G-MONEY wrote:Chiar nu ma asteptam,dar mie imi place si ideea piesei si piesa. M-am saturat de piesa in care toti dau vina pe guvern si pe politicieni pt saracia in care traim.Au o mare parte din vina alesii dar daca vrei sa faci bani cu adevarat si te chinui,in tzara asta faci Bravo ba,tine-o tot asa
Ms... Nu trebuie sa te chinui ca sa faci ceea ce-ti doresti. De chinuit te chinui cand faci ce nu-ti place pentru un cacat (a se citi "salariu infim" "a multumi gagica inlacrimata nefututa, trista si saraca-n iq" "a bea apa in loc de-o naveta cu bere"etc) Nu are treaba cu guvernul piesa asta... ci cu oamenii emo... fanii veritasaga etc. Si nici cu banii... Are treaba (piesa) cu virginii-n gandire care nu inteleg ca a 7-a porunca nu se refera la vise si se impaca cu gandul dar se cearta cu ei...
Visu lui lesasa - place atitudinea ... la refrenu megahit am bufnit in ras - tare ! Diferente suna bine dar e facuta din perspectiva veozei .
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
ce sa zic.. idei si versuri bune sustinute de o productie ok, "r"`u` nu deranjeaza dar problema ta e monotonia flow`ului in conditiile in care tehnica nu impresioaneaza.. per total e ok.
bafta cu lp`u`
Albumul va fi lansat pe 24 martie 2008... clip la "Diferente", "Poarta fularul", "Cantand in ploaie" si "Sfaturi"... Mai multe amanunte pe parcurs cand va fii cazul... Toate se-ntampla la timp... Sarbatori Fericite in continuare... beti cu masura... adica doar la 0.5l, 1l sau la butoi!!!