Cumicu - In Dulcele Stil Clasic (2008)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply

e?

a. Foarte bun
60
53%
b. Bun
22
19%
c. Merge
12
11%
d. Naspa
14
12%
e. Nu e genul meu
6
5%

Total votes: 114

preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

nu stiu daca cumicu intra pe aici dar am o intrebare de pura curiozitate: ii place parazitii?
albumul e ok, cateva piese bune (cum e aia cu phossilah) dar tind sa ma plictisesc ascultandu-l pentru ca e oarecum liniar din punct de vedere al negativelor. parca toate piesele sunt in acelasi stil.
asta dupa ce am ascultat jumate de album. i-as da un vot bun daca ar avea poll.
ca tot veni vorba. nu e mai bine pus la promovare download?

edit: foarte tare "atentat la suflete" ... imi aduce aminte de zombie thc.
99.9%
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

asa trebuie sa fie muzica sa vina din suflet.
luati in considerare instructiunile de ascultare postate de cumicu.
un album ff tare care isi merita locul aici.
piese preferate: neoficial,singura care conteaza,lasa coniacul sa curga,pahare murdare,iarasi luni, nu mai vreau.
merita sa cumperi cd-ul.
preacher materialul asta e cu mult peste alte materiale ale unor nume mai cunoscute,postate aici la hip hop romanesc
Last edited by vik on Wed Feb 13, 2008 5:24 pm, edited 1 time in total.
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
bonheur
un domn / doamna

Post by bonheur »

l-am ascultat intens de cand a aparut,imi place,am o parere buna despre album,mai bun ca Indiferent....
C'est l'histoire d'une société qui tombe,et au fur et à mesure de sa chute se repete sans cesse pour se rassurer :

Jusqu'ici tout va bien...Jusqu'ici tout va bien...

Mais l'important c'est pas la chute,
C'est l'aterrisage.
biologie_tziganu
fratele meu tu esti baiat

Post by biologie_tziganu »

am ascultat si eu.

interludiu ala cu "dimineata" mi se pare o incercare nereusita.poate trea sa lasi primele 20 de secunde.

asa ca negative si stil de a da e . e ok dar nu e nimic iesit din comun.
ma rog.

un album bun dar mediocru

p.s. seamana cu cheloo

l-am ascultat pe tot seamana rau cu cheloo
Last edited by biologie_tziganu on Wed Feb 13, 2008 6:30 pm, edited 3 times in total.
NskY
#

Post by NskY »

dupa parerea mea... negativele sunt in dulcele stil clasic: pian, vioara, chitara.
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

Nici n-am stat sa citesc decat pe ultima pagina ce au scris altii despre albumu asta pentru ca intotdeauna se gaseste cineva sa critice un album bun , deoarece asta chiar e un album bun. Piesele sunt tari si care e problema daca seamana cu parazitii ? Ar trebui sa se mandreasca cu asta ... bine ca nu seamana cu INDECENT (tati?). Eu zic ca albumu asta va fi de bun augur pentru acest MC pe care nici nu-l cunosc decat din auzite , dar pot sa jur ca va fi o rampa de lansare pentru el. Tine-o tot asa cois (sunt convins ca citesti fiecare rand de pe fiecare forum referitor la tine ... stai calm , toti o facem !)

Pacat de faptul ca te iei de Bitza ca a cantat la Romania si nu vrei (ca si multi care fac ca tine) sa intelegi ca omu s-a redescoperit (asa cum multi nu reusesc s-o faca). Nici mie nu mi-a placut cand Rimaru a cantat cu Gutza ... dar ce sa fac acum , sa-i fac beef unui parinte al HH-ului romanesc ? Nu scriu randurile astea pentru ca il cunosc de mult pe Mihai ci doar pentru ca asa cum tu ai spus ca scoti pe gura doar ceea ce simti , si el la randu lui face acelasi lucru ... imi amintesc ca a fost un intreg thread despre Bitza si am scris si acolo asa ca n-o sa mai continui . Si apropo : si eu am avut candva carare pe mijloc si am fost plin de gel : fa-mi si mie un beef :) abia astept :P

BAFTA in tot ceea ce faci !
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

..nu mai da tu sfaturi jepcare..cuiva care e mult peste nivelul tau..intervii si ii dai sfaturi la om,de parca ai vreun argument,omul a zis ce a simtit(si bine a zis!)

"Nu scriu randurile astea pentru ca il cunosc de mult pe Mihai"..ma mir ca nu ai scris in loc Parazitii de Ion si cum draq l-o kema pe Cheloo...

PS:cum sa-ti faca tie beef?..stiu ca ai zis-o ironic..da'nu e cazu'coitze..tu nu esti cunoscut decat ca membru al acestui forum.. :P

Te salut,cu stima! :lol:
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

Iti multumesc rapthor . O seara cat mai placuta !
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
dan
Pop

Post by dan »

albumul e mult mai mut decat ok.. dar nu ma face sa imi doresc sa il reascult.. :)
Meursault
confuz

Post by Meursault »

Stefan P wrote:
Sun|Rah wrote:o piesa. seaca. nu-mi place.
"E" 28 de piese , beibi . Si face pipi pe multe . Esti prea stresata si frustrata ... don't blow up your life with your job 'cuz you'll make a blow-job.
maturizeaza-te

pentru mine albumul e.. tolerabil.
NskY
#

Post by NskY »

nu stiu ce certuri aveti voi.. dar cu partea asta
Stefan P wrote:"E" 28 de piese , beibi . Si face pipi pe multe ..
sunt de acord :bow:
amas
fratele meu tu esti baiat

Post by amas »

un album bun, in orice caz peste media din hh autohton, aceeasi parere si despre indiferent. un plus pt. in dulcele stil clasic...... negativele. bafta in continuare!
razbate un aer proaspat de simplitate si sinceritate si zau daca nu face bine.
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

si indiferent si in dulcele stil clasic sunt albume bune.
Rhandu
rapperu vostru preferat

Post by Rhandu »

Cumicule ms pt melodia "Dimineata".e pe repeat de vreo 2 zile ...eu stau singur acasa si fraza "si doar tavanul imi mai spune buna dimineata" e unsa.As lasa si eu stresul cu bacu', banii care ii vor tarfele si care nu imi ajung,prietenii falsi care iti dau perm offline si te intreaba "ce mai faci?" doar cand au nevoie de tine,si aia care te cunosc cand primesti bani...si as pleca..dar unde?n'ai unde..si da! am devenit egoist..ca altfel nu as merge mai departe.
pyro89
un domn / doamna

Post by pyro89 »

genial, foarte tare!
deci cateva zile nu mai simt nevoie sa mai bag altceva sa cante sunt destule astea, pt toate gusturile, pt toate momentele zilei...

later edit: care melodie seamana cu vreo piesa a la' cheloo?
si ce?
Post Reply