Istoria Rap-ului Romanesc
- christian k.
- vatraș local
- Pablo Francisco
- un domn / doamna
- christian k.
- vatraș local
- christian k.
- vatraș local
Re: surpraiz
Pablo Francisco wrote:BIJUTERIE
Merita un topic separat asta ! ... cre' ar fi trebuit sa-l scot la vanzare ...
Din vremea cand multi de p-aici erau la gradinita, SA SE REVERSE PAGINILE !!!
- http://www.youtube.com/watch?v=ajE6tXGgsa4
- http://www.youtube.com/watch?v=fzTI9chLZwI
Indubitabil
Din senin cu totii au gasit din 'greseala' pe youtube clipruile astea ...

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
- Bazooka Joe
- trendy guy
- zosteru
- adevarat sa mor de nu
Da mah...m-am convis cand am ajuns acasa si am deschis sertarelul cu "vechituri"....mihai.lazar wrote:ca sa vezi ca nu aberam cand zicema ca e grizosteru wrote:Daaa daaaa ... "Romanian Hip-Hp Vol. 1" era cu coperta rosie si "Romanian Hip-Hop Vol. 2" avea coperta preponderent verde.mihai.lazar wrote:
romanian hip hop vol. 1
...bai nene...
-
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
E trupa Renegatii (EL Borachio & DODO sunt numele celor 2 mc) .. activau prin 95-97. In 1997 au scos si un album la o acasa d discuri obscuea "Paradis Records" (parca asa ii zicea) albumul se numea I'so e ..si cand recuperez caseta o sa vi-l pun aici la download. cu scan de coperta cu tot ca merita. De la albumul ala nu am mai auzit nimic de eigigi_manivela wrote:spuneti-mi si mie va rog frumos cine e tiganu din film ca e cel mai tare)
si kgb aia cine sunt ca nu am mai auzit
restu' personajelor le-am cam recunoscuat
ah si alalant tigan(sau roman nu imi dau seama exact pm tot aia) care sta langa tiganu care e cel mai tare cine e?
KGB activau tot asa in perioada 95-97. Ultima aparitie palpabila este pe commpilatia Marpha Strict Hip Hop vol. 2, unde si apare si o piesa KGB si una solo Spike in colaborare cu 1q Sapro (nu, nu e acelasi spike care a fost la 20cm). Au si ei un album, dar care nu a iesit pe piata. Circula pe net acum ceva vreme... din pacate se auzea sub orice critica.
Last edited by Bazooka Joe on Mon Nov 05, 2007 3:56 pm, edited 1 time in total.
muie copos
-
- tanar
mda ... de astia chiar nu am auzitmihai.lazar wrote:
E trupa Renegatii (EL Borachio & DODO sunt numele celor 2 mc) .. activau prin 95-97. In 1997 au scos si un album la o acasa d discuri obscuea "Paradis Records" (parca asa ii zicea) albumul se numea I'so e ..si cand recuperez caseta o sa vi-l pun aici la download. cu scan de coperta cu tot ca merita. De la albumul ala nu am mai auzit nimic de ei
KGB activau tot asa in perioada 95-97. Ultima aparitie palpabila este pe commpilatia Marpha Strict Hip Hop vol. 2, unde si apare si o piesa KGB si una solo Spike in colaborare cu 1q Sapro (nu, nu e acelasi spike care a fost la 20cm). Au si ei un album, dar care nu a iesit pe piata. Circula pe net acum ceva vreme... din pacate se auzea sub orice critica.
oricum nu am nimic cu tiganu ala da e penal frate cand am auzit:
"ca sa afle si rapperi de culoare
crimele pe care se face in romania"
mai erau niste tigani care faceau rap cand eram eu mic mai putin penali
erau Gaska care aveau cateva piese rap dupaia au dat-o pe manele dar eu zic ca le-a prins bine rapu oricum dintre manelisti aveau cele mai inteligibile versuri chiar si alea de erau la panarama si bineinteles drept urmare nu a mai auzit nici dracu de ei pt ca lumea vrea sa le zica salam cum e cu bomba nucleara nu vor vorbire articulate si versuri care sa fie macar logice daca nu inteligente ca deja le cerem prea mult
si Pericol Public mai era care chiar cantau rap in tiganeste pe fiecare piesa cel putin o strofa si unele erau integral in tiganeste acum nu stiu daca erau tigani ca nu i-am vazut niciodata la fata
Pericol Public dadeau chiar bine pe banda daca stie cineva ce mai fac ...
tot din zona asta de rap "oriental" mai era Nea'Kalu si La Fliks (Drepturi Egale parca) care aveau niste albume dupa care au dat-o pe manele
a mai fost si "Am pistol si celular" cu Guta si Rimaru
si mai era una cu Villy si Dan Armeanca - daca o are cineva pune-ti-o si voi sus va rog io
pm
- Bazooka Joe
- trendy guy
aberezi necontrolat.. nu are nicio legatura ce ai insirat tu cu ce cantau renegatii... daca respectivul era rrom nu inseamna neaparat ca trebuia sa de manele ...gigi_manivela wrote:mda ... de astia chiar nu am auzitmihai.lazar wrote:
E trupa Renegatii (EL Borachio & DODO sunt numele celor 2 mc) .. activau prin 95-97. In 1997 au scos si un album la o acasa d discuri obscuea "Paradis Records" (parca asa ii zicea) albumul se numea I'so e ..si cand recuperez caseta o sa vi-l pun aici la download. cu scan de coperta cu tot ca merita. De la albumul ala nu am mai auzit nimic de ei
oricum nu am nimic cu tiganu ala da e penal frate cand am auzit:
"ca sa afle si rapperi de culoare
crimele pe care se face in romania"
mai erau niste tigani care faceau rap cand eram eu mic mai putin penali
erau Gaska care aveau cateva piese rap dupaia au dat-o pe manele dar eu zic ca le-a prins bine rapu oricum dintre manelisti aveau cele mai inteligibile versuri chiar si alea de erau la panarama si bineinteles drept urmare nu a mai auzit nici dracu de ei pt ca lumea vrea sa le zica salam cum e cu bomba nucleara nu vor vorbire articulate si versuri care sa fie macar logice daca nu inteligente ca deja le cerem prea mult
si Pericol Public mai era care chiar cantau rap in tiganeste pe fiecare piesa cel putin o strofa si unele erau integral in tiganeste acum nu stiu daca erau tigani ca nu i-am vazut niciodata la fata
Pericol Public dadeau chiar bine pe banda daca stie cineva ce mai fac ...
tot din zona asta de rap "oriental" mai era Nea'Kalu si La Fliks (Drepturi Egale parca) care aveau niste albume dupa care au dat-o pe manele
a mai fost si "Am pistol si celular" cu Guta si Rimaru
si mai era una cu Villy si Dan Armeanca - daca o are cineva pune-ti-o si voi sus va rog io
e rap pur ce cantau aia 2...cu toate c anivelul lor cultural era foarte scazut...dar faceau rap
muie copos