URBAN GROOVE
- Pawkily
- fratele meu tu esti baiat
Unul din putinii alaturi de hefa si cei care s-au ocupat de emisiune,poate singurii, care au incercat sa pomoveze artisti tineri si din provincie...
pace UG
pace UG

"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."
http://3marafeturi.wordpress.com/
http://3marafeturi.wordpress.com/
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
sunt niste imbecili, am spus-o si o repet. Emisiunea asta se da numai cand au ei chef. Acum ne-au zis sa mergem sa le ducem si pe alea care trebuia sa intre vineri, pentru a intra vinerea asta, 6 octombrie. De ce oare nu au vrut sa o dea vinerea asta??? Nimeni nu stie! Oricum, e un jeg de post, cu oameni incompetenti.
- madafacaru
- Maica-ta ma place
de asta l-am primit de 2 ori....KOndamnatu wrote:Toti userii forum-urilor HipHopKulture si Hades Records, l-au primit...

ei, nu moare nimeni ca s-a inchis aceasta emisiune, apreciem efortul/aportul depus pt ca aceasta emisiune sa aiba loc de Brugner, Hefe, Undoo, Koma si care au mai fost implicati... eu sunt sigur ca in viitorul mai putin sau mai mult indepartat, daca aceasta emisiune nu va reveni, se va naste alta mai tare!!!

din pacate acum in buc la pachetul de baza de la astral nu am si TVKlumea... si nici Senso TV...
cred ca baietii de la efecte secundare sufera grav!!! mai intai li s-a pierdut caseta cu emisiunea... acum au revenit si au inregistrat si se inchide emisiunea.. pacat! supravietuiesc ei!
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
iti dai seama, ca nu putem scapa ocazia sa dam, avem niste promisiuni ca s-ar da vinerea asta, insa nu mai promit nimic, ca nu depinde de mine, insa nu aveti nimic de pierdut daca va uitati vinerea de pe la 20:40 sau duminica de pe la 22:40 la TVKjust_peace wrote:numa bine omu Brugner! ms mult d raspuns...shi...ajtept revenirea URBAN GROOVE!!!! kt d curand ..sper!!! shi ink o intrebare: cand va incepe Urban Groove ..va incepe q emisia q Exitus??? plsplspls rasp back!! Pace omu Brugner!!!!!
daps clar brugner trebe propus acolo, eu de ex sunt unul din membrii efecte Secundare din Iasi pula mea prima data ni sa pierdut caseta ... dupa ce am asteptat o luna jumaete sa intram iar a doua oara vad ca se inchide emisiunea dupa ce tot asa am depus eforturi intense sa revenim in recreate studio ... mi se rupe pula de teve-ul lor eu ma bucur din suflet ca am avut ocazia de a cunoaste un om cu suflet mare cu adevarat om ... numai respecte omule Brugner brugner este un adevarat sa nu uite nimeni asta ... ca tot veni vb si de provincie la un moment dat tin sa reamintesc faptu ca suntem a treia trupa dupa Irascibilii si Pactu din iasi care aparem la aceasta emisiune vom incerca sa ne mentinem inca speranta vie ca daca tot am facut atatea sacrificii poate poate ne vedem pe sticla maine seara
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
N. Steindhard