rappy , la mine snare-ul suna bine .. adica are o rezonantza buna.. am asc apoi si la altcineva direct de pe myspace si suna cam infundat .. e de vina ( cred ) si egalizatorul playerului de pe myspace.. sau nu stiu
mefisto cam asa ceva , nu?
tzine-o in tine nigherule , anuntza-ma cand iti trece ofticarea
daca te pricepeai si la frecvente putin puteai face snare-ul sa sune acceptabil si in difuzoare de pc
pe cine sa ma oftic ma pustiule, pe tine?!
ai ceva pe care sa ma oftic?! u ain't got sht...
nigher :
adv : (comparative of `near' or `close') within a shorter
distance; "come closer, my dear!"; "they drew nearer";
"getting nearer to the true explanation" [syn: nearer,
closer]
Mef15to wrote:daca te pricepeai si la frecvente putin puteai face snare-ul sa sune acceptabil si in difuzoare de pc
pe cine sa ma oftic ma pustiule, pe tine?!
ai ceva pe care sa ma oftic?! u ain't got sht...
ba tu pana la urma ce vrei de cateva saptamani incoa' de cand ai inceput sa te ataci? te iei de orice post care il scriu pe aici , ma cauti pe mess ..
nu intelegi ca ma doar la p**a de tine si de figurile tale de "producator" ?
daca zic ca tine si alte d-astea ce mai scrii tu pe aici, dispari ? promit eu ca-ti fac pe plac
nigher = nigga sau cum vreti sa ii ziceti , om de culoare, negru etc
omu mefisto o arde cu replici d-astea de nigher si ii zic pe nume .. o fi mandru sau.. cine stie
sample-ul e pe www.ultragraphik.com/blog/ deci e mega-cunoscut si bineinteles folosit deja de 'nspe "producatori" ca tine, te-ai chinuit sa ii faci si un base line care la un momentdat falseaza si suna ca un qur, beatu... poi la beat ce sa zic, pm mai downloadeaza ceva drumpacks poate gasesti ceva snareuri ok...
NOTA 4, felicitari...
"la revedere, drum bun"