nu am vazut topicu asta pana acum.. am stat cam 10 min sa citesc 6 pagini full of bull****.. parca lumea trebuia sa-si dea cu parerea despre piese nu sa postati toate aberatiile.. mai ales blondu si boka.. frate puteti sa vb si altfel despre ce faceti maine, nu pe un topic.. sau va place sa fiti cititi sa vada lumea cam ce faceti voi?.. pe mine nu ma intereseaza si imi pare rau de timpu pe care l-am irosit cititind toate tampeniile astea..
akima wrote:nu am vazut topicu asta pana acum.. am stat cam 10 min sa citesc 6 pagini full of bull****.. parca lumea trebuia sa-si dea cu parerea despre piese nu sa postati toate aberatiile.. mai ales blondu si boka.. frate puteti sa vb si altfel despre ce faceti maine, nu pe un topic.. sau va place sa fiti cititi sa vada lumea cam ce faceti voi?.. pe mine nu ma intereseaza si imi pare rau de timpu pe care l-am irosit cititind toate tampeniile astea..
asa ontopic: cum s-a zis si pana acum.. mediocru
daca tot facushi observati despre "grselile" noastre, de ce dracu` nu`tzi zisashi parerea despre melodi? trebuia sa fi la fel de mediocru ca noi? se pare ca da....
hehehehe radeati voi de mine... dar se pare k a luat locul 1 la concursul de Trupe si MC din Craiova, inseama ca nu dus cum ziceti voi
Ne vedem la Urgan Groove Pace
puerila? )
nene, pe aici numai hateri sunt, m-am uitat la majoritatea topicurilor am ascultat piese bune, si de cine crezi erau comentate?! de aceiashi forumisti frustrati!