"No Love" is a song recorded by American rapper Eminem and features Lil Wayne. It is from Eminem's seventh studio album Recovery. It has received the most downloads from America and Canada for a non-single of the album. The song samples "What is Love" by Haddaway.
"No Love" made its Hot Shot debut onto the Billboard Hot 100 chart at #23. It has also charted on the Canadian Hot 100, and UK Singles Chart, at #49 and #77 respectively.
Eminem revealed on twitter that Lil Wayne had already shot his part of the music video before entering prison.
Cu riscul de a fi ipocrit,chiar daca am spus pe la inceput ca nu-mi place albumul,l-am mestecat de vreo trei ori acum cateva saptamani ,l-am lasat in pace ,dar de cateva zile il ascult din nou si surpriza...ma rupe grav de tot !!!
mie imi place mult albumul ... adica pana acum nu prea imi placea eminem asa in general mi se parea cam mascarici. bine imi placeau alea tari the way i am, lose yourself till i colapse etc. recovery e pe repeat de 1 sapt . tari rau de tot refrenurile, dau melodicitate albumului . imi place mult
^mie nu prea mi-a placut relapse dar dupa recovery il iau iar la puricat si sper sa aiba efectul pe care l-a avut la tine
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.