SUMMERJAM 2009 | 23-26 iulie Vama Veche
Moderator: dan
Re: SUMMERJAM 2009 | 23-26 iulie Vama Veche
Mallone, vorbesti usor de ipocrizie si aroganta. Eu as zice sa te gandesti de doua ori si iti pui intrebarea daca "arogantii" si "ipocritii" nemultumiti iti mai dau inca, in ciuda tuturor piedicilor ceva muzica sa mai bagi in boxe.
Vrei sa ne uitam in trecut? Cat de in trecut, ca nu imi aduc aminte sa ma fi ciocnit de tine la vreun concert al IGP, sau Triada, sau Asasinii Noii Ere. Poate e prea "in trecut". Mai incoace? Erai la battle-uri in Expirat, in Griffins, in Underworld?
Stii care-i diferenta intre publicul "ala", si publicul "asta"? Lenea de a da din cap. E posibil sa fi fost si mai putini oameni. Dar aveau "pofta de rap" in ochi coaie. Si "minimalistii" aia... "cocalari" cum le zici tu, platesc in draci coaie intrarea in discoteca sa-i vada pe Andi, Barbulescu si cine pula mea mai pune muzica in club in noaptea aia. Si din muzica nu se traieste "din albume". Nu toata lumea vine 100 mil. de copii ca Jacko. Banii in muzica se fac prin evenimente.
Data viitoare cand il luati la pula pe unul ca "Herro" ca va zice pe piesa ca s-a futut in cur sa-si ia o doza, ganditi-va ca ala e printre putinii care mai au "chef" sa traga o piesa. Si tare-mi e ca ramanem cu astia... incet incet. Si se duce pe pula si "publicul asta", care isi "pedepseste artistii ipocriti" furandu-le muzica.
Vrei sa ne uitam in trecut? Cat de in trecut, ca nu imi aduc aminte sa ma fi ciocnit de tine la vreun concert al IGP, sau Triada, sau Asasinii Noii Ere. Poate e prea "in trecut". Mai incoace? Erai la battle-uri in Expirat, in Griffins, in Underworld?
Stii care-i diferenta intre publicul "ala", si publicul "asta"? Lenea de a da din cap. E posibil sa fi fost si mai putini oameni. Dar aveau "pofta de rap" in ochi coaie. Si "minimalistii" aia... "cocalari" cum le zici tu, platesc in draci coaie intrarea in discoteca sa-i vada pe Andi, Barbulescu si cine pula mea mai pune muzica in club in noaptea aia. Si din muzica nu se traieste "din albume". Nu toata lumea vine 100 mil. de copii ca Jacko. Banii in muzica se fac prin evenimente.
Data viitoare cand il luati la pula pe unul ca "Herro" ca va zice pe piesa ca s-a futut in cur sa-si ia o doza, ganditi-va ca ala e printre putinii care mai au "chef" sa traga o piesa. Si tare-mi e ca ramanem cu astia... incet incet. Si se duce pe pula si "publicul asta", care isi "pedepseste artistii ipocriti" furandu-le muzica.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
asta e valabil pentru orice om..nu doar pentru roman.Mallone wrote:,pentru ca romanul exact asta face. se schimba dupa trend. dupa cum bate vantul.
nu e cu nimic superior publicul.. si daca multi fosti cocalari asculta dnb si minimal (care nu inteleg de ce le-ai alaturat) nu inseamna ca toti o ard asa.Mallone wrote:cu ce e superior publicul DNB sau minimal plin de fosti cocalari de cartier care n-au ce face cu viata lor,transformati in dnb-isti si minimalisti,care de cand au descoperit iarba,hip-hopul sau manelele nu-i mai atrag si au nevoie de o muzica precum DNB-ul sau minimalul sa scoata romparkinele din ei ?
da..sanse nule...Mallone wrote:eu unul am ajuns la concluzia ca decat sa vedem 5000 de oameni la un concert de rap
clar....Mallone wrote:poate doar un puya sa mai reuneasca putin fostii ascultatori de hip-hop din romania.
irevelant.Mallone wrote:dar ati vazut si voi care sunt fostii ascultatori de hip-hop. si o intrebare as avea pentru voi. vi-i i-ati dori la concertele rap ?
da..200...Mallone wrote:mai bine ramanem la nivelul asta mediocru de 5-600 de insi

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Niciodata un nimeni
concert cu asasinii noii ere ?menthoru wrote:Mallone, vorbesti usor de ipocrizie si aroganta. Eu as zice sa te gandesti de doua ori si iti pui intrebarea daca "arogantii" si "ipocritii" nemultumiti iti mai dau inca, in ciuda tuturor piedicilor ceva muzica sa mai bagi in boxe.
Stii care-i diferenta intre publicul "ala", si publicul "asta"? Lenea de a da din cap. E posibil sa fi fost si mai putini oameni. Dar aveau "pofta de rap" in ochi c***e. Si "minimalistii" aia... "cocalari" cum le zici tu, platesc in draci c***e intrarea in discoteca sa-i vada pe Andi, Barbulescu si cine p*** mea mai pune muzica in club in noaptea aia. Si din muzica nu se traieste "din albume". Nu toata lumea vine 100 mil. de copii ca Jacko. Banii in muzica se fac prin evenimente.
Data viitoare cand il luati la p*** pe unul ca "Herro" ca va zice pe piesa ca s-a futut in cur sa-si ia o doza, ganditi-va ca ala e printre putinii care mai au "chef" sa traga o piesa. Si tare-mi e ca ramanem cu astia... incet incet. Si se duce pe p*** si "publicul asta", care isi "pedepseste artistii ipocriti" furandu-le muzica.

veritasaga nu s-au numit triada inainte ?
si la un concert "IGP" am fost,dar eram mic.
am fost si-n griffins si-n under si-n expirat. pana mea ... cam peste tot,zic eu. dar ce relevanta are asta ? eu cred ca totusi n-ai inteles exact ce-am vrut eu sa spun. ipocriti si aroganti i-am facut pe cei din public care carcotesc asiduu,nu pe artisti,ca presupun ca ai inteles putin gresit. mai citeste-mi postul o data.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Are relevanta, daca ai fost acolo coaie, ce vezi rau in publicul ala si-n entuziasmul lui?
Eu de pe (langa) scena vad altceva acum si nu credeam ca o sa ajung sa-i citez pe CIA in viata mea, but here goes:
"E hip hop prieteni, mai tineti minte? Fara tepi in cap sau pantaloni cu tinte. Fara bluze mulate... Fara emotivi".
Mi-a crapat obrazul la battle cand a venit un Gigel sa dea "battle" la cravata si cu palarioara de Justin. Mai da-o slo. Si mai da-o-n cacat si cu nea "Merge minutele". Asta e publicul. Astia fac si muzica. Bucura-te cat ii mai vezi si pe astia.
Cat despre cei ce carcotesc din public, sa fie iubiti. Inca mai am puterea (eu personal) sa mai fac o piesa pentru ei, sa se regaseasca in ea si sa le pun un zambet in coltul gurii. Pe aia ii vreau la concert, in fata scenei. Cu aia vreau sa-mi cant refrenele, ca sunt 2,10, 200 sau 2000 de insi.
Eu de pe (langa) scena vad altceva acum si nu credeam ca o sa ajung sa-i citez pe CIA in viata mea, but here goes:
"E hip hop prieteni, mai tineti minte? Fara tepi in cap sau pantaloni cu tinte. Fara bluze mulate... Fara emotivi".
Mi-a crapat obrazul la battle cand a venit un Gigel sa dea "battle" la cravata si cu palarioara de Justin. Mai da-o slo. Si mai da-o-n cacat si cu nea "Merge minutele". Asta e publicul. Astia fac si muzica. Bucura-te cat ii mai vezi si pe astia.

Cat despre cei ce carcotesc din public, sa fie iubiti. Inca mai am puterea (eu personal) sa mai fac o piesa pentru ei, sa se regaseasca in ea si sa le pun un zambet in coltul gurii. Pe aia ii vreau la concert, in fata scenei. Cu aia vreau sa-mi cant refrenele, ca sunt 2,10, 200 sau 2000 de insi.
Last edited by menthoru on Mon Jul 06, 2009 4:24 pm, edited 1 time in total.
-
- Niciodata un nimeni
nu vad nimic rau in publicul ala si-n entuziasmul lui,dar este exact ca entuziasmul pe care-l ai cand cunosti o fata si te atasezi puternic de ea. la inceput vezi numai curcubeie si trandafiri,apoi relatia dintre voi 2 devine obisnuinta. si copiii cand sunt mici sunt frumosi,toata lumea-i baga-n seama,apoi ne pierdem cu totii in marea multime de oameni de pe terra. asa si cu hip-hopul si al ei public.
O comparatie absurda Mallone. Nu locuiesc cu publicul, nu ma f*t cu publicul si nici nu-mi da publicul sa mananc. Publicul nu mi-e iubita sau amanta. Trebuie sa-mi fie doar prieten si sa ma respecte, asa cum si eu o fac prin muzica mea. Incerc sa-ti tot explic ca publicul (cu exceptii bine inteles) nu mai e de ceva vreme buna prietenul artistilor (in general).
cum a fost mallone la concert la IGP?
nu stie,ca avea un biberon in gura si zicea doar gugu-gaga
hey maxi ;;)
hey maxi ;;)
esti penal
-
- Niciodata un nimeni
Blu wrote:nu stie,ca avea un biberon in gura si zicea doar gugu-gaga
hey maxi ;;)

ce-ai maaaa ?

Ah, si Mallone, stii ce inseamna ca "esti public". Inseamna sa mergi la "conferinta de presa" de la lansarea "Cei care te calca pe cap", si sa-l intrebi pe Rimaru:
"Salut, sunt Bogdan (Arssura) de la Da Tricks. Ce sfat imi poti da in ce priveste muzica. Cum putem sa ne promovam". That's BACK IN DA DAYS coaie. Ala era Arssura care-l privea pe Rimaru ca pe un zeu. Dupa ani si ani, amandoi sunt in muzica si nu stiu, in general cum ai putea sa te iei de oricare dintre ei, pe orice motiv. Ei au fost aici, mai sunt, si probabil vor mai fi.
Nici un pularau de pe forum n-are dreptul sa zica nimic. Asa se facea "public". Si astia erau oamenii pe care nu ti-i mai aduci tu aminte de la concert la IGP, care rupeau atmosfera. Care asteptau concert La Familia in Studio Martin, concert Da Hood Justice in Studio Martin, si o multime de alte trupe... Articolul 22 (?), Morometzii, ELITA si cate si mai cate. PUBLIC tati.
"Salut, sunt Bogdan (Arssura) de la Da Tricks. Ce sfat imi poti da in ce priveste muzica. Cum putem sa ne promovam". That's BACK IN DA DAYS coaie. Ala era Arssura care-l privea pe Rimaru ca pe un zeu. Dupa ani si ani, amandoi sunt in muzica si nu stiu, in general cum ai putea sa te iei de oricare dintre ei, pe orice motiv. Ei au fost aici, mai sunt, si probabil vor mai fi.
Nici un pularau de pe forum n-are dreptul sa zica nimic. Asa se facea "public". Si astia erau oamenii pe care nu ti-i mai aduci tu aminte de la concert la IGP, care rupeau atmosfera. Care asteptau concert La Familia in Studio Martin, concert Da Hood Justice in Studio Martin, si o multime de alte trupe... Articolul 22 (?), Morometzii, ELITA si cate si mai cate. PUBLIC tati.
-
- Niciodata un nimeni
frate,degeaba suntem(esti) nostalgic,pentru ca in general ce a fost nu va mai fi vreodata. tot ce e frumos repede trece. timpurile se schimba si oamenii odata cu el. eu am spus-o si-o mai spun. atata vreme cat concertele de rap sunt atat de dese si de diverse,acest public este dezorientat,nu stie ce sa mai aleaga si se scindeaza intr-o mie de tabere. cand nu ti se da posibilitatea sa alegi din prea multe concerte,si ai doar 4-5 pe an,pai iti spun eu ca lumea se aduna,din orice colt al tarii ar fi si oricate probleme ar avea ... cand ai 30-40-50 de evenimente pe an, o sa vina 200 de insi la fiecare eveniment pentru ca publicul de rap,in marea lui majoritate primitor de alocatie de la posta nu are cum sa faca fata financiar fiecarui eveniment. si nu e vina lor,e vina celor mai mari decat ei care dintr-o dorinta nebuna de a aduce artistii cu care au crescut nu inteleg ca trebuie sa rareasca evenimentele,ca sa dea mai mult timp publicului sa se gandeasca si sa se pregateasca financiar. pana nu se vor rari evenimentele,nu se va aduna mult public. si sa tineti minte ce spun eu.
Vorbesti prostii
2009 de exemplu a fost extrem de sarac in evenimente (majore). Cateva lansari si cam atat (Du-te la "Radiografia evenimentelor" sa vezi lista de prezenta). SummerJam e primul "major". Astept sa vad cata lume "rap" vine si mai vorbim dupa. Frecventa evenimentelor a fost o scuza acum 1 an, 2. Evenimentele de calitate s-au rarit (si asta am resimtit-o si noi, ca artisti). A afectat cu ceva? Vine lumea mai cu pofta? Neah.

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
wellcome back my brother!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- Chewbacca2
- hanzo
Personal, singura problema a mea e ca e in acelasi timp cu Peninsula.
Par egzamplu, saptamana asta a fost B'estfest, si a avut prioritate fata de Roni Size ori Benga, ergo, a fost putina lume in Fabrica si Arene. So, putem spune ca nu exista public davist... pardon, dnbist/dubstep/etc ?! Nu, pur si simplu, publicul prefera sa mearga la un event cu un nume MARE pe afis, gen Moby sau whatever o fi fost si m'a pus dracu' pe mine sa ratez.
Asta daca publicul nu e *ahem* inchis la minte.
Peninsula are nume ENORME pe afis, pretul grasut, dar orasul si things to do se limiteaza la activitati organizate de cei cu festivalul.
Summerjam aduce nume mari, din hip hop'ul local insa. Dar, avem pret mai mic, si avem si seaside, baby, deci lots of things to do.
Deci nu stiu...
Par egzamplu, saptamana asta a fost B'estfest, si a avut prioritate fata de Roni Size ori Benga, ergo, a fost putina lume in Fabrica si Arene. So, putem spune ca nu exista public davist... pardon, dnbist/dubstep/etc ?! Nu, pur si simplu, publicul prefera sa mearga la un event cu un nume MARE pe afis, gen Moby sau whatever o fi fost si m'a pus dracu' pe mine sa ratez.

Peninsula are nume ENORME pe afis, pretul grasut, dar orasul si things to do se limiteaza la activitati organizate de cei cu festivalul.
Summerjam aduce nume mari, din hip hop'ul local insa. Dar, avem pret mai mic, si avem si seaside, baby, deci lots of things to do.
Deci nu stiu...