Hip-Hop Monden (de prin media)
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
mai aiurea o sa fie faza ca la x-factor e mai regizat si sa vezi cand o sa fie nevoit cheloo sa aprecieze melodii dance 

pana la urma toate sunt regizate intr-un fel. Ma refer ca se stie cu mult timp inainte cine castiga. Eu eram curios ce se alege de castigatori. Pana acum am mai auzit una alta de Valentin Dinu, ala de a iesit pe 3 la romanii au talent prima editie. A cantat ba cu Holograf ba cu Pepe, cu Andra. Am inteles ca nu mai spala masini si ca strange bani sa-si ia o casa, ia si niste lectii de canto. Bravo lui, chiar avea o voce foarte misto. In schimb de unde se laudau cu Narcis ala cu vocea unicat sau mai stiu eu ce castigator de x-factor, sa dea dracu daca am auzit ceva de ei (sa ii vad cu o cariera solo, la asta ma gandeam)
-
- Arhistrateg nebiruitul
La ce audienţe au ăştia, or să treacă în contract obligaţia să înjure de măcar 3 ori pe emisiune. Şi-ar fi bine să bage şi strip-singing, ăia care falsează să fie executaţi în direct şi să prezinte Badea şi Boc. Că altfel iar îi face ProTV-ul praf.G-MONEY wrote:nu cred ca o sa injure, banuiesc ca nu sunt atat de idioti si aia sa nu faca un contract beton
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
eu sunt de parere ca la vocea romaniei nu avea sanse... a fost invitat intr-una dintre editii sa cante si el la vocea romaniei, si a fost cel mai slab din seara aia.. toti concurentii au fost peste elG-MONEY wrote: Pana acum am mai auzit una alta de Valentin Dinu, ala de a iesit pe 3 la romanii au talent prima editie. A cantat ba cu Holograf ba cu Pepe, cu Andra. Am inteles ca nu mai spala masini si ca strange bani sa-si ia o casa, ia si niste lectii de canto. Bravo lui, chiar avea o voce foarte misto.

Vocea Romaniei chiar e foarte misto facuta, ma rog, de obicei Pro TV fac al naibii de bine emisiunile astea imprumutate. Si da, la fel ca Marian, asa mi s-a parut si mie, sub concurentii de acolo. De Narcis ala cica ar canta pe la nu stiu ce opera plm pe afara. Ala care a castigat si-o arde cu hipsterul suprem, care mananca doar iaurt si piept de pui, Velea si cu Smiley, iar restul au mai fost luati prin concerte, una alta.
pai daia zic ca daca vroiau un jurat din domeniu asta cel mai indicat era tataee,cel putin la r&b se pricepe dar cheloo,nu intelegdany wrote:mai aiurea o sa fie faza ca la x-factor e mai regizat si sa vezi cand o sa fie nevoit cheloo sa aprecieze melodii dance

http://1music.ro/2012/06/15/valentin-di ... au-single/ ,chiar acum am vazut,music channel pe facebook a postat astaNskY wrote:G-MONEY wrote: Pana acum am mai auzit una alta de Valentin Dinu, ala de a iesit pe 3 la romanii au talent prima editie. A cantat ba cu Holograf ba cu Pepe, cu Andra. Am inteles ca nu mai spala masini si ca strange bani sa-si ia o casa, ia si niste lectii de canto. Bravo lui, chiar avea o voce foarte misto.

la x-factor au fost aia slabi rau,castigatorul la vocea romaniei ala stefan sloboz zicea ca nu face fata concertelor,pro tv pana la urma

http://soundcloud.com/arinix
in prima editie de x-factor a fost in juriu mihai morar, care nici nu compune / nici nu canta.. e dj la radio si are emisiune la tv, atat..
deci aia de la emisiunile protv ului o ard destul de bine. E ok pentru ei in cazul asta. Faza cu mihai morar in juriu nu a inteles-o nimeni, dar tinand cont ca postul ala e in declin au luat si ei pe cine au putut. Despre Dinu ala chiar nu stiam ca a dat chix cand a fost invitat la vocea romaniei. E bine per total ca le da cineva o sansa la astia care castiga, asta e cel mai important
-
- spre 5000 de posturi, e ok
ianau ala e bine tare ma..e plecat din tara..canta bani plm
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
- Bazooka Joe
- trendy guy
cum spune artistul uzzi .... "iti dai seama"
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
-
- Niciodata un nimeni
topicul asta ar trebui pus sticky,sa ramana sus ...
x factor,sezonul 2,episodul 2,inregistrarea integrala :
http://xfactor.a1.ro/sezonul-2-episodul ... a-235.html
vizionare placuta
x factor,sezonul 2,episodul 2,inregistrarea integrala :
http://xfactor.a1.ro/sezonul-2-episodul ... a-235.html
vizionare placuta

Viața e complexă și are multe aspecte.
Delia e obositoare.Bitman si Cheloo sunt foarte ok.