URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

checy2001
tanar

Post by checy2001 »

mult RESPECT pentru BRUGNER! mare om.
CU STEAUA PANA LA MOARTE!!
Pawkily
fratele meu tu esti baiat

Post by Pawkily »

Unul din putinii alaturi de hefa si cei care s-au ocupat de emisiune,poate singurii, care au incercat sa pomoveze artisti tineri si din provincie...

pace UG :bow:
"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."

http://3marafeturi.wordpress.com/
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Si totusi in seara asta a fost reluarea emisiunii cu 9MM..
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

sunt niste imbecili, am spus-o si o repet. Emisiunea asta se da numai cand au ei chef. Acum ne-au zis sa mergem sa le ducem si pe alea care trebuia sa intre vineri, pentru a intra vinerea asta, 6 octombrie. De ce oare nu au vrut sa o dea vinerea asta??? Nimeni nu stie! Oricum, e un jeg de post, cu oameni incompetenti.
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

m-am uitat, mi-au placut in a non-gay kinda way baietii din onesti... piesa cu manelele...
au gandit ei bine ceva acolo...
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

madafacaru wrote:m-am uitat, mi-au placut in a non-gay kinda way baietii din onesti... piesa cu manelele...
au gandit ei bine ceva acolo...
Mie nu mi'au placut aia...mai mult mi'a placut de omu' ala (singur) de la sfarsit...
Image
HateMeNow
adevarat sa mor de nu

Post by HateMeNow »

mie nu mi-au placut aia de la 9mm... clip najpa, negativu de la "nas - get down" parca... si vocea aia prea penala...
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
RoBy
serios, sunt ok

Post by RoBy »

actually e d la james brown...9mm au fost kt d kt ok...shi erau f destinshi la emisiune...da' imitatzia aia beastie boys n'a prea dat bine
dan
Pop

Post by dan »

KOndamnatu wrote:Toti userii forum-urilor HipHopKulture si Hades Records, l-au primit...
de asta l-am primit de 2 ori.... :lol:

ei, nu moare nimeni ca s-a inchis aceasta emisiune, apreciem efortul/aportul depus pt ca aceasta emisiune sa aiba loc de Brugner, Hefe, Undoo, Koma si care au mai fost implicati... eu sunt sigur ca in viitorul mai putin sau mai mult indepartat, daca aceasta emisiune nu va reveni, se va naste alta mai tare!!! :)

din pacate acum in buc la pachetul de baza de la astral nu am si TVKlumea... si nici Senso TV...

cred ca baietii de la efecte secundare sufera grav!!! mai intai li s-a pierdut caseta cu emisiunea... acum au revenit si au inregistrat si se inchide emisiunea.. pacat! supravietuiesc ei!
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

am primit numeroase emailuri de incurajare... o sa-mi fac timp sa le postez aici...

multumim inca o data pt sustinere!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

just_peace wrote:numa bine omu Brugner! ms mult d raspuns...shi...ajtept revenirea URBAN GROOVE!!!! kt d curand ..sper!!! shi ink o intrebare: cand va incepe Urban Groove ..va incepe q emisia q Exitus??? plsplspls rasp back!! Pace omu Brugner!!!!!
iti dai seama, ca nu putem scapa ocazia sa dam, avem niste promisiuni ca s-ar da vinerea asta, insa nu mai promit nimic, ca nu depinde de mine, insa nu aveti nimic de pierdut daca va uitati vinerea de pe la 20:40 sau duminica de pe la 22:40 la TVK
HotSauce
un domn / doamna

Post by HotSauce »

Brugner trebuie propus la MARI ROMANI! :D
ra
un domn / doamna

Post by ra »

daps clar brugner trebe propus acolo, eu de ex sunt unul din membrii efecte Secundare din Iasi pula mea prima data ni sa pierdut caseta ... dupa ce am asteptat o luna jumaete sa intram iar a doua oara vad ca se inchide emisiunea dupa ce tot asa am depus eforturi intense sa revenim in recreate studio ... mi se rupe pula de teve-ul lor eu ma bucur din suflet ca am avut ocazia de a cunoaste un om cu suflet mare cu adevarat om ... numai respecte omule Brugner brugner este un adevarat sa nu uite nimeni asta ... ca tot veni vb si de provincie la un moment dat tin sa reamintesc faptu ca suntem a treia trupa dupa Irascibilii si Pactu din iasi care aparem la aceasta emisiune vom incerca sa ne mentinem inca speranta vie ca daca tot am facut atatea sacrificii poate poate ne vedem pe sticla maine seara
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
Vladimir
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Vladimir »

"" --> ce emotii au unii oameni...

eu va doresc multa bafta in continuare si va felicit pt ce ati facut prin emisiunea asta... mult succes baieti!
Badabing, badabang, badaboom
ra
un domn / doamna

Post by ra »

multumim fain
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
Post Reply