ROCK
Moderator: .etalosed
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Placebo, Radiohead, Nirvana, Foo Fighters, Slayer, Jimmy Eat World, Korn, Pink Floyd, Slayer, Manson (imi plac cateva mel), The Doors, Tom McRae, Travka, Urma, Luna Amara, Ab4...
poate mai sunt..nu stiu...
poate mai sunt..nu stiu...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Pheno
- fratele meu tu esti baiat
Am uitat sa zic despre Implant Pentru Refuz...Pheno wrote:Hmmm.Rock...Pai ascult In Flames, Trooper, Travka, Iron Maiden, Biohazard si Slipknot...cam atat

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
da..si mie imi plac IPR..
eutro, incolor, in interior, rezist etc...
eutro, incolor, in interior, rezist etc...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Kaen Shine
- Shiftee
-
- tanar
cineva kiar a stat sa citeasca tot ce scria akolo???? e retorica asa k no matter
si yo ascult veritasaga si nu imi place rock prea mult, aproape delok, dar nu ma vezi k ma laud nu? cred k tocmai am facuto dar nu conteaza...postati mesaje aiurea uni din voi...ceva inteligent de zis nu aveti??? atunci nu mai ziceti nimik
si yo ascult veritasaga si nu imi place rock prea mult, aproape delok, dar nu ma vezi k ma laud nu? cred k tocmai am facuto dar nu conteaza...postati mesaje aiurea uni din voi...ceva inteligent de zis nu aveti??? atunci nu mai ziceti nimik
Dau Constant k Alexandru Cel Mare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
- calm|chaos
- un domn / doamna
ha ha ha ha... laughing out loud...

ce mesaj tare a scris hash... rulezi omule!!!
ai greseli gramaticale... si faze "sooper kwl" gen scrii "acolo" cu k... am trecut peste... acum ma amuz... ceri un mesaj inteligent?! wow... ain't that a surprise... anyways... esti tare... tine'o tot asa.. iti urez o mie si ceva de mesaje... in loc de "ucenic gen" sa devii "nu ascult rock si gasesc asta motiv de lauda"... =))
ontopic: ascult foarte mult rock dar nu ma consider "rockeritza"... si cand zic rock... vb de adevaratul rock de la cel clasic [gen led zepp] pana la trupe mai recente... [n'o sa ma apuc sa fac mare insiruire... ar fi prea mult de scris..]... anyways... me coma fan....
urasc tokio hotel si persoanele care spun ca asculta rock si insiruiesc multe trupe [unii in ordine alfabetica]... bineinteles... evanescence.. limp bizkit... linkin park... nghtwish... si altele care suna bine... si asta mai mult ca pretext pentru oja neagra si hainele goth... ca sunt "roackeri" ei acum.. si au ceva la modu' 12 ani si no friends... macar sa se informeze un pic pana sa se autodeclare "rock" si sa sufere aiurea... [ar merge chiar si un search google...]

ce mesaj tare a scris hash... rulezi omule!!!
ai greseli gramaticale... si faze "sooper kwl" gen scrii "acolo" cu k... am trecut peste... acum ma amuz... ceri un mesaj inteligent?! wow... ain't that a surprise... anyways... esti tare... tine'o tot asa.. iti urez o mie si ceva de mesaje... in loc de "ucenic gen" sa devii "nu ascult rock si gasesc asta motiv de lauda"... =))
ontopic: ascult foarte mult rock dar nu ma consider "rockeritza"... si cand zic rock... vb de adevaratul rock de la cel clasic [gen led zepp] pana la trupe mai recente... [n'o sa ma apuc sa fac mare insiruire... ar fi prea mult de scris..]... anyways... me coma fan....
urasc tokio hotel si persoanele care spun ca asculta rock si insiruiesc multe trupe [unii in ordine alfabetica]... bineinteles... evanescence.. limp bizkit... linkin park... nghtwish... si altele care suna bine... si asta mai mult ca pretext pentru oja neagra si hainele goth... ca sunt "roackeri" ei acum.. si au ceva la modu' 12 ani si no friends... macar sa se informeze un pic pana sa se autodeclare "rock" si sa sufere aiurea... [ar merge chiar si un search google...]

for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!