Ce artist strain ati vrea sa vedeti?

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked

Vote:

Last Emperor
9
4%
Icon The Mic King
0
No votes
Doujah Raze
1
0%
RA The RUgged Man
19
9%
Rasco
3
1%
Chief Kamachi
3
1%
One be lo
1
0%
Pacewon
2
1%
Q-unique
11
5%
Supastition
3
1%
Aceyalone
6
3%
Ill Bill
49
22%
C Rayz Walls
7
3%
Phi Life Cypher
11
5%
O.C.
16
7%
Dom Pachino(Killarmy)
1
0%
Nine
23
10%
Brother Ali
33
15%
Swollen Members
15
7%
Esoteric
7
3%

Total votes: 220

Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

yeahhhhhh ...patrice :bow:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

xan yan wrote:Nine, Esoteric ... dar pana la urma orisicare din aia e bine venit :lol:

later edit: pai e grav daca de 90% din ei nu ati auzit.. ca nu ati apucat sa le ascultati materiale e una... dar ca nu ati auzit de ei e grav, ar trebuii sa va puna pe ganduri :| gie repari.. tot asa sa o tineti..
Nu bag mana in vizuina vulpii dupa pui, s-ar putea sa pun mana pe o vipera... plm... nu stau sa caut toate cacaturile pe internet ("cacat" nu neaparat in sens negativ), ca o sa gasesc 3/4 numai naspeturi.. si n-am o viata asa lunga... De aproximativ 50 % nu am auzit si nu i-am auzit, ceilalti sux.. printre care si Ill Bill ala cu .. 24 voturi. Aveti niste gusturi.. sa va pisati pe ele... :)) Oops.
Nine! :lol:
dan
Pop

Post by dan »

pai nu trebuiie sa ii asculti... dar macar sa fi auzit de ei intr-un anumit context

hai cu Nine :D cu tot ca din lista cel mai mult am ascultat esoteric si swollen members, q-unique & ill bill.. ultimii 2 l-ar incanta pe fratimiu :lol:
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

da, am auzit.. si cu ce ma incanta ca DOAR am auzit de ei? Nu i-am ascultat, pe unii... da' nici nu vreau, de unde stiu ca nu-s pe felie gen esoteric si pierd timpul degeaba ascultand toate cacaturile? ..si iar ma intorc la Ill Bill ala.. frate... cum poa' sa incante lumea toate freaky naspeturile.. :lol: "Hater", cum ziceti voi.. nu?

Si gata, ca am pierdut destul timp pe aici
dan
Pop

Post by dan »

eu sunt mai curios si dau play la toate prostiile... stii cum e aia.. nu pune mana ca frige... si eu pun :lol: minusul meu e ca ma lasa memoria si nu imi amintesc multe chestii ascultate .. odata cu varsta :|

si acum sa revenim la subiect.. hai cu nine :D

Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

oscilam intre last emperor, nine si phi life cypher.

am ales phi life cypher.
Last edited by preacher on Tue Jun 26, 2007 8:52 am, edited 1 time in total.
99.9%
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

daca Rasco,Last Emperor,Pacewon,Q-Unique sau Life(!!!) de exemplu,sunt fie printre cei care ii consideri fie najpa fie n-ai auzit de ei...chiar pierzi timpul pe aici.
Image
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

1. Nine
2. Q-Unique
3. Swollen Members
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

1.Brother Ali
2.Phi Life Cypher
3.Atmosphere?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Jepcar wrote:Ok , am votat ILL BILL , dar ce-ati zice daca ati include in vote list si pe urmatorii : Dilated Peoples , Guru , DJ Tomeek , Jeru sau chiar : Fugees , Patrice , Damian Marley , Rascalz ....
Inca o data sa priceapa toata lumea. Lista de sus nu e fictiva ... numele alea pot fi aduse ... ce spui tu acolo sunt oameni cu niste preturi foarte mari, multi dintre ei neavand nici show european.
muie copos
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Moses wrote:daca Rasco,Last Emperor,Pacewon,Q-Unique sau Life(!!!) de exemplu,sunt fie printre cei care ii consideri fie najpa fie n-ai auzit de ei...chiar pierzi timpul pe aici.
Daca te refereai la mine, eu zic ca singurele nume GRELE, adica GRELE, sunt Nine si O.C.. "restu sux" probabil e in gluma, stai linistit. Pe restu' din lista i-am ascultat, mai mult sau mai putin. Dar sunt niste nume la care, de exemplu, Icon the Mic King...ar strange...foarte putini insi? Supastition la fel, nume tare, dar...dpdv organizatoric...ar fi un esec. De One be lo...nu cred ca au ascultat multi Binary Star...nu este un nume cu notorietate. Pentru ca nah, nu mai e o noutate chestia cu concerte de rep din afara. Nu mai e WOWul ala, mheaaamaaa vinee X. Deja lumea a devenit foarte selectiva si vine doar la ce le place(chiar daca acum 2-3-4-5 ani ar fi venit acelasi X, s-ar fi dus sigur la concert). E bine/e rau? Nu sunt eu in stare sa aleg asta. Dar tre' sa ne gandim si din prisma organizatorica, pentru ca, nici un concert nu iese tare cu putini insi in public, nu-i asa?

(si acum urmeaza o intrebare de genu: Dar ce te face sa crezi ca Nine aduce mai multi insi?...subiectiv)

Am luat-o pe urmele lu' kombat :)), o sa-mi deschid si eu blog.
Fanas
tanar

Post by Fanas »

Q-unique sau Ill Bill astia frate, tare rau :D
Mc's come and Mc's go....
http://www.myspace.com/fanas86
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

vreau sa ascult american history x :mrgreen:
esti penal
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Anna, fratilor... pe bune, dati'mi si mie o melodie tare cu Ill Bill (singur) ca e enervant deja...nush ce va place atat :?
Image
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Hades Events wrote:..::HADES RECORDS™ ::..
TE INVITA SA VOTEZI PE CINE AI VREA SA VEZI LIVE IN ROMANIA:

Last Emperor

Icon The Mic King

Doujah Raze

RA The RUgged Man

Rasco

Chief Kamachi

One be lo

Pacewon

Q-unique

Supastition

Aceyalone

Ill Bill

C Rayz Walls

Phi Life Cypher

O.C.

Dom Pachino(Killarmy)

Nine

Brother Ali

Swollen Members

Esoteric

http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... sc&start=0

...::HADES EVENTS™::.. ..::..sa nu zici ca nu ai stiut...::..
www.hadesrecords.com

Copiii cu repu ... bagati la promovare sa afle si prietenii vostrii despre rep...
Image
Locked