www.urbantape.md - primul site de unde se poate downloada absolut legal tot materialul Hip-Hop aparut vreo data in Republica Moldova...
In fiecare zi, practic, noutati - ma refer la albume noi si mai vechi, dar care, cu sigurantza v-ar trezi interes si v-ar satisface auzul
Muzica diferita... Savurati!
A, by the way - inregistrarea pe forum tot gratis si legala e
tare... a inceput sa prinda ideea cu arhiva de hh. nu prea sunt genul meu materialele de acolo, bafta oricum
"I do this for pot heads playin sick as a teen
And insomniacs who still will raise a fist for the dream
For Street Fighter 2 and David Lynchian scenes
For Tupac Shakur and Rage Against the Machine"
Broco
Ce ai spus tu suna a - "da-te-n pula mea cu rep'ul tau! ai ceva bun? da- downloadez, nu - nu!"
Fiecare om are preferintele lui... Eu de unde plm sa stiu ce iti place tie?
Uite-te si tu la coperti
oai de cand caut asha ceva...acuma ma uit...sper sa fie Abateri compilatia sau macar piesele de pe ea, goghici&bro, undacomuna, si altele, caut de ANI DE ZIle...sper sa le-avetzi
Pace Republica Moldova, sunt fan de mult! Dar pana acuma pe net n-am gasit prea multe
De cand caut abateri nu esti normal multzumeste-le la toata echipa ce-au facut site-ul! Am luat sampler-ul de pe net acuma cativa ani si de-atuncea il vreau!!
Din pacate 01 gruff visul unui copil nu mi-o citeshte nici cu winamp nici cu nimic..
Dar vai ce perle sunt aici! Moara stricata
Din pacate lipseste UndaComuna. Oare daca te rog nu faci pe bunul samaritean
Comunica banuiesc ca-i zice, pe Old Sheet e un promo de la ei. Te rog mult de tot au un stil atata de beton baietzii
Nu iti dai seama ce fericit m-ai facut cu post-ul asta! descarc tot!!!
Respect!
Last edited by vizitatoruvesel on Thu Nov 20, 2008 7:54 am, edited 1 time in total.