e un fel de coperta cat de cat profesionala, la fel ca a celor de la SubTerra

ba da' chiar e la moda faza cu "e naspa negativul dar e facut 100% compozitiie proprie". adica vrei tu sa zici ca omul canta la pian mai bine ca un jazzman bun din care poti lua sau ca vioara pe care o face din clapa are sound mai tare decat un sample dupa un stradivarius sau ceva asemanator...Santo wrote:LA FAZA CU GRAAL . esti total pe langa. daca nu intelegi .dc vb ? el a facut in engleza ca sa inteleaga si cel din Germania si cel din Franta si cel din America. si zic ca a vb chiar foarte bine .. si bitu e destul de tare . si e 100 % compozitie proprie .. cati din ro fac asa. ??? fara sample .. deci nul fa jenant pe om daca u nu esti in stare sa faci ce face el
1.Prin "jenant" ma refeream strict la versuri si concluziile despre cum gandesi care se trag de acolo. Dar asta e problema ta. Si nu cant, chiar trebuie toti sa cantati? Nu mai folositi asta cu "ai facut tu ceva mai bun?" ca e de scoala elementara si neconcludent.Santo wrote: -Meursault scz ca iti stric parerea dar . eu nu cred ca sunt JENANT . ... intradevar mai am multe de invatat si de facut. dar nu cred ca in momentul de fata am piese jenante . ( sunt curios cum suni tu . adica cum suna piesele tale . daca ai. tare curios ) si LA FAZA CU GRAAL . esti total pe langa. daca nu intelegi .dc vb ? el a facut in engleza ca sa inteleaga si cel din Germania si cel din Franta si cel din America. si zic ca a vb chiar foarte bine .. si bitu e destul de tare . si e 100 % compozitie proprie .. cati din ro fac asa. ??? fara sample .. deci nul fa jenant pe om daca u nu esti in stare sa faci ce face el. sau esti ? nu stiu . te intreb
Rezistenta la Apus
track list
01. terranova-manifest
02. mithrill-simbioza
03. r-dem-la microfon
04. pancarta cu herz si dj limun- pt hip hop
05. santo feat graal & dj criscut -thriller
06. necenzurat-un cuvant un nume
07. sangomma-interludiu
08. pacz-clonati
09. hydro-origins
10. antropic-fragmente
11. maat-ganduri printre randuri
12. pcp cu hydro. vendetta
13. sancho- 40 de zile
14. inkultura feat herz si dj limun-episodul urmator
multumesc celor care au contribuit la proiect
sangomma are cel mai tare negativ de pe toata compilatia...Antropic wrote:..zimi cu ce a iesit sangomma in evidenta pe compilatia asta?ca e vorba doar de compilatie si nu de ce face el in general cu hip hopu...