DOC - Lucrare de control (2011)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Boka
"TaTy"

Re: DOC - Lucrare de control (2011)

Post by Boka »

Bun Dem Radulescu wrote:Cum zicea unu, ne prefacem ca n-am vazut nimic si mergem mai departe :lol:
pai nu ne prefacem,ca piesa aia fix asta e:un nimic

in alta ordine de idei,la mine singuru motiv pt care nu ii dau feedbackul ala cu ce cacat de piesa e ca sunt atatia mc tari si atatea materiale tari p-afara incat ar trebui sa fiu bolnav la cap sa ma opresc la doc si sa-mi vars frustrarile pe el ca nu mai canta cum vreau eu.
da,s-a vandut.
da,acum a scos o piesa de cacat.si nu e prima.
da,e tot treaba lui si nu tre sa dea explicatii nimanui.
dar mi se rupe pula de ce face doc.si nu de ieri de azi.Simplu,nu-l ascult,pt ca am ataaaaaat de multa muzica buna de ascultat incat nu am timp s-o ascult nici p-aia,de ce as asculta ceva de cacat?Sunt sado-masochist?
Motivul pt care ma dispera faza asta e toata tevatura facuta de fanii pizdii care sunt cei mai prosti oameni din lume,si aia cu reprosurile la adresa lui,si aia care il apara.

p.s:pt mine,varful de forma a fost atins pe furtuna in desert.
Bun Dem Radulescu
tanar

Post by Bun Dem Radulescu »

Sa vedem daca da share dobrescu la clip :lol:

Lasand gluma la o parte, o sa fie si mai interesant viitorul posibil album ctc. s curios cum si de cine o sa se mai poata lega cand are in catalog petarde gen piesa asta. ca problema e ca a facult saltul dintr-o extrema in cealalata, ca daca era un nimeni in drum celebru sau la mijlocul drumului gen, nu stiu, parazitii, era alta poveste, dar acum e diametral opus la ce astepta lumea de la el, chiar daca a fost treptat 180u. Cum vad eu lucrurile problema nu e neaparat ca 'sa vandut' doc, problema e ca nu apare nicio trupa 'andargraund' mai buna decat ctc, sa zica headshii adevarati 'bun, asta e, astia sunt mainstream acuma, ascultam ixulescu', ca ixulescu ala nu exista sau daca exista e liric cu 4 clase sub ctc. aia e buba adevarata. stiu ca probabil s multi mc inclusiv pe forumul asta care se cred macar la nivelul lor, da' reality check - nu sunt(eti). de-aia s-a rasculat prostimea :lol: :baioneta:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

eee,pula,cu 4 clase sub ctc,las-o asa ca scartaie :lol:
bine,in acceptiunea "ascultaretilor" asa o fi....dar ce se face acum doc cu ascultaretii astia?
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

sunt de acord cu suzy,şi am mai zis asta odată,imediat după ce-a semnat cu hahaha,că dacă e să-mi placă ascult,dacă nu,nu.
nu stau s-o ard pe facebook "mamă ce de câcat e piesa,te-ai vândut" şi de-astea.
nu-mi place,nu ascult,dau play la altceva şi gata,ce pula mea tot atâta dezbatere aici.
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
Bun Dem Radulescu
tanar

Boka wrote:eee,p***,cu 4 clase sub ctc,las-o asa ca scartaie :lol:
bine,in acceptiunea "ascultaretilor" asa o fi....dar ce se face acum doc cu ascultaretii astia?

Ok, cu 6 clase. tu probabil esti mc si ti-e greu s-o recunosti... dar asa e, fratzie. si ascultaretii conteaza, nu ce-ti zic prietenii tai de la bloc.
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

e o chestie subiectivă asta cu "ctc cei mai buni".
ce bulangiu...
Bun Dem Radulescu
tanar

ia zi-mi un mc sau o trupa mai tare pe felia lor. si apoi intreaba publicul
\sau suna un prieten
facem poll? :P
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

faci poll,ok,iese ctc da' mie tot x îmi place pentru că pur şi simplu îmi place mie,poate pentru că îs pe acelaşi film cu el,îmi place cum o dă,etc.
de-aia zic că e o chestie pur subiectivă.
Last edited by darius on Wed Feb 19, 2014 3:27 pm, edited 1 time in total.
ce bulangiu...
Bun Dem Radulescu
tanar

Cand 90% din public o zice nu mai conteaza, bo$$
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

păi şi dacă 90% din public zice că ctc rupe,automat în topul preferinţelor tale urcă ctc pe locu' 1 doar pentru că statistici ?
ce bulangiu...
Bun Dem Radulescu
tanar

Ia-o altfel. Arata-mi alt crew care umple silverchurchu de raman oameni afara, care face turnee soldout in tzara... si nu ma refer la trupe gen mafia, stii tu ce zic, ca esti baiat destept. Raspunsul simplu: NU IEGZISSTAAA
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

clar,dacă e s-o luam ca şi top vânzări bilete/albume,nr. concerte,show şi de-astea da,ctc vinde(probabil,nici nu mă prea interesează),îţi umple sala şi face atmosferă.
dar ca şi subiecte abordate,stil,flow,etc. plm nu poţi da un verdict "că ctc e cu n clase peste nu ştiu cine" fără să fie un verdict subiectiv.aici intervin gusturile fiecăruia şi la asta făceam eu referire.
ce bulangiu...
Bun Dem Radulescu
tanar

am inteles. dar intelege si tu: daca 3 fani ai lui mc ionutz sunt dezamagiti ca ionutz renunta la underground si face featuring cu luminita din capatul 14, mare paguba-n ciuperci. n-are niciun impact in viata hipapului romanesc. dar cand cea mai apreciata ( si n-o poti nega ) trupa de un anumit gen, nisa, cum vrei tu sa ii zici, o ia in directia diametral opusa, da, e belea. aia e diferenta
darius
adevarat sa mor de nu

Post by darius »

sunt de acord,pentru marea majoritate care alcătuiau fanbase-u' trupei cum ziceai şi tu,ar fi un impact puternic,da' nu e ca şi cum ar fi sf.rapului românesc.
ce bulangiu...
Gigel
tanar

Post by Gigel »

Ce va mai place sa va varsati frustrarile...
Post Reply