meleu wrote:uite..din simplul fapt ca va plac piesele alea care mie mi se par de cacat denota ca va inselati..si ca NU este un album de cacat...tinetzio fiekare pe gustul lui(daca era unanim acceptat ca 2 piese si numai alea 2 sunt tari,,mai ziceam.dar asa..BESHITZI)...tobe, netobe, sintetizatoare, sampleuri de ramasite de albume de samplarui anterioare..si alte dastea...hmm...cel putin suspect....exact cand credeam ca sa rasarit lumea...o dati cu 10 ani inapoi...
si stronger..nu..NU este masterpiece...ce zici de asta?...este o super basina de melodie, originala fiind de 11 ori mai jmekera...
asta nu inseamna ca ASA E...dar va rog nu mai ziceti cai album de cacat si mai rau..ca sa stricat...ca mai citesc unii paici..si poate incepe lumea sa va ia in serios
Da, "Can't Tell Me Nothing" mi-a placut si inca imi place pentru ca in momentul in care a iesit asteptam foarte mult ceva de la kanye... Stronger e aiurea pentru ca... Nush, pur si simplu e... Si DA, originala e de 11 ori mai smechera si sa samplezi dupa ce-a facut Daft Punk mi se pare mai putin inspirat decat sa lucrezi cu originala, in fine... Nu-mi suna bine... "Champion"? Fii serios... Mai rau, Kanye la microfon? Din nou, (cu cateva exceptii), fii serios... Si normal ca o tin pe gusturile mele... Asa mi se pare corect... Nu spun ca s-a stricat Kanye, e clar ce-i poate pielea dar "Graduation" nu-mi place, mai deloc... Fiecare e liber sa asculte ce vrea.. Nu am de gand sa analizez nimic, am mentionat tobele pentru ca au iesit in evidenta, corzile si alte sintetizate pentru ca tot albumul e facut dupa acelasi tipar... E un cur de album pentru MINE, apreciati-l, dati-i 10, e dreptul vostru, eu nu ma fortez sa-l reascult de prea multe ori... E muzica la draq...