OMG G Unit new possible members
Moderators: .etalosed, greuceanu
- psychedeliic
- mr. blonde
- Kaen Shine
- Shiftee
fuck 50aproape_om wrote:nu ca deja s-a instaurat o paranoia printre unii...
vad ca tot spuneti de "haterii" care il blameaza pe 50 sau ca spun "fuck 50"...si mai mult am vazut ca se spune ca si pe forumul asta sunt multi care il blameaza...unde sunt aia mha...ca eu inca nu am vazut sa spuna "fuck 50"...a..ca nu este printre preferintzele unora asta este altceva...dar pana la "haterisme".....

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
-
- Splashinator
Kenshin wrote:fuck 50aproape_om wrote:nu ca deja s-a instaurat o paranoia printre unii...
vad ca tot spuneti de "haterii" care il blameaza pe 50 sau ca spun "fuck 50"...si mai mult am vazut ca se spune ca si pe forumul asta sunt multi care il blameaza...unde sunt aia mha...ca eu inca nu am vazut sa spuna "fuck 50"...a..ca nu este printre preferintzele unora asta este altceva...dar pana la "haterisme".....

ce hater bhai neneeeee....
=)))))))
- sadclown
- dimineata verific forumu
bai.dar g rap parca semnase cu o casa de discuri nu?(cu un nume obscur black nu stiu cum).deci kool nu mai e la g unit nu?
(sper) 

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
- sadclown
- dimineata verific forumu
te referi la ce am zis mai sus?vreau sa ma lamureasca cineva.ca auzisem ca e cu astia de la g-unit ca era in colaps financiar si ca traia numai din royalties.si recent am citit(parca am si postat la sectiunea news) ca a semnat in sfarsit cu o casa de discuri (eu una nu am auzit de ea).
duceti-va in pastele mamii voastre
- Jove
- adevarat sa mor de nu
el e in colaps finanicar si va seman cu g unit...LL Cool J a rezolvat treaba cu Jay Z si albumul sau va aparea tot la DefJam in schimb se va ocupa de el Nas Dr.Dre si 50 Cent....cat despre Juvenile mai mult ca sigur ar reveni in forcing cu G Unit....am mai citi si auzit la Funkmaster Flex ca Rakim discuta cu DefJam si G Unit/Aftermath pentru ca si el e in colaps financiar 

- Jove
- adevarat sa mor de nu
n-ai inteles la ce ma refeream ma refeream la membrii g unit..in sud mai sunt scarface...ludacris.....T.I...etc. iar in G Unit e Lil'Scrappy si Young Buck iar daka vine Juvenile o sa fie concurenta intre el si Buck ..acu depinde si de forma lui ...daca o sa faca la fel ca Mobb Deep...atunci freaka.. 

- psychedeliic
- mr. blonde
- psychedeliic
- mr. blonde
nu mi-am ales nimic, doar imi exprimam nostalgia. sau ce? tu esti bucuros ca ti-ai ales trupele a caror valoare o reprezinta bugetul?
Bugetul lor enorm e reprezentat de publicul ala larg gen: vezi la noi manelarii
Nu am chiar nimic inpotriva, daca artistii raman pe aceeasi unda pe care au fost. cam putzine sansele insa (parerea mea)
Bugetul lor enorm e reprezentat de publicul ala larg gen: vezi la noi manelarii

Nu am chiar nimic inpotriva, daca artistii raman pe aceeasi unda pe care au fost. cam putzine sansele insa (parerea mea)