1. Money Over Bullshit
2. You Can`t Kill Me
3. Carry On Tradition
4. Where Are They Now
5. Hip Hop Is Dead
6. Who Killed It
7. Black Republican feat. Jay-Z
8. Not Going Back feat. Kelis
9. Still Dreaming feat. Kanye West
10. Hold Down The Block
11. Blunt Ashes
12. Let There Be Light feat. Tre Williams
13. Play On Playa feat. Snoop Dogg
14. Can`t Forget About You feat. Chrisette Michele
15. Hustlers feat. The Game & Marsha Ambrosius
16. Hope (Acappella Version)
Se pare ca asta este mult asteptatul album. Pareri? Este ceea ce v-ati asteptat?
Urban I wrote:Ma eu ma asteptam sa fie chiar rupere albumul asta...dar se pare ca m-am inselat grav... aceeasi poveste ca la Re-Up si albumu ala a lu Jay-Z...
Cel mai greu de satisfacut ascultator.... Imi place foarte mult albumu, dar nu stiu daca pot sa-l pun langa Kingdom Come.. Pentru ca si productia difera si viziunea/temele abordate difera amandoi artistii aflandu-se in pozitii mult diferite una de alta... Le prefer pe amandoua si am sa evit sa spun ca unul e mai bun decat celalalt... Oricum merita stele multe si Hip Hop Is Dead.. Poate chiar 9...
nu stiu ce parere au alti dar imi place albumu..poate nu e atat de bun pe cat s-a sa asteptat si la ce atmosfera s-a creat ..dar albumul e bun ..si tot o parere personala k e mai bun decat albumul lui JAy
Daniel-San wrote:kkt.. nu ma asteptam la ceva extraordinar dupa ce ascultasem de pe el pana acum, insa mai speram la ceva mai bun..degeaba...dezamagire totala
mheama vorbesti de parca e vr-un album semnat Chingy or smth...
adapter wrote:si ce mi se pare ciudat ca nu-l vad pe Premier la productie dupa cum se anunta...
pe urmatorul material.
dupa o prima ascultare, cred ca intrece Street Disciple-ul.
Ma asteptam la ceva mult mai slab, poate de aceea e peste asteptarile mele.
dupa alte 30 de ascultari revin cu recenzie.
P.S.: Black Republican vs Carmine Coppola - Murder of Don Fanucci
you just never know when you're living in a golden age.