URBAN GROOVE
-
- adevarat sa mor de nu
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
mda...mentalitatea asta incepe sa devina f clasica la noi....apari pe ecran esti bun...treziti-va ma...nu va face cu nimic mai buni ca apareti la emisiuni de hip-hop din cauza bunavointei gazdei... multe trupe/"mc-i" pun baza pe numarul de persoane consacrate in hip-hop pe care le cunosc sau numarul de concerte /aparitii la diverse evenimente....degeaba... nu te face cu nimic mai bun asta. Pariez ca majoritatea dintre cei care se lingusesc mai sus nu sunt deloc interesati de soarta emisiunii Urban Groove ci doar de faptul ca exista sansa sa nu apara la tv.... oricum eu dau cu pace pentru Brugner si Dox...avem nevoie de emisiuni ca UG si Yo! ... sa se mai cultive lumea...si de mc-i care chiar au ceva de zis (majoritarea doar rimeaza...si scot perle ca o stridie sa-l citez pe omu cedry2k
). Succes Brugner cu emisiunea...sa speram ca oamenii de la tvklumea vor lasa lacomia deoparte cel putin in cazul acesta
PS: ii dau dreptate lui Sauce

PS: ii dau dreptate lui Sauce

rationament totalmente gresit:
1. un om inteligent nu face afirmatii pe presupuneri
2. un om inteligent vorbeste doar pe baza de argumente testate
3. un om inteligent pus in fata unei probleme nu gaseste modalitati de critica asupra unor oameni pe care nu-i cunoaste ci mai degraba pune osul la treba ptr oferirea unor solutii fiabile
4. gazda emisiunii este un mare om tocmai prin prisma faptului ca prin buna vointa sa a dat impartial o sansa de afirmare si unor lucruri calitative si unora mai putin calitative ptr a oferi o imagine transparenta si de ansamblu asupra fenomenului hip-hop
5. ofera si tu o solutie ceva ptr reinvierea emisiunii eu unu mi-am zbatut creierii destul pana sa i i dau seama ca nu se mai poate face nimic
6. dupa ce vii din plm vb lui Brugner (de unde se bate cuiul in harta ro) de doua ori si numa u stii ce sacrificii faci sa ajungi pana acolo ... mi se pare inadecvata atitudinea ta ... plm ma fut in el teve la urma cozii da daca totusi am depus niste eforturi e normal sa astapatm macar putin nij roade e firesc sta in natura umana
7. in final vb lu bitza hh se duce in pula tocmai din cauza unor oameni care mananca cacat dar nu ofera ceva concret ptr rezolvarea unor pb ...
8. in lipsa de contra argumente te invit sa stai jos sa ne asculti apoi iti accepatam criticile sa ne cunosti apoi iti accepatam si parerile vis a vis ... de noi pana atunci ia loc ai 3 dissmised
1. un om inteligent nu face afirmatii pe presupuneri
2. un om inteligent vorbeste doar pe baza de argumente testate
3. un om inteligent pus in fata unei probleme nu gaseste modalitati de critica asupra unor oameni pe care nu-i cunoaste ci mai degraba pune osul la treba ptr oferirea unor solutii fiabile
4. gazda emisiunii este un mare om tocmai prin prisma faptului ca prin buna vointa sa a dat impartial o sansa de afirmare si unor lucruri calitative si unora mai putin calitative ptr a oferi o imagine transparenta si de ansamblu asupra fenomenului hip-hop
5. ofera si tu o solutie ceva ptr reinvierea emisiunii eu unu mi-am zbatut creierii destul pana sa i i dau seama ca nu se mai poate face nimic
6. dupa ce vii din plm vb lui Brugner (de unde se bate cuiul in harta ro) de doua ori si numa u stii ce sacrificii faci sa ajungi pana acolo ... mi se pare inadecvata atitudinea ta ... plm ma fut in el teve la urma cozii da daca totusi am depus niste eforturi e normal sa astapatm macar putin nij roade e firesc sta in natura umana
7. in final vb lu bitza hh se duce in pula tocmai din cauza unor oameni care mananca cacat dar nu ofera ceva concret ptr rezolvarea unor pb ...
8. in lipsa de contra argumente te invit sa stai jos sa ne asculti apoi iti accepatam criticile sa ne cunosti apoi iti accepatam si parerile vis a vis ... de noi pana atunci ia loc ai 3 dissmised
"Suferinta ascute si intareste spiritul"
N. Steindhard
N. Steindhard
ofer ca solutie sa nu mai fie invitate trupe care fac cultura hip-hop de rusine ...se simt ei aceia...oricum prin promovarea unor lucruri mai putin calitative strici imaginea fenomenului per ansamblu.....sa-ti dau un exemplu.... o reclama la un produs Colgate de proasta calitate strica f mult imaginea firmei Colgate... nu fac o comparatie intre o cultura care exista de atatia ani si o firma...ti-am adus doar un argument bun pentru care nu ar trebui sa apara unele trupe.....n-am facut afirmatii pe presupuneri...ti se pare ca despre tine ziceam in post? inseamna ca te simti......argumentele exista....majoritatea o ard aiurea....afla ca nu pot face bani din asta..."hai sa ne facem macar reputatie".......eu n-am fost pus in fata nici unei probleme ...mi-am exprimat punctul de vedere
Daca ai depus eforturi...ar trebui sa te simti implinit ca ai facut ceva pentru cultura....sa tu de aia o faci sa te vada lumea pe strada sa te recunoasca?....ar trebui sa te multumeasca faptul ca faci ceva sa sustii miscarea.
SOLUTIE: Trupe care contin mc-i cu lirica de doi lei fara mesaj...cu probleme de dictie, care nu isi incadreaza versul pe masura si DJ-i care fac baby-scratches uneori pe langa beat n-au ce cauta la Urban Groove , Yo si nici o emisiune de genul acesta....astia sa stea frumos pe funduletul lor si sa invete...si daca nicicum nu merge....microfonul jos. Prea multa mediocritate... majoritatea ajung la un anumit nivel si zic "sunt bun".... si nu mai depun nici un efort sa progreseze
Dau cu pace pentru cei care o fac intradevar pentru cultura si nu ca sa devina "vedete underground" 
Daca ai depus eforturi...ar trebui sa te simti implinit ca ai facut ceva pentru cultura....sa tu de aia o faci sa te vada lumea pe strada sa te recunoasca?....ar trebui sa te multumeasca faptul ca faci ceva sa sustii miscarea.
SOLUTIE: Trupe care contin mc-i cu lirica de doi lei fara mesaj...cu probleme de dictie, care nu isi incadreaza versul pe masura si DJ-i care fac baby-scratches uneori pe langa beat n-au ce cauta la Urban Groove , Yo si nici o emisiune de genul acesta....astia sa stea frumos pe funduletul lor si sa invete...si daca nicicum nu merge....microfonul jos. Prea multa mediocritate... majoritatea ajung la un anumit nivel si zic "sunt bun".... si nu mai depun nici un efort sa progreseze

-
- /\/\/\/
de ce nu citesti ce se scrie pe forum ?

BRUGNER_okocha wrote: iti dai seama, ca nu putem scapa ocazia sa dam, avem niste promisiuni ca s-ar da vinerea asta, insa nu mai promit nimic, ca nu depinde de mine, insa nu aveti nimic de pierdut daca va uitati vinerea de pe la 20:40 sau duminica de pe la 22:40 la TVK
oke draga biz scuze atuncea vazand ca postezi ... imediat dupa reply-ul meu, am interpretat continuttul mesajului tau, ca fiind ostentativ si am argumentat pe masura. E frt bine ce spui tu acolo ... insa repet fratioare nu mai face supozitii aiurea ... ca din moment ce ti-am dat replica aia asa acida, inseamna ca am facut cate una alta si am chestii in spate referitoare la miscare, pe care ma bazez in atitudinea mea ... nu zic frate daca, vezi o trupa de terminati totalmente, le dedici un bif beef sau mortii masii cum le spune lu alea ca oricum e o cretinatate si scrii frate acolo da nu postezi sub o replica linistita si la locul ei de incurajare si multumire ceva ostentativ, eu ce plm sa inteleg din asta ? Uite si tocmai ca sa vezi ca nu ma laud si nu caut faima sau alt kkt nu ti-am enumerat realizari pe aici de fata cu toata populatia sa ma vada frate ce tare is eu am zis asa ca idee
so ... in mare e frt oke ce ai zis u pe acolo dar nah asa e spiritu pe aici mai incins mai de scandal eu sunt obisnuit cu ceva mai pasnic din partea cealalta de unde vin aici doar in vizita
so ... in mare e frt oke ce ai zis u pe acolo dar nah asa e spiritu pe aici mai incins mai de scandal eu sunt obisnuit cu ceva mai pasnic din partea cealalta de unde vin aici doar in vizita
N. Steindhard
N. Steindhard
deci in cazul in care nu te simti cu musca pe caciula .... nu posta
...pe tine nu te stiu si nu-ti cunosc activitatea, deci nu am dreptul sa zic nimic despre tine....eu ma refer la un fenomen general care se intampla in Romania.... "nu pot fi comercial...hai sa fiu " vedeta underground" " ...restul am zis in posturile anterioare... ma refer la anumiti woagari care se vor simti cand vor citi posturile...si sunt foarte on topic pentru ca apar asemenea specimene din pacate si la Urban Groove....din bunatatea lui Brugner...pentru ca mai apoi sa sustina ca pe merite proprii au aparut pe ecran fiindca sunt f buni
Ptr. Brugner
Nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau asemenea sfaturi... dar parerea mea as putea s-o rezum intr-o singura propozitie .... selecteaza mai atent mc-ii si dj-ii care participa la emisiune (ma refer la rubrica Din Sub)....pentru ca sunt multi care nu sunt interesati sa sustina hip-hop-ul romanesc...sunt interesati doar de modul in care ii privesc ceilalti si vor sa primeasca laude (mentionez ca astia o ard foarte lingusitor ca sa-si atinga scopul). Eu iti doresc sa se rezolve problema si sa revina lucrurile la normal cu Urban Groove....oameni ca tine merita o emisiune despre cultura hip-hop tocmai pentru ca ai avut o contributie importanta in formarea si evolutia lui in Romania....in concluzie oameni care nu au ceva important de zis nu prea au ce cauta pe ecran.....eu iti urez succes inca o data in tot ceea ce faci...si vreau sa vad resuscitarea hip-hop-ului romanesc...mesaj pentru fakeri "You call that shit hip-hop?
THAT'S SOME FAGGOT BITCH SHIT!"

Ptr. Brugner
Nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau asemenea sfaturi... dar parerea mea as putea s-o rezum intr-o singura propozitie .... selecteaza mai atent mc-ii si dj-ii care participa la emisiune (ma refer la rubrica Din Sub)....pentru ca sunt multi care nu sunt interesati sa sustina hip-hop-ul romanesc...sunt interesati doar de modul in care ii privesc ceilalti si vor sa primeasca laude (mentionez ca astia o ard foarte lingusitor ca sa-si atinga scopul). Eu iti doresc sa se rezolve problema si sa revina lucrurile la normal cu Urban Groove....oameni ca tine merita o emisiune despre cultura hip-hop tocmai pentru ca ai avut o contributie importanta in formarea si evolutia lui in Romania....in concluzie oameni care nu au ceva important de zis nu prea au ce cauta pe ecran.....eu iti urez succes inca o data in tot ceea ce faci...si vreau sa vad resuscitarea hip-hop-ului romanesc...mesaj pentru fakeri "You call that shit hip-hop?
THAT'S SOME FAGGOT BITCH SHIT!"
- Pawkily
- fratele meu tu esti baiat
Se pare ca nici in seara asta nu s-a difuzat emisiunea...cel putin pana la ora asta nu...astept sa o downloadez de pe net zilele astea...
numa' bine

numa' bine
"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."
http://3marafeturi.wordpress.com/
http://3marafeturi.wordpress.com/
oke e bun ca ne-am lamurit draga biz, dap din pacate nu sa difuzat nici acum emisiunea mai incercam o shansa maine seara poate cine stie merge a zis brugner asa daca nu pentru cei 2-3 oameni interesati ne vedem alaturi de Exitus Si Ice Boy pe net
pace
pace
N. Steindhard
N. Steindhard
cum o s-o tragi tu de pe net daca nu s-a difuzat emisiunea?parazitat wrote:Se pare ca nici in seara asta nu s-a difuzat emisiunea...cel putin pana la ora asta nu...astept sa o downloadez de pe net zilele astea...![]()
numa' bine
later edit: ahh, yep, my bad...
Last edited by adapter on Sat Oct 07, 2006 11:22 pm, edited 1 time in total.
sunt interesat de voi si de Ice Boy (curiozitate) si sper sa-mi placa ce vad..aud de fapt......exitus stiu deja cum suntra wrote:oke e bun ca ne-am lamurit draga biz, dap din pacate nu sa difuzat nici acum emisiunea mai incercam o shansa maine seara poate cine stie merge a zis brugner asa daca nu pentru cei 2-3 oameni interesati ne vedem alaturi de Exitus Si Ice Boy pe net
pace