BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

moama. si ce multi raperi sunt in satu-mare si sibiu. las-o asa cum e. bucuresti e bucuresti. nici nu stiu ce mai tot vorbiti.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Da, trebuia sa fie in interioru' lantului carpatic, in centru acolo, ca sa fie valorile drumului echidistante de orasul fiecaruia. :)

Si gata ma terminati cu explicatiile astea, ca de ce n-a fost, ca ar fi fost mai bine asa, ca data viitoare sa faceti asa. bullshit! Las-o asa cum s-a intamplat. Ca oricum nu va intereseaza pe voi.

si ca fapt explicativ: eu vin din Basarabi nu din Constanta :lol:
Broco
dimineata verific forumu

Post by Broco »

omuletu' wrote:moama. si ce multi raperi sunt in satu-mare si sibiu. las-o asa cum e. bucuresti e bucuresti. nici nu stiu ce mai tot vorbiti.
da man m-am convins cu bucurestiul, si mai citeste odata ca nu era vb doar de SM si SB, mai sunt si alte orase dar tu nu........

ps. adapter Basarabi zici :)
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

niste poze.
imi cer scuze ca nu am imortalizat multi artisti pe scena, dar am facut multe ture prin afara clubului.
asadar:
avem kazi ploae, bitza, cesar comanche, rans, r.a. the rugged man / u.s.m. & defari.

download - summerjam 07 - ziua 1
download - summerjam 07 - ziua 2
Image
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

daca mai se fac posturi d-astea cu in Tecuci era mai bine, dar de ce nu la Barlad, dar poate ar fi mers la Cisnadie, se vor sterge unu cate unu. Daca vreti petreceri private la voi acasa, unde sa va invitati prietenii, familia si profesorii, putem organiza si nunti si botezuri rap.

SMJ07 a avut loc in Bucuresti. Asta e. Si se pare ca nu a avut chiar succesul pe care l-am preconizat noi, asa ca unii au tristete in glas, altii s-au rasculat si vor sa raspopeasca pe toata lumea. Pe altii in doare in pula. Eu vad jumatatea plina a paharului, ma bucur ca nu a fost mai rau, si unii oamenii s-au simtit bine.

In al doilea rand, ar fi dragutz daca pustii care vorbesc despre strategii de marketing si comunicare s-ar abtine pe viitor. E un forum de Hip-hop, vorbiti despre muzica. Dar cum la muzica si marketing/comunicare de evenimente se pricepe toata lumea (asa am observat), putem sa facem un nou topic, unde sa le spunem tampitilor astora care promoveaza si marketuiesc concerte cum sa-si faca meseria (asta doar in cazul in care munca lor e platita. daca nu e, hai sa le spunem cum sa-si faca hobby-ul. eu am si colectii de timbre si sunt si pasionat de numismatica. si imi plac plimbarile lungi pe malul apei).

si in al treilea rand, vad ca discutia a deviat. hai sa ne intoarcem la partea aia cu ridicat statuie.
Image
Beware the beast man...
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

propun la Alesd, in Bihor, e o discoteca tare si cred ca ar veni vreo 50 de oameni, te superi Zodi???? :wink: :lol:
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

bai zodiak,nuj dc te mai storfoci aiurea...nu stii ca forumu e plin de copii de 15-16 ani suparati p viata si cu repu in sange?a fost cum a ost...noi sa fim sanatosi:))) :butch2:
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
tanarshinelinishtit
tanar

da

Post by tanarshinelinishtit »

eu zic sa chemati un artist desta de afara si sa il trimiteti cu colindu din usha in usha prin tsara ca si asa vine craciunu:) sa le cante la rapperi cand joca counter strike:))
Albumu tau e prost nu underground deasta nu vinzi tu!
Werther
Sturm und Drang

Re: da

Post by Werther »

tanarshinelinishtit wrote:eu zic sa chemati un artist desta de afara si sa il trimiteti cu colindu din usha in usha prin tsara ca si asa vine craciunu:) sa le cante la rapperi cand joca counter strike:))
:))))))) trupele mai mici in deschidere de ajun ... asta din head line sa mearca cu plugushoru .... sa aibe DJ cu bici ...
Penalu'
fratele meu tu esti baiat

Post by Penalu' »

ce penal
Vladimir
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Vladimir »

il vreau pe con-man la sj2008
Badabing, badabang, badaboom
Vladimir
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Vladimir »

Azrail wrote:ii vreau pe con-man si hot sauce la sj2008
Badabing, badabang, badaboom
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Summer Jam 08 la mare?

Image

O sursa apropriata Hades Events a declarat pentru SuneteSubSol.net ca e posibil ca cea de-a treia editie a festivalului sa se desfasoare in acest an la mare. Conform zvonurilor, pe langa trupe hiphop la festival ar participa si trupe de raggae, iar traditionalele competitii de fotbal si baschet ar putea fi inlocuite cu concursuri de sporturi extreme. Mai mult, una din trupele la care organizatorii s-ar fi gandit pentru acest an este Cunninlynguists.

Citeste mai mult...
SoulJah.Warrior
rapperu vostru preferat

Post by SoulJah.Warrior »

reghe reghe, im there
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

se poate numi reghe campf.
99.9%
Post Reply