Cand o dai pe Psycho Realm - Premonitions ....e normal sa ti se para ca se aude ok ... Anormal e sa o arzi la modu "o noua piesa un nou stil".
Get real.
De fapt e Psycho Realm Feat B.Real - Premonitions .. si e un FREESTYLE pe un instrumental strain .. ce are?/:) sau : "Daca nu ai negative produse de tine esti varza" ? GET REAL [ON TOPIC]
Waspy8.0 wrote:Cand o dai pe Psycho Realm - ShowDown
....e normal sa ti se para ca se aude ok ... Anormal e sa o arzi la modu "o noua piesa un nou stil".
Get real.
e una din piesele mele preferate..si m-am bagat sa ascult si premonitions intre timp..sunt notoriu pt gafele la tastatura......asta nu te scuza pe tine......"O NOUA PIESA UN NOU STIL" ................
Cand o dai pe Psycho Realm - SHOWDOOOWN (OK TOT DE LA PSYCHO REALM E GET IT?....e normal sa ti se para ca se aude ok ... Anormal e sa o arzi la modu "o noua piesa un nou stil".
Get real.
Nu te mai scuza..............................................pana la urma...sa dai pe un negativ celebru necesita kiar "masterizare" "mixare" astea..nu?!?! iar cand nu se prinde nimeni o arzi sotto poate inghit shoarecii galushca.......Cand vine unu si te prinde...POC e freestyle.
Hai gata
Waspy coae.. ) tu vorbesti? care dai freestyle pe Psycho Realm ft B Real-Stone Garden ? =)) WORD . .. nu de alta da e printre melodiile mele preferate .. si na .. :-j