Gypsy Bogdan vine la Bukresh!
Moderator: .etalosed
-
- rapperu vostru preferat
- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
hehe,chiar dupa concertul de la tg. mures l-am intrebat pe vexx daca a mai vorbit cu sleek si mi-a dat vestea cea mare(din punctul meu de vedere...),si vexx era foarte entuziasmat
,acum ca ascultatori de rap cred ca stiti cate a facut sleek pt. miscare si ce trupe a promovat dar voi hotarati daca mergeti sau nu
oricum daca as locui in bucuresti si nu in bistrita-nasaud as merge garantat
....asta e 

voi incerca sa fiu prezent la toate 3, doar concertele sunt unul din motivele pt care ma aflu in buc \:D/
un sustinator al hip-hop-ului in primul rand asculta hip-hop! si hatemenow ce te face pe tine sa crezi ca acest concert nu va avea nici o legatura cu hip-hop-ul?!?!? avem dj, avem un mixer si 2 platane si multe viniluri... (imi aduc aminte ca la un moment dat am luat de pe dc un album cu sleek cu diferite mixuri pe alte stiluri, dar l-am piedut
((( , era si o piesa bananiero parca mai latino asa in ritm care placea mult.... ) + ca nush ce varsta ai tu (hatemenow), dar tin sa iti amintesc ca in anii 90, sleek si-a adus contributia pe multe din albumelel aparute la noi, doar asa de curioazitate sa te uiti la multumiri pe coperta albumelor si vei ramane surprins de cate ori vei vedea referiri la el! am impresia ca ultimul proiect in care productia a fost asigurata de dj sleek a fost operatiunea monstru a lui deceneu in 2000-2001.... + si m&g sunau bine produsi de sleek!!!!! + ca si acum ma inchin in fata productiei de pe veriga lipsa si astea sunt chestiile mai recente, pe care le-am trait si eu mai constient... tare.. sa vad cu cine ma inhaitez si ma duc si eu 
un sustinator al hip-hop-ului in primul rand asculta hip-hop! si hatemenow ce te face pe tine sa crezi ca acest concert nu va avea nici o legatura cu hip-hop-ul?!?!? avem dj, avem un mixer si 2 platane si multe viniluri... (imi aduc aminte ca la un moment dat am luat de pe dc un album cu sleek cu diferite mixuri pe alte stiluri, dar l-am piedut

- cain.marko
Dragi mei forumisti,
din momentul in care am deschis topicul si pana acum n-am intervenit pentru ca am vrut sa vad feed-back-ul.
Intr-adevar peste asteptari, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Dar si Bogman(Gypsy Bogdan) himself a vazut/citit pe aici si mi-a spus sa va transmit urmatoarele:
Sa nu-l asteptati pe Sleek, pentru ca el este plecat in munti si nu se mai intoarce.
Vine Gypsy Bogdan, haideti mai fratilor sa-l primim cum se cuvine pentru ca merita
Lasati toate asteptarile si ideile preconcepute acasa(pentru ca nu va baga Hiphop, asta ca sa stiti din start si sa nu existe neintelegeri) si veniti(pentru ca avem doar 3 seri la dispozitie) sa ne simtitm bine impreuna, sa dansam si sa ne bucuram de prezenta lui aici
it's party time baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
din momentul in care am deschis topicul si pana acum n-am intervenit pentru ca am vrut sa vad feed-back-ul.
Intr-adevar peste asteptari, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Dar si Bogman(Gypsy Bogdan) himself a vazut/citit pe aici si mi-a spus sa va transmit urmatoarele:
Sa nu-l asteptati pe Sleek, pentru ca el este plecat in munti si nu se mai intoarce.
Vine Gypsy Bogdan, haideti mai fratilor sa-l primim cum se cuvine pentru ca merita

Lasati toate asteptarile si ideile preconcepute acasa(pentru ca nu va baga Hiphop, asta ca sa stiti din start si sa nu existe neintelegeri) si veniti(pentru ca avem doar 3 seri la dispozitie) sa ne simtitm bine impreuna, sa dansam si sa ne bucuram de prezenta lui aici

it's party time baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Versatill
...plm!Chemati-l si pe Ill Bill poate va pune niste house techno d'ala!
Look there's another hippie!Deena wrote: Lasati toate asteptarile si ideile preconcepute acasa(pentru ca nu va baga Hiphop, asta ca sa stiti din start si sa nu existe neintelegeri) si veniti(pentru ca avem doar 3 seri la dispozitie) sa ne simtitm bine impreuna, sa dansam si sa ne bucuram de prezenta lui aici![]()
l-am regasit... DJ Sleek - Hot Breath (2000) ... deci daca va fi muzica de acest gen e bine, deabia asteptxan yan wrote:(imi aduc aminte ca la un moment dat am luat de pe dc un album cu sleek cu diferite mixuri pe alte stiluri, dar l-am piedut((( , era si o piesa bananiero parca mai latino asa in ritm care placea mult.... )

- sadclown
- dimineata verific forumu
Ce zice peter pan acolo?gizas !cand e vb de tata gipsy bog se parfumeaza toul in calea lui.in embryo merge oricine pana la urma care vrea sa se simta bine.nu credeam ca inca se mai gandeste asa-cu reguli pt fiecare loc(----urat,tare urat).
lasand asta la o parte eu numai cand citesc topicul asta si trec pe langa Cina imi bate inima de fericire
.
Pana la urma oamenii cu gusturi rafinate in muzica stiu cine este si Sleek si Gipsy Bogdan si Tata Urs.Ce, MF Doom e tot una cu Victor Vaughn sau King Geedorah?
si colac peste pupaza mai vine si mad mats asta care e considerat de el no1
mai sunt 2 zile si inca nu se stie pretul intrarii?

lasand asta la o parte eu numai cand citesc topicul asta si trec pe langa Cina imi bate inima de fericire

Pana la urma oamenii cu gusturi rafinate in muzica stiu cine este si Sleek si Gipsy Bogdan si Tata Urs.Ce, MF Doom e tot una cu Victor Vaughn sau King Geedorah?
si colac peste pupaza mai vine si mad mats asta care e considerat de el no1

mai sunt 2 zile si inca nu se stie pretul intrarii?

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/