Ba chestia asta cu battle la noi in tara....slabut si hai sa-mi exprim si eu o parere... pai 1. Cu o singura editie pe an nu se face mare branza! Ar trebui cautat ceva de genu o data pe saptaman. O sa-mi spuneti acum ca daca vreau sa dau battle pot si-n fata oglinzi.. nu e adevarat... daca am avea parte de manifestari asha mai des ar fi bine.. pentru ca una e sa fie ceva cu reclama si organizare si alta e sa dau eu comanda la geamgiu pentru o oglinda 2/2! Deci.. mai des oamenilor ca nu e balci! Sa ma multumesc si doar cu o singura editie pe an? Pff...
2. Publicu e labil saracul... cred ca huiduie dupa fatza MC-ului care da...
3. Ca tot a venit vorba de 8 Mile...

) pai coaie nici acolo nu se intra asa usor... voi dc pm l-ati primit pe Satan ala...

ca dupa ce ca era urat cu spume mai avea si figuri de Cichi Cean in el.. las-o in pm... ca MC nu devii peste noapte...
4. Chestia cu dumele de acasa mie unul mi se pare ok... si este si inevitabila intr-un fel... REPET.. DUME nu strofe intregi ca papagalul. Decat sa aud la 10 inshi Becali/Bitza/Butch mai bine asha... in fond si la urma urmei tot el le face.
Si cam atat... ce sa mai spun.. relativ a fost frumos... mai putin taranii cu harfe de vedete din public erau cateva specimene de sufereau de ei de n-ai vede... mai ceva ca P Diddy... cand colo n-au o chiftea in burta... in fine ...

Si eu cred ca Dragonu ar trebui sa vina in finala... Dar repet oamenilor...trebuie facut foarte des genul asta de activitate! Degeaba dam noi ODD in curtea scolii... si cand aparem pe scena ne timoram... dar asta e ... Romania! Ne bazam pe ideea facem sa fie facut! Si mai apar si tot felu de cretini mai mai sa se ia la bataie pe scena... carnati cu impresii de 2Pac si Notorious BIG. Respect si Pace!