[Chestionar] Ai face un feat. cu un manelist?
Moderator: .etalosed
- Kaen Shine
- Shiftee
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai ii salut ca ii cunosc si stam si ne drogam ca suntem teribilisti. si ascultam manele pe telefon si dupa denebe si dupa rock. fall out boy astea..panic at de disco.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
- Chewbacca2
- hanzo
Vai, am 3 giga. Omor, sacrilegiu.
Cand te simti bine, cumetre Kenshin, sa asculti ce vrea pula ta, cand ti'o vei si scoate din propriul fund. Sau ce draci tamaie ai tu pe acolo infipt. Eu o sa ascult 'Chef de chef' sau 'Diskoteka boom', cu fata'ntinsainiarba pe masa, pe sezlongul de pescuit, pe plaja.
Totusi e dragut ce faci, mai reinvii forumul. Te pup.
Cand te simti bine, cumetre Kenshin, sa asculti ce vrea pula ta, cand ti'o vei si scoate din propriul fund. Sau ce draci tamaie ai tu pe acolo infipt. Eu o sa ascult 'Chef de chef' sau 'Diskoteka boom', cu fata'ntinsainiarba pe masa, pe sezlongul de pescuit, pe plaja.
Totusi e dragut ce faci, mai reinvii forumul. Te pup.
- Kaen Shine
- Shiftee
iarba si manele, nu degeaba se apropie 1 mai.

LE o intrebare oarecum tangentiala, in afara de bookletul de la "Revolutia Manelelor", care e ultima carte pe care ai rasfoit-o, in afara de anuarul telefonic, anul asta?

LE o intrebare oarecum tangentiala, in afara de bookletul de la "Revolutia Manelelor", care e ultima carte pe care ai rasfoit-o, in afara de anuarul telefonic, anul asta?

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
asta e un stereotip tampit. ca daca asculta manele e incult plm.. coae, am vazut destui rockeri, rapperi vai de mortii lor care n-au deschis o carte in viata lor si o ardeau gen "muie manele, muie incultura" sloboz in cur.Kenshin wrote:iarba si manele, nu degeaba se apropie 1 mai.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
esti nebun ma, unde ai auzit tu manele la baru din zona? acolo baga numa mafia de pe caseta si hiturile verii 2003 genMeursault wrote:n-am pe hdd. da' nici nu plec de undeva doar pentru ca se aud manele, chestia asta se intampla cel mai des in baru' din zona. la 3 lei timisoreana tolerez oriceKenshin wrote:Tu asculti manele, btw?

-
- tanar
- Kaen Shine
- Shiftee
-
- tanar