www.audiogatestudio.ro

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Nea Bogdan
tanar

www.audiogatestudio.ro

Post by Nea Bogdan »

Hai noroc! Exista un studio dotat al dracu de bine si o echipa instruita care il ambaleaza al dracu de tare! Pe langa unii oameni care isi promoveaza muzica nisei lor m-am gandit si eu sa promovez rap-ul, numai ca asta ar insemna sa fac ce fac si alte sute de studiouri de pe aici... avem capacitati si dotari necesare pentru a ridica standardul calitatii produsului audio acolo unde poti sa fii sigur ca din cateva sedinte si sesiuni de inregistrari piesele cladite impreuna se vor bucura de un "repeat" sanatos.Pentru ca ne-am gandit si la buzunarele multora dintre noi, am reusit sa gandim o oferta care iti permite sa alegi tu bugetul dorit pentru fiecare piesa in parte sau putem discuta despre reduceri daca e vorba de crearea intregului proiect aici sau poti veni tu cu propuneri de tarifare.Cu alte cuvinte am redus relatia financiara la nivelul bunului simt si cu toate astea toti trebuie sa "mancam".Sper ca nu am speriat pe nimeni cu ditai textu, stiu ca era mai interesanta o carte dar hai sa-i dam bataie ca nu mai tine.. e rapu nostru! tel:0749217847 Bogdan! www.audiogatestudio.ro - studioul se afla in Bucuresti.
zetu1984
fratele meu tu esti baiat

Re: www.audiogatestudio.ro

Post by zetu1984 »

daca voi ati produs piesele alea unde apare PRO, sper sa vi se arda toate clapele si toate calculatoarele. poate poate scap vreo 2 saptamani de pincirimping ping pim pim pim ala "orginal".
Pilu
Maestru-n șoșoni

Re: www.audiogatestudio.ro

Post by Pilu »

Vrei sa zici ca piesele lu connect-r sunt produse de nea` bogdan?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Post Reply