EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
snuffy wrote:mai multe detalii aici: www.rebelmusic.ro
sau aici: http://www.hiphopkulture.ro/evenimente/ ... php?id=369
99.9%
vineri 29 septembrie in Club Pulp Craiova va avea loc lansarea albumului "Cei ce au urechi s-asculte" al trupei ViolLent( Mutu si Chopo)...pe album se gasesc colaborari cu Anteprim(Proxima Evita),Rashid(C.I.A.) si Vlad Dobrescu(C.T.C.)...productia albumului este asigurata de Mortu(Proxima Evita),Rashid(C.I.A.) si Vlad Dobrescu(C.T.C.)...la lansare se va putea achizitiona si albumul in original la pretul de 10 ron...deschidere "Tehnologia sunetului" (un proiect supriza)...

- Bazooka Joe
- trendy guy
CONCERT S.M.M.O.G.
- HateMeNow
- adevarat sa mor de nu
Concert in Timishuaua City.

TINERI PENTRU TINERI
TIMISOARA PENTRU EUROPA
Parcul Rozelor Timisoara
Sambata, 07.10.2006 - ora 18:00
Intrarea Libera
Live HipHop Performances By:
SKIZZO SKILLZ
DJ INJEKTAH
TAO
ARTEHNICA
FREANTU
RISCO
Live Rock Performances:
IMPLANT PENTRU REFUZ
SEVEN
COD DE BARE
SANCTUAR
STACCATO
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
Concert: Obscen Records & FooTrecords va prezinta.. 2nd
Pe data de 3 noiembrie 2006 in clubul Malibu din Toplita v-a avea loc un show de zile mari intitulat "Obscen Records & FooTrecords va prezinta... 2nd part" in compania celor de la Obscen Records (Stri-K-Tzii, Antagonic, Cane Corso, C-DoG & Pateu), Invidia Raphurtz (Nonpatogen Karta & Zellu), Fonic Records (Antifon & Joint), CKD Records (S.B.C., 2-20V, DBF & Kna-Bis) si invitatii speciali... CenzuraH, Phlo & U.S.L.A. adica o parte din FooTrecords !

P.S.: Va asteptam in numar cat mai mare !!!
Bafta

P.S.: Va asteptam in numar cat mai mare !!!
Bafta
Fiind balanta-n zodiacul universal, cantaresc, / Slabiciunea ta cu forta mea de caine din zodiacul chinezesc
- Bazooka Joe
- trendy guy
BRG si ACCaraiman organizeaza o serata intima, in Kaya Caffe. Discutii, beri, cafele si cocktailuri servite de un barman sicilian, cam asta este ceea ce se ofera. Ora 8PM. Ce auziti in Fire duminica, veti auzi si aici, nu cautati R&B sau alte siropuri ca nu veti gasi.Preturile sunt normale, zicem noi, 3 ron o bere Ursus, cum ar zice cineva "ne cauta ma si pe noi niste Ursi la bar?" Iata si cum se poate ajunge:
Mentionam ca INTRAREA ESTE LIBERA
muie copos
-
- Professional Hater
-
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
DEX wrote:
Vineri, 13 Octombrie @ hUSH HUSH (Brasov, Avram Iancu 76), Rage.ro prezinta:
DJ FLIP (ITF World Scratching Champion, IRE)
MC Filthy Rich (IRE)
DJ Wiz & DJ Nemo (RO)
DECENEU & PIELE (RO)
Start: 22.00h
Intrarea 10 RON
*detalii aici: http://rage.ro/flip.html
muie copos
DJ FLIP (ITF World Champion 2003, IRE)
“Salut! Numele meu este Dj Flip, sunt castigatorul ITF la scratching in 2003/2004! Nu-i rau, nu? Sunt DJ/producator, imi plac imbratisarile ocazionale de la acea fata speciala, imi plac curcubeele, imi plac San Francisco si New York! Ciresele rup! Beau Guinness, whisky…toate porcariile pe care le pui in fata mea, le voi bea! Nu bag droguri de nici un fel, am renuntat la toate! Iata o campanie buna antidrog! In acelasi an in care am devenit campion mondial la scratching (2003), m-am lasat de droguri!!!! Deci iata lectia, copii!!! – lasati-va de droguri! Si puteti deveni campioni mondiali si voi!!!!!!”
Despre DJ Flip
Pentru multi, Dj Flip poate parea ca si cum a rasarit de nicaieri, cand a invins asteptarile si a devenit ITF World Scratching Champion. Luna decembrie, anul trecut, DJ Flip a fost depistat specializandu-se in mixuri de hip-hop dancefloor si prietenos cu o nuanta ciudata de scratchuri rapide.
In Dublin, Irlanda, Flip ridicase deja semne de intrebare, cand a castigat ITF Eastern Hemisphere Scratching Championship, tinut in Praga. Aceasta recunoastere a exceptionalului sau talent la scratching si facut muzica, este rezultatul a ani de antrenament in dormitor. Cel mai nou si cel mai tanar sosit in elita Hip-Hop-ului mondial. Flip a ajuns sa-si formeze un nume in Irlanda, cu trupa numarul unu de acolo: Messiah J & The Expert aka Creative Controle. Aceasta colaborare l-a dus in deschiderea unor showuri pentru Kanye West, Public Enemy, Xzibit, GangStarr, Wyclef sau Wu Tang Clan. Caracterul sau energic si expansiv, I-au facut contacte, si mai tarziu colaborari, cu trupe cunoscute din underground: Foreign Legion si Atmosphere.
Cel mai bun MC de freestyle, Supernatural, recunoaste un star in devenire atunci cand il vede. In Ianuarie 2005, Flip a fost bagat intr-un show de 40 de minute, suplinind lipsa lui DJ Noize. Supernatural a fost atat de impresionat de calitatile lui Flip, incat l-a rugat sa-l insoteasca in restul showurilor din Europa si State, plus colaborari pe viitorul album.
Un perfectionist din fire, Flip inca isi petrece 6 ore pe zi incercand sa-si imbunatateasca skill-urile de productie. Urmatorul single al lui Flip ii va avea ca invitati pe bunii prieteni: Slug din Atmosphere si Prozack Turner. Pe langa asta, tocmai a primit o invitatie de colaborare cu producatorul si MC-ul canadian Buck 65, pentru urmatorul album.
Flip si-a facut si propriul label, impreuna cu bunul sau prieten si coleg de productie Freezemaster Slick. Labelul se numeste: LuckyCharm Records.
Site: www.myspace.com/theflipster
“Salut! Numele meu este Dj Flip, sunt castigatorul ITF la scratching in 2003/2004! Nu-i rau, nu? Sunt DJ/producator, imi plac imbratisarile ocazionale de la acea fata speciala, imi plac curcubeele, imi plac San Francisco si New York! Ciresele rup! Beau Guinness, whisky…toate porcariile pe care le pui in fata mea, le voi bea! Nu bag droguri de nici un fel, am renuntat la toate! Iata o campanie buna antidrog! In acelasi an in care am devenit campion mondial la scratching (2003), m-am lasat de droguri!!!! Deci iata lectia, copii!!! – lasati-va de droguri! Si puteti deveni campioni mondiali si voi!!!!!!”
Despre DJ Flip
Pentru multi, Dj Flip poate parea ca si cum a rasarit de nicaieri, cand a invins asteptarile si a devenit ITF World Scratching Champion. Luna decembrie, anul trecut, DJ Flip a fost depistat specializandu-se in mixuri de hip-hop dancefloor si prietenos cu o nuanta ciudata de scratchuri rapide.
In Dublin, Irlanda, Flip ridicase deja semne de intrebare, cand a castigat ITF Eastern Hemisphere Scratching Championship, tinut in Praga. Aceasta recunoastere a exceptionalului sau talent la scratching si facut muzica, este rezultatul a ani de antrenament in dormitor. Cel mai nou si cel mai tanar sosit in elita Hip-Hop-ului mondial. Flip a ajuns sa-si formeze un nume in Irlanda, cu trupa numarul unu de acolo: Messiah J & The Expert aka Creative Controle. Aceasta colaborare l-a dus in deschiderea unor showuri pentru Kanye West, Public Enemy, Xzibit, GangStarr, Wyclef sau Wu Tang Clan. Caracterul sau energic si expansiv, I-au facut contacte, si mai tarziu colaborari, cu trupe cunoscute din underground: Foreign Legion si Atmosphere.
Cel mai bun MC de freestyle, Supernatural, recunoaste un star in devenire atunci cand il vede. In Ianuarie 2005, Flip a fost bagat intr-un show de 40 de minute, suplinind lipsa lui DJ Noize. Supernatural a fost atat de impresionat de calitatile lui Flip, incat l-a rugat sa-l insoteasca in restul showurilor din Europa si State, plus colaborari pe viitorul album.
Un perfectionist din fire, Flip inca isi petrece 6 ore pe zi incercand sa-si imbunatateasca skill-urile de productie. Urmatorul single al lui Flip ii va avea ca invitati pe bunii prieteni: Slug din Atmosphere si Prozack Turner. Pe langa asta, tocmai a primit o invitatie de colaborare cu producatorul si MC-ul canadian Buck 65, pentru urmatorul album.
Flip si-a facut si propriul label, impreuna cu bunul sau prieten si coleg de productie Freezemaster Slick. Labelul se numeste: LuckyCharm Records.
Site: www.myspace.com/theflipster
Totul despre dEX