Hip Hop Italian

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Blanquito
eu sunt acela

Hip Hop Italian

Post by Blanquito »

Am ascultat in ultima perioada albume..
..... vreau sa va intreb daca ati auzit si ce pareri aveti...
HateMeNow
adevarat sa mor de nu

Post by HateMeNow »

n-am ascultat, dar sunt curios... din italiana mai inteleg cate ceva, spre deosebire de franceza... deci zi si tu cateva trupe te rog, poate gasesc pe dc++ :)
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Am avut ocazia sa primesc cateva albume din Italia, pe vremea cand HHK avea si versiune engleza ( inca mai exista: www.hiphopkulture.org ). Mi s-au parut foarte inapoiati ca sound... nu exista deloc tendinta/influenta rap-ului american. De la un prieten care a fost vreo 2 ani in Italia, am inteles ca acolo nu este promovat deloc si ca este la nivel foarte underground...

AICI: http://www.hiphopkulture.org/modules/ar ... php?cid=34 gasiti 3 trupe din Italia, cu care am "interactionat" (ca sa zic asa)... Puazze Crew are si un membru roman, Fa'73, nascut acolo...

Prietenu asta al meu, mi-a adus de acolo Mondo Marcio, care cica ar fi foarte apreciat la ei in ultimul timp... dar nu am avut timp sa-l ascult inca... :roll:
Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

13 Bastardi,Bassi Maestro,Gente Guasta,Articolo 31,Bassi,Colle Der Fomento,Mondo Marcio....

daca vreti albume...sa spuneti ..MP
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

as vrea eu...dar nu album blanq...daca se poate pune vreo 3-5 melodii pe filehost te rog :)
mersi anticipat
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
pablobaluba
fratele meu tu esti baiat

Post by pablobaluba »

am ascultat asa...nu prea mult dar nu ma impresioneaza..mi se pare slabut
loyal2thek

Post by loyal2thek »

asa e....hip-hopu in italia nu e promovat deloc la nivel inalt. Hip hopu e asa de iubit in italia inkt anu trecut organizatorii au mutat concertul lui 50cent de la bologna intr-un satulet de pa langa modena(intr-un fel de sala de sport). Ar fi fost absurd sa se tina concertu la Bologna intr-o sala de peste 10000 de locuri populata de 500 de persoane(G-UNIT included)...yo am aflat de schimbare knd eram deja in bologna si avut inspiratia sa cumpar un ziar...si....ce fatza pe mine :D
C.r.C
rapperu vostru preferat

Post by C.r.C »

not cine stie ce..... mai bun ala spaniol :?
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

O piesa Flaminio Maphia questi ragazzi sono ok :)
mai erau unii Sottotono. Alte trupe nu prea mai stiu si la fel stiam si eu...nu prea sa intampla multe chestii prin Cizma legat de rap.
L'ombelico dell mondo ruleaza oricum :lol:
Image
andrutzu2006
tanar

Post by andrutzu2006 »

punetzi shi pe rapidshare..plz:D
el_magico
tanar

Post by el_magico »

eu am primit recent din italia 1 "sidi" cu hiphop - "MondoMarcio- solo un uomo" . suna bine, dar nu inteleg c zice... :roll:
" Definesc viata... "
loyal2thek

Post by loyal2thek »

Mondo Marcio a spart cizma anu trecut cu piesa "Dentro alla scatola" care a avut si un videoclip,kre dealtfel a fost printre putinele video rap difuzate de mtv italia sau alte tv muzikle....in fine....chiar mi-a placut si mie...da a fost o exceptie...Flaminio Maphia i-am vazut in deschidere la D12...si snt si ei ok.....R.I.P. PROOF!
RoBy
serios, sunt ok

Post by RoBy »

aici nu prea o ard multzi rap...asha mai cunoscutzi is mondo marcio shi fabri fibra..kre oricum is mai batrani gen...in general mcingu' aici nu prea e..graff mai mult...in fine..mai sunt mc shi trupe dinastea ascunse gen..kre suna kt d kt bine..gen..frankie hi'nrg mc,nessi,vacca,deal the dihlyo,libo,rawl,triadetrusca,cane bullo,malva,dok,bat,shi altzii...
www.hano.it e un crew..mai au shi clipuri cu alte trupe gen
a..shi piesa aia de kre zicea loyal2thek http://rapidshare.de/files/35741279/Mon ... _.mp3.html
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Blanquito
eu sunt acela

Post by Blanquito »

13 Bastardi mi se par bunicei .. o ard pe napoletana suna bine...acum na fiecare cu parerea lui...
Post Reply