Kombate ma lasi ?!?!?!

Moderators: .etalosed, greuceanu
HahahahahaaaaX:"ce asculti frate?!"
Y:-"jedaimaind"
X:"ce e aia frate"
Y-"aaa nu stii tu dinastea e ultima moda. andargraund, violenta kestii, negru, bine mie nu-mi place asa tare ce zic aia da negativele-s tar, da ba da tu nici nu stii ce e ala un NEGATIV"
X:"??!?!?!?!?!?!?!!?"
Y:"frate negativu e muzica aia din fundal"
X:"okai despre ce vorbesc astia?!"
Y:"ba tampitule n-ai auzit? despre violeta despre intuneric comete si crime"
X:"wow cool si la pizde le place"
Y:"la alea mai nebune da "
X:"wow super vreau si eu albumu...................................................."
"Urban Gorillaz feat. Sabac Red and Q-Unique" de pe albumul lui Sabac..bLuEsHiFt wrote:e un bootleg. nimic oficial.LIL GURU wrote:Am gasit pe net un "album' Vinnie Paz - The Sound and the FurybLuEsHiFt wrote:Se pare ca Jus Allah a reintrat in Jedi Mind Tricks!
Jus Allah a scris in blogul de MySpace:
"There is a track floating around with me and Vinnie Paz. Me and the God are definitely going to be putting you wack muthafuckers to sleep."
1. Vinnie Paz - Sound and the Fury Intro (0:26)
2. Vinnie Paz - Silence and I Feat Celph Titled (3:35)
3. Vinnie Paz - The Rebuilding feat. Jus Allah (2:57)
4. Vinnie Paz - When You Need Me feat. Apathy & Planet (3:49)
5. Vinnie Paz - A Man Apart feat. Reef the Lost Cauze, Black Plague, and B. Lynch (3:02)
6. Vinnie Paz - Blood Red Path (0:52)
7. Vinnie Paz - Rise of the Machines feat. Ras Kass (Remix) (3:19)
8. Vinnie Paz - The Omen feat. Block McCloud (3:50)
9. Vinnie Paz - Suckaz feat. Supernatural (1:55)
10. Vinnie Paz - Urban Gorillaz feat. Sabac Red and Q-Unique (1:36)
11. Vinnie Paz - The Onslaught feat. Kingsyze, Sabac Red, and Planet (4:03)
12. Vinnie Paz - Liberal Arts feat. Canibus (3:13)
13. Vinnie Paz - Speak Now feat. Esoteric and Apathy (1:30)
14. Vinnie Paz - Blitz Inc. feat. Kingsze and Esoteric (1:54)
15. Vinnie Paz - Language is Fatal feat. Doap Nixon, Jus Allah, and Planet (3:33)
16. Vinnie Paz - Raw is War (3:33)
17. Vinnie Paz - Beatdown feat. Virtuoso, T-Ruckus, and Jus Allah (1:24)
18. Vinnie Paz - Heavy Metal Kings (One Remix) (3:52)
19. Vinnie Paz - Blades of Glory feat. Outerspace (3:20)
care e treaba? e oficial?
piesa "Blitz Inc. feat. King Syze & Esoteric" e de pe albumul lui King Syze - Syzemology.
Speak Now feat. Esoteric & Apathy e de pe "7L & Esoteric - Dangerous Connection"
"The Onslaught feat. Sabac Red" e tot de pe albumul lui Kyng Syze..
"Silence and I" de pe versiunea Bonus Tracks a albumului "Torture Papers" al grupului Army Of The Pharaohs, parca.. remixu' de la "Rise of The Machines" e vechi..
..deci bootleg. nimic oficial, cred eu.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Au apus acele vremuri si dupa cum evolueaza rap-ul, there's no turning back. Obisnuieste-te cu ideea ca nu o sa mai asculti prea curand ce se facea atunci. Toti suferim..Rayz'O wrote:Frate, muream s-ascult un feel me flow sau down with the king sau real hip-hop.
sa-mi zica omu guru ceva intelept, sau krs si multi altii, si cand eram copil nu ma gandeam ca se va ajunge la cacatul asta de muzik.
Nu mai e ghetou! acuma muzica se face cu dictionaru'n mana! bagamiash pula-n jedai maindu pizdii! asta din prezent! ca in 97 a scos ceva bun!