Mistic - Echilibru (cu DJ Limun) - Promo videoclip

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

misto si beatul si si scratchurile lui limun. hands down, se vede munca la limun ;)
cat despre tweety, chiar am o intrebare serioasa si o postez aici, pt ca nu am mai gasit topicul cu mixtapeul lui. sau poate nu am cautat suficient de bine. din cate vad omul si-a luat jucariile si a plecat acasa. nu vreau sa par ironic sau ceva de genul, pentru ca nu e cazul, dar sincer stie cineva de ce nu exista un scratch coerent si bine pus la punct, facut de autor, pe tot mixtapeul ala de peste o ora de muzica? in schimb avem o gramada de nume mari ale hip hopului care il saluta pe tweety si ne spun ca e cel mai tare dj din romania. vorba lui maka, if u can't scratch...
Mr.Tweet
un domn / doamna

Post by Mr.Tweet »

nu am plecat nicaieri...am primit un ban micut..asa ca a trebuit sa-mi fac alt cont :lol: ...so...1. nu stiu de unde ideea asta preconceputa..."d'le asta nu e dj,nu stie sa faca "screci"...la asta se rezuma a fii dj in ziua de azi?...2.am recunoscut si eu ca mixtape-ul a fost facut intr-un timp foarte scurt,drept urmare nu am avut posibilitatea sa-l incheg mai bine (desi crede-ma mi-as fi dorit acest lucru)...ulterior am regretat ca i-am dat drumul asa de repede..dar vorba aia..omu' din greseli invata :D ...3.intr-adevar mi-a luat ceva timp sa fac niste conexiuni cu oamenii de afara (cu unii chiar am legat amicitii,vb saptamanal la tel..mi se pare un lucru foarte tare,avand in vedere ca majoritatea mc-iilor de la noi sunt mai innacesibili decat actorii de la Hollywood :lol: )...cat despre faza cu shout-urile ,singurul care a spus faza cu "romania's best dj" a fost block mc cloud,pe care ulterior l-am rugat sa schimbe shout-ul(l-am considerat si eu exagerat),insa mi-a zis sa-l las asa...nu era necesar sa dau eu aceste explicatii ,"as a country rep dj" ,cum m-a poreclit o anume domnisoara de aici...insa nu vreau sa creada nimeni ca o ard aiurea...parerile pe care le exprim aici sunt parerile mele,si ar trebui sa fie respectate la fel cum am respectat la randul meu,parerile altora(cu toate ca mai exista pe acest forum si useri care sunt pusi mereu pe harta :P )...Pace!
Nas - Memory Lane (Sittin' In Da Park)

Image
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

^ pana la urma faci sau nu screciuri ?
Image
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Eu nu pot sa citesc acolo. E prea mult text si ma ia ameteala. Nu faci un rezumat?
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

n'a facut screci pe mixtape..
Image
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Xpl wrote:n'a facut screci pe mixtape..
Merci!

djtweety pare mai pasnic pe contul asta. Cat despre mixtape, mai bine il lasai sa mai astepte si il faceai asa cum vroiai sau cum trebuia, decat sa il scoti doar de dragul de a-l scoate.
I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

Mr.Tweet wrote:d'le asta nu e dj,nu stie sa faca "screci"...la asta se rezuma a fii dj in ziua de azi?...
intr-o oarecare masura da, si la asta se rezuma a fi dj de hip hop... asta in cazul incare nu vrei sa fii bagat in aceeasi oala cu dj pagal, dj project, sau orice alt dj winampist ce il gasesti prin cluburi.
sunrah
.

Post by sunrah »

Mr.Tweet wrote:nu am plecat nicaieri...am primit un ban micut..asa ca a trebuit sa-mi fac alt cont :lol: ...so...1. nu stiu de unde ideea asta preconceputa..."d'le asta nu e dj,nu stie sa faca "screci"...la asta se rezuma a fii dj in ziua de azi?...2.am recunoscut si eu ca mixtape-ul a fost facut intr-un timp foarte scurt,drept urmare nu am avut posibilitatea sa-l incheg mai bine (desi crede-ma mi-as fi dorit acest lucru)...ulterior am regretat ca i-am dat drumul asa de repede..dar vorba aia..omu' din greseli invata :D ...3.intr-adevar mi-a luat ceva timp sa fac niste conexiuni cu oamenii de afara (cu unii chiar am legat amicitii,vb saptamanal la tel..mi se pare un lucru foarte tare,avand in vedere ca majoritatea mc-iilor de la noi sunt mai innacesibili decat actorii de la Hollywood :lol: )...cat despre faza cu shout-urile ,singurul care a spus faza cu "romania's best dj" a fost block mc cloud,pe care ulterior l-am rugat sa schimbe shout-ul(l-am considerat si eu exagerat),insa mi-a zis sa-l las asa...nu era necesar sa dau eu aceste explicatii ,"as a country rep dj" ,cum m-a poreclit o anume domnisoara de aici...insa nu vreau sa creada nimeni ca o ard aiurea...parerile pe care le exprim aici sunt parerile mele,si ar trebui sa fie respectate la fel cum am respectat la randul meu,parerile altora(cu toate ca mai exista pe acest forum si useri care sunt pusi mereu pe harta :P )...Pace!
gresesti, esti taxat. pe viitor cand iti face cineva observatii fondate, stai cu bratele deschise si inghite, nu fi arogant. nerabdarea costa.

ideea mea fu ca nici macar piesele nu le-ai aranjat cum trebuie, nu ai pic de flow acolo. urechea ti-e praf. that's all about it.

p.s.: de ce ti-ai mai facut alt cont, nu stiu.
Anghel Marius wrote:calumea mistic si limun...beatu ma rupe mai putin chitara de la sfarsit care nu prea se potriveste cu beatul.
cum adica nu prea se potriveste? esti al doilea care vorbeste prostii.
you just never know when you're living in a golden age.
Mr.Tweet
un domn / doamna

Post by Mr.Tweet »

gresesti, esti taxat. pe viitor cand iti face cineva observatii fondate, stai cu bratele deschise si inghite, nu fi arogant. nerabdarea costa.

ideea mea fu ca nici macar piesele nu le-ai aranjat cum trebuie, nu ai pic de flow acolo. urechea ti-e praf. that's all about it.

p.s.: de ce ti-ai mai facut alt cont, nu stiu.

mai gresim si noi...oameni suntem pana la urma :P ...

p.s. la mine conteaza mai mult sa placa muzica,sa sune bine...ma p** pe ea tehnica...sunt multi dj de la noi care sunt tehnici,dar cand vine vb de muzica n-au nici o noima...daca nu am pus piesele dupa un anumit standard(gen bpm,subiect si alte d'astea) nu inseamna ca am urechea praf (mi-a placut asta...de prost gust,da mi-a placut)...pur si simplu n-am vrut eu sa fac un mixtape standard...pur si simplu n-am facut "screci"...si nici n-am sa fac in continuare...cu asta as vrea sa inchei acest subiect care da unora insomnii si alte stari depresive...le multumesc tuturor,pentru ca l-ati downloadat,pentru ca ati avut rabdare sa-l ascultati...le multumesc tuturor pentru sprijin,critici,hatereala s.a.m.d...pe viitor sper ca am sa vin cu ceva mult superior...punct si pace!
Nas - Memory Lane (Sittin' In Da Park)

Image
dan
Pop

Post by dan »

materialul se poate comanda si de pe hhk

http://shop.hiphopkulture.ro/mistic-echilibru-2009/
Post Reply