar trebui sa dau in judecata sunetedinsubsol pentru linkurile de la dvd
Chiar te rog, astept citatia.
later edit: as prefera de o mie de ori sa-mi iau cu aia 50 de euro 5 albume decat sa iau sute de albume timp de 6 luni de pe rs.
Jove wrote:btw: ar trebui sa dau in judecata sunetedinsubsol pentru linkurile de la dvd
Chiar te rog, astept citatia.
later edit: as prefera de o mie de ori sa-mi iau cu aia 50 de euro 5 albume decat sa iau sute de albume timp de 6 luni de pe rs.
ma scuzati dar masina aia e a lui Jay Z. A platit banii in avans cica vre 2 miliaone si ceva aproape 3 ca sa o aiba in videoclip dupa care o trimite inapoi si ai vine la anu cica
Shearer wrote:sampleul de la inceputul melodiei "Show me what you got" e luat de la Public Enemy "Show 'em watcha got"
The saxophone loop heard prominent throughout the track is sampled from "Darkest Light" by Lafayette Afro Rock Band, and the main loop is sampled from Johnny Pate's "Shaft In Africa".
Brooklyn rapper Jay-Z’s self-directed short autobiographical film, which sets the street life of his old neighborhood to tracks from his albums “Watching” and “In My Life V. 1.” Roc-A-Fella Record’s CEO Dame Dash and COO Kareem “Biggs” Burke join Jay-Z on an insightful, nostalgic trip through the ghetto where the rapper grew up.