DJ Premier & Blaq Poet 22 martie @ The Silver Church
Moderators: .etalosed, greuceanu
fratilor, daca am facut drumul din Baia Mare pana in Vama pt. Jeru si la Bwukale pt. EMC, Guru si Wu Tang, nu pot sa nu-l mai fac o data si pt. Premo!!!
totusi mi se pare ca e foarte slab promovat concertul - nu stiu in Buc. cum a fost, dar in tara nimic. abia ieri am aflat de concert de la un prieten si sunt constient ca puteam sa-l ratez fara nici o problema...
Pace si Sanatate!
totusi mi se pare ca e foarte slab promovat concertul - nu stiu in Buc. cum a fost, dar in tara nimic. abia ieri am aflat de concert de la un prieten si sunt constient ca puteam sa-l ratez fara nici o problema...
Pace si Sanatate!
"Sa fitzi iubitzi! ...de fapt suntetzi deja, doar ca n-o simtzitzi"
yep-yep, la fel de slaba e si in bucuresti.ches wrote:totusi mi se pare ca e foarte slab promovat concertul - nu stiu in Buc. cum a fost, dar in tara nimic. abia ieri am aflat de concert de la un prieten si sunt constient ca puteam sa-l ratez fara nici o problema...
you just never know when you're living in a golden age.
da, nici in murfatlar treaba nu e ok, n-am vazut afise flyere.
cred ca cine trebuie sa stie de concert si stie si de premier, o sa fie p'acolo, indiferent ca are sau nu bani, ca e din iasi sau timisoara, sau ca a doua zi are munca. inainte parca se punea mai mult sentiment in treaba asta, daca nu erau bani, strangeai si faceai rost. am fost si eu in liceu, si stiu cum era cu banii, dar pe langa asta am ajuns la majoritatea concertelor rep la care am vrut sa ajung. ca veneam cu banii de un pachet de tigari si de 5 beri calculate, e altceva, dar eram p'acolo. poate la voi e altfel...nu stiu.
d'abia astept.

cred ca cine trebuie sa stie de concert si stie si de premier, o sa fie p'acolo, indiferent ca are sau nu bani, ca e din iasi sau timisoara, sau ca a doua zi are munca. inainte parca se punea mai mult sentiment in treaba asta, daca nu erau bani, strangeai si faceai rost. am fost si eu in liceu, si stiu cum era cu banii, dar pe langa asta am ajuns la majoritatea concertelor rep la care am vrut sa ajung. ca veneam cu banii de un pachet de tigari si de 5 beri calculate, e altceva, dar eram p'acolo. poate la voi e altfel...nu stiu.
d'abia astept.

http://en.wikipedia.org/wiki/Screwball_(group)Mallone wrote:bai,o intrebare. pe afis scrie ca vine si cu screwball. care e combinatia cu screwball ? vine si el poimaine seara ?
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Abia astept sa vina si ora concertului. Biletul mi l-am de luni, e pus bine, pregatit. 
In legatura cu promovarea evenimentului, am zarit un afis pe la Piata Romana. Oricum, aia pe care ii cunosc eu si nu asculta hip hop habar n-au de Premo: "Te duci la DJ Premier, cine plm mai e si asta?"

In legatura cu promovarea evenimentului, am zarit un afis pe la Piata Romana. Oricum, aia pe care ii cunosc eu si nu asculta hip hop habar n-au de Premo: "Te duci la DJ Premier, cine plm mai e si asta?"
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."