PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- strabunicutza
- Bandit Queen
de azi este anuntat concertul si pe site-ul oficial promoe www.promoe.nu/tourdates
ca sa nu existe nici un fel de "suspiciuni". Se admint si minorii la concert si cei in carut cu suzeta in coltul gurii, trebuie educati de mici
. oricum staff-ul hades va va tine la curent cu tot ce trebuie sa stiti legat de concert. Pregatiti ciocanele pt spart pusculitele.
ca sa nu existe nici un fel de "suspiciuni". Se admint si minorii la concert si cei in carut cu suzeta in coltul gurii, trebuie educati de mici

I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
cand spuneam asta primeam injurii din partea unora, dar din cate observ s-au adeverit multe inainte de "termen". acum ii vad pe multi ca se plang din cauza banilor.Sun|Rah wrote:Ma amuza fantastic doleanta de a avea parte de toate acestea.
Mai primordial pentru Romania ar fi sa fim bagati in seama in alte domenii...
Tot ce auziti, vedeti ca este promovat in Bulgaria va doriti si voi, daca nu ar sta situatia in acest fel nu le-ati duce lipsa atat de mult, sau.. ? Acum veti raspunde in gand ca nu le-ati dus lipsa din simplul fapt ca nu vi-ati putut imagina ca in Romania sa aiba loc o astfel de miscare. Eh, abia atunci cand va veti dori ceva din proprie initiativa, cand va veti imagina, va veti simti pregatiti si-ntradevar veti crede ca vi se cuvine asta, o sa va vina si voua randul. Am mai spus-o si-o repet: la noi, pentru inceput este super de-ajuns sa aibe loc un concert la cateva luni, mai bine ne-am gandi la felul in care sa ne comportam unii cu altii, cu alte cuvinte, avem nevoie de mai multa maturitate, intelepciune! Chiar aveti impresia ca daca ar veni toate aceste trupe, respectiv artisti am merge fiecare la toate evenimentele? Va inselati amarnic, da! la primele doua trei concerte va fi plin de lume, de fapt s-a vazut la muste ce-a fost! Eh, daca s-ar intampla asta lunar credeti ca ati fi dispusi si-ati avea de unde sa scoateti 20, 30 eur din buzunarelul subred? Hah. Ganditi-va ca odata cu integrarea in UE, tot mai multi artisti o sa treaca pragul tarii noastre, pana atunci, voi, publicul dornic, nerabdator, ar trebui sa va pregatiti a plati pentru ceea ce veti primi.

Concertand in mai multe tari din Europa pentru a-si promova noul album - ma gandesc ca nu vine singur.. sau?

Click for the Video.
you just never know when you're living in a golden age.
Ce e insa mai dureros, ca aceeasi copii "vorbesc" peste tot ca nu au bani. Puneti-va osu' la munca ... Nu o mai ardeti patetic pe net toata ziua - buna ziua. Be creative ...
Oricum ... prea tare ... Nu ma asteptam la Promoe. O sa fiu acolo ...
Oricum ... prea tare ... Nu ma asteptam la Promoe. O sa fiu acolo ...
Va sodomizez din placere, an de an
Anal, bucal, faringian si ocazional si cerebral...
Anal, bucal, faringian si ocazional si cerebral...
- SoulJah.Warrior
- rapperu vostru preferat
Bine ca au acces si minorii , mi s`a luat o piatra de pe suflet ...
Totusi era ceva sa vin din timisoara, de ziua mea (17 ani
) si sa nu pot intra ; mai ales la Promoe .
Nu stiu cum fac rost de bani , ce vand, daca o sa ajung cu ambii rinichi dar sigur voi fi acolo
.
Imi pun prietena la "cersit"
.
Totusi era ceva sa vin din timisoara, de ziua mea (17 ani

Nu stiu cum fac rost de bani , ce vand, daca o sa ajung cu ambii rinichi dar sigur voi fi acolo

Imi pun prietena la "cersit"

Blog .
http://souljah.haipa.ro/
- SoulJah.Warrior
- rapperu vostru preferat
Pai gandeste`te ca eu nici nu iau in considerare pretul biletului, deocamdata ma gandesc doar la tren ( aprox 1 milion juma [eu si prietena]) .
+ ca nu stiu de unde/cum imi iau bilet de aici
+ ca nu stiu de unde/cum imi iau bilet de aici

Blog .