Yo nu prea am cum sa plec din oras la un concert rap in Bucuresti sau alt oras in mare parte datorita varstei si parintilor...so aveti ceva planificat in curand pt Bacau? I fuckin hope so .so...holla when y'all can, k? peace!
exista,exista...nu este problema...rapperi mai la tot pasu'...din kte am vazut yo...pe bune sunt f multi ascultatori d hip-hop...deci, nu sunt multe sanse,huh...anyway, lifes has it's ups and downs and shit...bafta in continuare,anyway...re5spect!
O sa incerc sa iau legatura cu cineva din bacau, comunitatea hh de acolo ... caci singuri e greu de facut ceva nestiind pe nimeni in zona. Oricum eu sunt sceptic in privinta publicului pentru hip hop underground
no p bune...se askulta...knd vb cu baetasii d pe aici, ma intrebau c rap askult<io-s mai mult cu cel comercial..u know..em and stuff,da askult si mult unda> si le rasp k cel mai comercial.iti zic fo real: TOTI imi ziceau: "lasa ba astea comerciale; underground c ai?".vb serios se askulta mult hip-hop...si underground si comercial...well, u do your thing, cause u r the best at it .peace, man! keep it real/that's da deal/keep it cool, that's da rule ! and i'm out......