DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
engleza moderna utilizata in rapu' american e extrem de saraca. mult mai saraca decat romana e cert. asta e si obiectivul limbii engleze americanizate, sa fie saraca
-
- Arhistrateg nebiruitul
Khadafi e un idiot.
hanno, n-am timp acum să răspund. O să elaborez când o să am timp să scriu mai mult.
hanno, n-am timp acum să răspund. O să elaborez când o să am timp să scriu mai mult.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
da, ar trebui sa-si scrie versurile in middle english.Kadhafi wrote:engleza moderna utilizata in rapu' american e extrem de saraca. mult mai saraca decat romana e cert. asta e si obiectivul limbii engleze americanizate, sa fie saraca
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
o sa-ti dau cate ceva sa asculti,sa vezi cat de complexa e mizeria.Kadhafi wrote:engleza moderna utilizata in rapu' american e extrem de saraca. mult mai saraca decat romana e cert. asta e si obiectivul limbii engleze americanizate, sa fie saraca
Ce-mi place ca aici pe forum toata lumea se lauda ca asculta hip-hop american si ca ii cu zece clase peste a nostru, dar categoria "hip-hop strain" e cam moarta. da hip-hop-u romanesc la ora actuala chiar e foarte decent ca artisti, ca sound, ca flow, etc. si limba romana e frumoasa. 

uite-te la vizualizari,nu la comentarii,sa vezi ca suntem,totusi,cativa care accesam topicurile,ascultam piesele de promovare,daca ne place luam si materialu,etc.
la hh romanesc sunt mai multe comentarii si vizualizari ca majoritatea sufera de autosuficienta.
la hh romanesc sunt mai multe comentarii si vizualizari ca majoritatea sufera de autosuficienta.
- Suzy
nu cred ca exista limba frumoasa si limba urata plm. normal ca limba pe care o vorbesti ti se pare frumoasa.Sceptik wrote:si limba romana e frumoasa.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
language equalitySuzy wrote:nu cred ca exista limba frumoasa si limba urata plm. normal ca limba pe care o vorbesti ti se pare frumoasa.Sceptik wrote:si limba romana e frumoasa.
- Suzy
pai plm, dupa ce criterii judeci o limba daca e frumoasa sau nu? 

dupa sunet. limbile cu multe consoane nu-s asa placute urechii, in general
Am citit si eu printre randuri cateva post-uri din topic si as avea ceva de adaugat, pentru boka, dar si pentru restu care pretind ca ii doare in pula de ce scoate doc si la ce casa de discuri activeaza. Atunci vin eu cu intreabarea: Daca tot va doare asa tare in pula, de ce va mai aflati aici sa comentati despre el si sa invartiti in cacat cu ambele maini ? Nu ar fi mai simplu sa il ignorati si sa ascultati altceva ?
nop, avem păreri
Pai unii apar cu "pareri", dar pe urma tot ei sunt aia ce se bat cu pumnu-n piept ca nu ii intereseaza subiectu`
hah!!!eram sigur ca o sa vina unu cu o vrajeala d-asta,nu ma asteptam atat de tarziu...Adverss wrote:Am citit si eu printre randuri cateva post-uri din topic si as avea ceva de adaugat, pentru boka, dar si pentru restu care pretind ca ii doare in p*** de ce scoate doc si la ce casa de discuri activeaza. Atunci vin eu cu intreabarea: Daca tot va doare asa tare in p***, de ce va mai aflati aici sa comentati despre el si sa invartiti in c***t cu ambele maini ? Nu ar fi mai simplu sa il ignorati si sa ascultati altceva ?
pt ca sunt contrariat in pula mea de cat de multa importanta i se da de catre prostii astia unei glume de subiect.si pt ca tre sa explici la fiecare in parte cum e ok sa o arda in situatii de genu.
da,am pareri in plm...despre ascultatorii de rep romanesc...sunt sub nivelu marii