Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
Valy
tanar

Post by Valy »

Shearer wrote:cand a dat Rimaru cu ana maria?
iar Anda Adam era RNB acu 10 ani.
Piesa "Orice "Poate" ar fi" de pe e.p.-ul "Patratul Rosu" 2001. Verfica te rog daca nu crezi.
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Post by zetu1984 »

Asa in perioada asta plina de nationaslism si patriotism (1 dec, tiganii in italia etc) m-am gandit sa va zic o vorba din america (tradusa)

"daca as avea 1 leu de fiecare data cand un roman isi da cu parerea..."

Voi - nemultumitii - sunteti motivul pentru care muzica asta nu o sa fie acceptata ca gen de toata lumea niciodata. voi, cei care sunteti priceputi in toate. voi care stiti ce colaborari sunt de facut si care nu. voi care stiti ca tot e pentru bani. voi care il plangeti pe uzi ca s-a dus... voi care stiti ca moga e defapt un fel de mason si el face orice pt bani. voi care dati "marfa" in orice poll daca il cunoasteti pe "artist" (pe acest forum), dar spuneti cu atata usurinta "NASPA" ca urmare a ascultarii piesei discutate. va doresc noroc in viata. o sa aveti nevoie. mare nevoie.

Oare daca ati fi fost rockeri cand a cantat Metalica cu nu-stiu-ce orchestra de filarmonica i-ati fi linsat si pe aia pe forum? Sau Pavarotii cu Sting. Da ce sunt astea? colaborari? vezi dom'ne ca te spurca forumul hades. nu sti ca ei sunt un fel de juriu megastar! terminati domne cu prostiile astea. fiecare cu genul lui. ce mama dracu (PS SUNT IRONIC> am mentionat pt ca ma astept de la voi sa nu va prindeti)

Uzi e tare pe piesa. nu canta diferit de alte dati. isi pastreaza stilul.
Smiley are voce, si chiar daca nu e asa ganxta ca voi si dur, ii apreciez calitatile vocale.
Clipul e printre cele mai bune din tara.

SI HAI SA VA ZIC DE CE E CLIPUL BUN: SURPRIZA : e facut cu BANI! MUZICA SUNA BINE PT CA E FACUTA IN CONDITII PROFESIONALE- STITI CE INSEAMNA ASTA? >DA DA! TOT BANI.

Daca se dadea net pe baza de IQ voi (astia. comentatorii. expertii) inca va jucati la tetris portabil.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

care joaca ma un tetris? hai facem o bila, astea..
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

Bah funnyface ala canta naspa nush ce drac e cu lungirea aia (in unele faze s-a intins prea mult cu vocea si alea nu mai sunt triluri sunt vibrati dealea de "nu mai pot" ... si pff vreau sa ii aud si varianta live :lol: ) da inteleg, asa sa para sentimental ... iar la astia din showbiz iubirile tin 2 luni, ce drac is asa de sentimentali ? ... pff parca ar canta pentru microfon nu pentru public (numa parca ?) ...
Nu imi plac versurile lui Uzzi ... faze gen "chiar nu stiu ce sa zic" pff unu care face hip-hop nu cred ca nu ar sti ce sa zica... la texte sunt facute niste adaptari sa se suprapuna cu textele lu alalt daia o da asa mai in low IQ .

si tu asta care adusasi vorba de IQ vezi ca te depaseste si un Benq! ... duma era buna da iti facusi autocaracterizare.
Last edited by nx on Mon Dec 03, 2007 2:35 pm, edited 1 time in total.
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

Ma asteptam la un sound putin mai agresiv, clip f bine realizat, pizda aia e o f buna actrita, Uzzi e ok, Smiley nu e pe filmul meu . Nu o sa mai ascult piesa decat prin cluburi.
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
Dricu
dimineata verific forumu

Post by Dricu »

shit`s wack.
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

colaborarea vietzii..ce trip..

frumos lucrat clipul..chiar e okey..cu secventze astea parca dintr'un film 8) reminds me of Ghost..
Show a la Krem @ Facebook:
Image
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

clipu dpdv al calitatii,al imaginii e ok,e bine facut. Dar frate...in rest e praf.Smiley ala mi se pare un smiorcait obosit in clip,Uzzi e din alt peisaj...El cu bagabontii,Smiley cu smiorcaiala.Nu se potriveste.Ce sa mai,in afara de imagine..e de toata jena. Bine,nu cred ca avea cum sa-mi placa mie personal tinand cont ca piesa mi se pare sub orice critica.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

e cam difuzat clipu la tv..
esti penal
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Blu wrote:e cam difuzat clipu la tv..
target acomplished. si a dat muie la comentatorii sportivi de peste tot ca pentru asta a fost facut. pe cine credeti ca ar alege ca si target bug mafia? aia 5.000 de repari din toata tara(care nu sunt multumiti niciodata) sau restul publicului?
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

stai putin ce legatura are bug mafia aici? Melodia e a lui Smiley feat Uzzi, nu invers. Si chiar daca era vorba de Mafia, nu poti sa te dai ani de zile gica contra, sa fi impotriva sistemului, sa zici ca nu iti pasa de premiile mtv ca apoi sa ai un target de indeplinit :wink:
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

it's all about the leis baby. nu mai priviti repu' sau bug mafia sau parazitii sau grasu sau la familia sau bitza sau oricine care mai apare pe tv, ca si cum ei nu vor bani, ei au subiecte sociale 'n shit. fuck that, toti vrem bani :) si jhivago vrea bani, si eu vreau bani, si tu vrei bani. n-o mai ardeti atat, ca uzzi s-a stricat. TVul e pentru sa bagi bani si sa scoti mai multi bani. nu o sa te multumeasca de multe ori pe tine, pe mine sau pe X Y. Si da, BUG au ajuns la un nivel unde sa-i doara la pula despre premiile MTV :)

si sa lasam topicul curat, ca o dam in alte chestii.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

adapter wrote:pe cine credeti ca ar alege ca si target bug mafia? aia 5.000 de repari din toata tara(care nu sunt multumiti niciodata) sau restul publicului?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca m-ai facut sa rad aici :)) .... claaaaaar restul publicului frate...in ziua de azi nu se mai fac acte de caritate.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

Valy wrote:Pacat insa pentu Uzzi, era genul de om intangibil si rece, dar s-a dat cu dancerii...
adevarat!
Valy wrote:si nu trebuie sa uitam ca rapandula masculina de smilly a dat in chur trupa simplu si a facut din miscarea b-boy o cloaca pentru pustanii care vor sa se combine cu tarfulite
asa este!

imi placea Simplu pana sa apara panarama asta de smiley.
Valy
tanar

Post by Valy »

G-MONEY wrote:clipu dpdv al calitatii,al imaginii e ok,e bine facut. Dar frate...in rest e praf.Smiley ala mi se pare un smiorcait obosit in clip,Uzzi e din alt peisaj...El cu bagabontii,Smiley cu smiorcaiala.Nu se potriveste.Ce sa mai,in afara de imagine..e de toata jena. Bine,nu cred ca avea cum sa-mi placa mie personal tinand cont ca piesa mi se pare sub orice critica.
:lol: Bine asa!!!
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
Post Reply