asta e baiul cu albumul asta. omul tot zice ca are flow sacadat de anii 90... poate parazitii anii 90. mi se pare ca ar pusca pe alte instrumentale, sau alt mc pe instrumentalele astea.imi place mult pe alocuri accentul lui george ala, dar albumul n-a trecut de un spin jumate la mine.XPL wrote:productia e buna dar cumicu nu e mcul care sa o dea excesiv pe boom bap.
Cumicu - Un nenorocit
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: Cumicu - Un nenorocit
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
-
- TheRapist
un album meh
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
care vrea lant ca ala al lui cumicu de pe coperta? =))
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu

Data: 20 martie
Ora: 21:00
Locatia: Propaganda Pub (Sibiu)
PRET INTRARE: 10 LEI!!
Invitati:
Shannon (beatbox); MA'MC; BPien (in deschidere)
Cumicu; George D; BuFu; Dj Necs (Batranu Records Crew)
www.myspace.com/shannonbeatbox
- bogdanovski
ce baiat e clujeanu nostru...se lanseaza in sibiu 

Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
- exerminatoru
- serios, sunt ok
aiurea ai fost aici.bogdanovski wrote:ce baiat e clujeanu nostru...se lanseaza in sibiu
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
Si ce daca se lanseaza in Sibiu. Din cate stiu o sa fie lansarea albumului si in Cluj.
www.myspace.com/shannonbeatbox
- MCBecks
- fratele meu tu esti baiat
Si care-i problema ta daca se lanseaza in Sibiu? Eu sunt sibian si nu m-am plans niciodata ca Armada, Cedrea, Dragonu sau altii de la facemrecords nu au venit niciodata in Sibiu, si cu toate astea am vazut vreo 10 concerte de-ale lor in diferite locatii din tara (doua chiar in Cluj).bogdanovski wrote:ce baiat e clujeanu nostru...se lanseaza in sibiu
Doar trei concerte reusite am apucat sa vad in orasul asta: Nimeni Altu, Ad Litteram si Cumicu (+ Bufu, Vescan si Camuflaj), in rest au fost doar tiganii. Tu din Cluj ai tupeul asta de cacat sa te plangi de concerte? Nu stiu de ce, dar ceva imi spune ca esti un hater d-asta de cacat si nu faci altceva decat sa stai cu ochii-n monitor si sa te plangi din moment ce nu ai stiut ca o sa fie lansarea si in Cluj.
Ia pune-ti si tu in buzunar 15-20 de lei pentru CD, 30-40 de lei pentru ceva de baut, 50 de lei de drum si hai in Sibiu, iar bucuria ta ca ai mers la un concert smecher o sa fie nepretuita!

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai, de cand sunt armada, cedry2k si dragonu din sibiu? el s-a plans ca omul nu-si face lansarea in orasul natal.MCBecks wrote:Si care-i problema ta daca se lanseaza in Sibiu? Eu sunt sibian si nu m-am plans niciodata ca Armada, Cedrea, Dragonu sau altii de la facemrecords nu au venit niciodata in Sibiu, si cu toate astea am vazut vreo 10 concerte de-ale lor in diferite locatii din tara (doua chiar in Cluj).bogdanovski wrote:ce baiat e clujeanu nostru...se lanseaza in sibiu
Doar trei concerte reusite am apucat sa vad in orasul asta: Nimeni Altu, Ad Litteram si Cumicu (+ Bufu, Vescan si Camuflaj), in rest au fost doar tiganii. Tu din Cluj ai tupeul asta de c***t sa te plangi de concerte? Nu stiu de ce, dar ceva imi spune ca esti un hater d-asta de c***t si nu faci altceva decat sa stai cu ochii-n monitor si sa te plangi din moment ce nu ai stiut ca o sa fie lansarea si in Cluj.
Ia pune-ti si tu in buzunar 15-20 de lei pentru CD, 30-40 de lei pentru ceva de baut, 50 de lei de drum si hai in Sibiu, iar bucuria ta ca ai mers la un concert smecher o sa fie nepretuita!
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- bogdanovski
da-i ma pace, sunt hater. nu mai poti spune nimic, indata-ti sar sobolanii-n cap. eram dezamagit si ironizam si sari in sus ca pizdele din primu rand la concertele lui kanye.
pana la urma am pus altfel problema. am fost aseara la gw&spike si am vazut ca a fost umplut clubul la refuz (70% cocalari si pitipoance). la concertele hip hop tinute in pub-uri gen vin cate 50-60 oameni. poate miscarea e mai buna in sibiu, asa ca bafta cumicule !
pana la urma am pus altfel problema. am fost aseara la gw&spike si am vazut ca a fost umplut clubul la refuz (70% cocalari si pitipoance). la concertele hip hop tinute in pub-uri gen vin cate 50-60 oameni. poate miscarea e mai buna in sibiu, asa ca bafta cumicule !
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
Si aici o sa fie astazi... presimt ca o sa fiu inconjurat de baieti cu camasi mulate si bretele......Acum ceva timp a fost mafia aici , cred ca mai mult de 80% erau la camasa si bretele sau tricouri roz mulate 

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.