ROCK

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Pheno
fratele meu tu esti baiat

Post by Pheno »

Hmmm.Rock...Pai ascult In Flames, Trooper, Travka, Iron Maiden, Biohazard si Slipknot...cam atat
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Placebo, Radiohead, Nirvana, Foo Fighters, Slayer, Jimmy Eat World, Korn, Pink Floyd, Slayer, Manson (imi plac cateva mel), The Doors, Tom McRae, Travka, Urma, Luna Amara, Ab4...
poate mai sunt..nu stiu...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

uh.....c tari erau AB4 f mijto "Broken Trust" adoram albumul ala.... :P
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Mai nou Cryptopsy si Bloodbath :P
Image
Pheno

Post by Pheno »

Pheno wrote:Hmmm.Rock...Pai ascult In Flames, Trooper, Travka, Iron Maiden, Biohazard si Slipknot...cam atat
Am uitat sa zic despre Implant Pentru Refuz... :D Melodii e la ei care m-au impresionat pozitiv: "Smen", "Propaganda", "Tacere si Resemnare", "I.P.R. Gherila". Si Crize sunt tari....si-au schimbat stilul...daca nu ma insel acum canta metalcore
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

da..si mie imi plac IPR..
eutro, incolor, in interior, rezist etc...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

AB4 p K-Lumea..... :P
exeprime
tanar

Post by exeprime »

mai demult ascultam punk-rock, the real thing, nu emo-crap de vezi acuma pe la TV si zice lumea ca-i punk :roll:

Stuff like The Bouncing Souls, Rancid, 59 Times The Pain, punk de-ala fain si nebun. :D
Ar mai fi Sublime, care erau cam ska, si Mr. Bungle, indie rock.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

sublime e long beach dub :) si ruleaza. si eu am ascultat EXTENSIV in ultima vreme :)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
nexus_polaris
tanar

Post by nexus_polaris »

slayer, kovenant, megadeth.... /// others -> sole, zion I, tot ce tine de rappace, yawn & spooke, si ar mai fi gramezi... si pletoceala la greu =))
HomeBoY

Post by HomeBoY »

da un topic cu punk nu exista ? :)) ca io mai ascult si punk cand am stari de alea de energie excesiva ! :-??
vrei sa fi trendy si funky ? ia-ti titlul de emo-kid sau minimalist si conformeaza-te :-j
HasH
tanar

Post by HasH »

cineva kiar a stat sa citeasca tot ce scria akolo???? e retorica asa k no matter
si yo ascult veritasaga si nu imi place rock prea mult, aproape delok, dar nu ma vezi k ma laud nu? cred k tocmai am facuto dar nu conteaza...postati mesaje aiurea uni din voi...ceva inteligent de zis nu aveti??? atunci nu mai ziceti nimik
Dau Constant k Alexandru Cel Mare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
calm|chaos
un domn / doamna

Post by calm|chaos »

ha ha ha ha... laughing out loud... :lol: :lol: :lol:
ce mesaj tare a scris hash... rulezi omule!!!
ai greseli gramaticale... si faze "sooper kwl" gen scrii "acolo" cu k... am trecut peste... acum ma amuz... ceri un mesaj inteligent?! wow... ain't that a surprise... anyways... esti tare... tine'o tot asa.. iti urez o mie si ceva de mesaje... in loc de "ucenic gen" sa devii "nu ascult rock si gasesc asta motiv de lauda"... =))

ontopic: ascult foarte mult rock dar nu ma consider "rockeritza"... si cand zic rock... vb de adevaratul rock de la cel clasic [gen led zepp] pana la trupe mai recente... [n'o sa ma apuc sa fac mare insiruire... ar fi prea mult de scris..]... anyways... me coma fan....

urasc tokio hotel si persoanele care spun ca asculta rock si insiruiesc multe trupe [unii in ordine alfabetica]... bineinteles... evanescence.. limp bizkit... linkin park... nghtwish... si altele care suna bine... si asta mai mult ca pretext pentru oja neagra si hainele goth... ca sunt "roackeri" ei acum.. si au ceva la modu' 12 ani si no friends... macar sa se informeze un pic pana sa se autodeclare "rock" si sa sufere aiurea... [ar merge chiar si un search google...] :roll:
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

io daca ascult rammstein si soad sunt ok? mai ascult si guns... dar sunt ok?...
99.9%
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

si eu care ascult aesop rock, e bine ?
da
Post Reply