URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

39.000 de lei.....

poate daca era 50.000 era altfel. sau 60. dar.... ne avem pe noi si noi intre noi ne avem unii mai bine, altii mai rau. se zice ca ce e frumos nu tine mult. asa e.

pana la o eventuala revenire, multa stima pentru tot.

au fost emisiuni bune, emisiuni mai putin bune, feedbackuri bune, altele najpa...

daca voi sunteti multumiti de ce ati realizat, e totul ok.
99.9%
SKUMBAG
un domn / doamna
Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii

Post by SKUMBAG »

pace si respect pentru brugner si toata echipa urban groove!este pacat ca traim intr-o tara in care ignoranta predomina.multa m*ie pt toti cei care si-au batut joc de aceasta emisiune si care sunt,in mai mare sau mai mica masura, responsabili de situatia in care s-a ajuns...
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

Cum a zis si Maed1: "Multa rabdare poti sa ai Bogdane!!!" Frate oameni ca astia nu au ce cauta in media...cu o gandire ca a acestor "directori" poti sa fi mucitor necalificat sa sapi santuri pe strada... :evil: ...De ce oamenii care fac ceva din suflet nu sunt apreciati pentru ceea ce fac sau pentru ceea ce vor sa faca? O sa incerc sa raspund: pentru ca nu se gandesc in primul rand la bani...ci...se gandesc in primul rand la ceea ce iubesc, la ceea ce vor sa faca si mai apoi la bani...
:twisted: Muie tuturor acestor "directori" indiferent din ce sector media fac parte!!! :twisted:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

cu unele greseli de ortografie, postul meu precedent, insa e greu ca in timp ce vrei sa scrii ceva serios, sa injuri incontinuu, si sa fie si cat de cat corect. Viata este f lunga, si nu se stie cum ne vom mai intalni cu acesti "paraziti". Oricum, feriti-va de acest gen de oameni, in orice domeniu ati lucra. :D
Disku_CKd
tanar

Post by Disku_CKd »

Brugnere cu toti stim ca nu o sa te dai batut..referitor la problema asta...Da e greu sa sustii aceasta miscare..atunci cand nimeni nu e interesat sa te ajute...Kiar daka s-a intamplat chestia asta...sa continui sa speri si sa incerci....Pacat ca cei cu bani ce au posibilitatea nu fac chestia asta...nu ajuta oarecat de putin...si spun acum si de unii ,,grei'' ai hip hopului romanesc...Inchei aici postu asta sa nu mai aberez...Orikum ejti tare brugnere...Capu sus
NU! ne fac banii am so spun de zece ori imi pare rau fratioare daka vrei poti si sa mori
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

cred insa ca am reusit sa aducem o multime de trupe in prim plan, 90% mici, fapt fara precedent in istoria rap / mediei romanesti. In continuare, ne regasim pe Senso Tv la "Underground", unde timp de 5 minute veti afla foarte succint ce se intampla in hip hop. Aceasta ultima editie, cu Efecte Secundare, IceBOY si Exitus, se va regasi la download la calitate foarte buna, caut o solutie tehnica. Voi anunta peste tot cand se poate lua!
snp
pictor

Post by snp »

asa brugner ;) respectele mele
semne pentru muti $#%25252
just_peace
tanar

Post by just_peace »

yo vreau sa vad EXITUS ......shi orice sar intampla...Urban Groove ruleaza everywhere!!!!!!!!!!!!!!!....... :D
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

sunteti invitati sa va exprimati si pe http://blog.myspace.com/urban_groove
andrutzu2006
tanar

Post by andrutzu2006 »

ce site aveai cei de la 9MM ?
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

kinder1
fratele meu tu esti baiat

Post by kinder1 »

exitus ma? :D :butch2: :butch2: :butch2: :butch2: lol
Tot respectu Brugnere !!!
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

shit is fucked up :( muje atomic kkt tv :evil:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
frenetique
fratele meu tu esti baiat

Post by frenetique »

BRUGNER_okocha wrote:Urban Groove “moare” pentru moment!!!

In urma celor 42 editii, cred ca am ramas cu multe amintiri frumoase. Din pacate nu se putea ca ceva BUN, zicem noi, pentru miscarea hip hop din Romania sa dureze atat de mult. In alta ordine de idei, trebuie mentionat ca la precedentul anunt de inchidere, dispozitia a fost data de fosta conducere, care s-a remarcat printr-un profesionism incredibil. Desi, bugetul era unul simbolic, atunci s-a decis si suspendarea acestuia. Am acceptat sa continuam pentru ca sunt multe evenimente care merita promovare in viitorul apropiat. Insa se pare ca si asa deranjam, lipsa de comunicare intre noi si directorul de programe al postului TVK, un om “deosebit” in adevaratul sens al cuvantului, s-a redus la zero. Desi am realizat aceasta emisiune pe parcursul unui an, nu am vorbit mai mult de 2 ori, si asta in mod cert si datorita faptului ca acest minunat baiat nu raspunde decat cand vrea el la telefon. Nu a avut nici macar ultimul dram de bun simt sa ne anunte ca de luni, 2 octombrie, emisia va fi preluata de KISS TV. Tinem sa multumim foarte mult unui duet de oameni deosebiti, care au reusit timp de un an de zile sa ne bage incontinuu bete in roate, este adevarat ca nu simultan, cred ca ne-ar fi lasat nervii de atunci. Cert este ca prostul gust promovat de acest post, nu se potrivea cu ce faceam noi, si de aceea probabil deranjam. Rar, in viata mea, am avut oameni deranjati de faptul ca vrei sa faci ceva. Imi amintesc ca, chiar la inceput, cand exasperati de faptul ca in prima emisiune nu ne-a intrat decat un clip, am mers la directorul mai sus amintit, si el ne-a spus urmatoarea si incredibila propozitie : ÂŤ hai ma baieti, daca merge totul din prima nu e asa frumos Âť. Afirmatia apartine unui director de programme TV, care ar trebui sa fie model de profesionsm.
De ce scriu aceste randuri ? Pentru simplu fapt ca am ajuns la o saturare nervoasa, si vreau co toti telespectatorii nostri sa stie de ce e atat de greu sa faci ceva pentru hip hop-ul romanesc. Pentru ca pe nimeni nu intereseaza, si pentru ca ne pierdem in ignoranta acestor ÂŤ cocalari Âť din showbizul romanesc. Pentru ca momentan nu este un fenomen de masa, si in momentul in care va deveni, acesti ÂŤ cocalari Âť meschini ni-l vor lua. Nu dramatizam si nici nu exageram, insa este purul adevar. Cum e posibil sa pui niste oameni sa prezinte niste emisiuni de specialitate, cand ei habar nu au ce muzica e aia ???
In alta ordine de idei, ceea ce ne-a pus capac s-a intamplat luni, 25 septembrie. La orele 15, am primit un telefon de la Reinhard, care mi-a comunicat ca nu mai puteam filma la orele 20 in seara respective, pentru ca nu avem camera. ÂŤ Tre sa plece in alta parte Âť, au fost cuvintele lui. Ulterior, l-am sunat pe celebrul director, care mi-a zis ceva de genul ÂŤ el nu are chef sa se dea peste cap Âť, desi stia ca lunea la 8, filmam UG. Chestia asta se intampla de un an aproape. Intre timp, fusesem sunat de Exitus, o trupa din Tg. Mures, care ajunsese d?Šj? in Bukale. La fel si Efecte Secundare, din Iasi. In fine, IceBoy din Cernavoda era pe drum. Ce as fi putut sa le spun acestor oameni ???? Plecati acasa ! Ne-am descurcat pana la urma cu altcineva pe post de Reinhard, si pana la urma a iesit. Difuzarea ar trebui sa aiba loc in aceasta vineri, 29 septembrie. Insa, intre timp, am aflat ca ÂŤ micutzii Âť care incarca emisiunea joi dimineata, epuizati de munca, si-au luat si ei liber de zilele francofoniei. Marea problema este ca tin neaparat sa intre aceasta emisiune vineri, insa daca nu voi reusi Dzeu imi este martor ca am facut tot ceea ce am putut.
In speranta ca ne-am facut inteles, vrem sa mai mentionam ca ne-a facut mare placere sa realizam aceasta emisiune, si putinul feedback primit in acest sens, ne-a facut sa realizam, ca sunt si oameni, ce-i drept putini, care apreciaza eforturile noastre. In proportie de 99% emisiunea se va opri in aceasta duminica, insa inca facem eforturi sa gasim pe cineva sa o incarce.

Acelasi sincer,
Brugner
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
AM PRIMIP SI YO PE MAIL UN MESAJ ASEMANATOR, SINCER IMI PARE RAU CA A MURIT URBAN GROOVE.
PACE
ANTI GAY-FEST CAMPANING
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Si eu l'am primit...e oribil modul cum pot fi oamenii aia...macar fara reluari daca o dadea...si de la 01:00 noaptea sa fie...JEZZ ce aiurea e cand te gandesti ca n'o sa mai fie UG

MUIE KLUMEA/KISSTV :evil:
Image
Post Reply