URBAN GROOVE
- kinder1
- fratele meu tu esti baiat
unde la download?dati pls careva un link
P.D.V. -> ISTERIA RECORDS
Vizitati Site-ul si Forumul ISTERIA RECORDS
www.hiphopkulture.ro - vom anunta cand va fi...kinder1 wrote:unde la download?dati pls careva un link
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
nu spun decat atat: INCA DE LA INCEPUT AM AFIRMAT CA PUBLICUL VA FI CEL CARE DECIDE DACA CEI CARE APAR LA DIN SUB MERITA SAU NU. NU DIN CAUZA CA NU IMI ASUM EU RESPONSABILITATEA, CI DIN SIMPLU MOTIV CA NU ESTE ETIC SA VINA NUMAI CEI CARE IMI PLAC MIE, NU AM FAVORIZAT PE NIMENI, DESI AU FIST CATEVA CAZURI DE PIESE CARE NU AVEAU NUMITOR COMUN CU STATUL PE BEAT, CARE FIRESTE CA NU AU PRIMIT RASPUNS. DECI, INCERCATI SA VEDETI SI PARTEA BUNA, CINEVA A FACUT CEVA, RESTUL DOAR SI-AU DAT CU PAREREA PE FORUM. ATAT!
cata dreptate ai! sincer eu acum ma simt dupa faza cu baietii din onesti! recunosc ca am gresit! am lasat ca din cauza unor factori exteriori sa imi vars eu oful pe ei... pe moment nici nu am cuvinte...BRUGNER_okocha wrote:DECI, INCERCATI SA VEDETI SI PARTEA BUNA, CINEVA A FACUT CEVA, RESTUL DOAR SI-AU DAT CU PAREREA PE FORUM. ATAT!

deci sa fie clar.... sunt pus in situatia neplacuta sa dau nume...ma refer la trupa exitus din Targu Mures (orasul meu) care s-a format in vara asta din simplul motiv ca nu le-a mers cu comercialul pentru ca toti ne bateam joc de ei cat sunt de penibili (versuri furate cu nerusinare sau cuvinte bagate de umplutura, constructii fara sens, sound mainstream), mentalitate de genul "suntem tari ca am cantat la 10 baluri de licee"...iar cand s-a organizat miscare la noi...nici unul nu s-a bagat la battle....mentionez ca la un anume concert din toplita Pata a scos foaia de hartie cu punchurile de battle...si cu foaia in fatza a pierdut battle-ul in fata unui baiat de 13 ani jumatate (AnosT din Toplita caruia ii dau cu paceBRUGNER_okocha wrote:nu spun decat atat: INCA DE LA INCEPUT AM AFIRMAT CA PUBLICUL VA FI CEL CARE DECIDE DACA CEI CARE APAR LA DIN SUB MERITA SAU NU. NU DIN CAUZA CA NU IMI ASUM EU RESPONSABILITATEA, CI DIN SIMPLU MOTIV CA NU ESTE ETIC SA VINA NUMAI CEI CARE IMI PLAC MIE, NU AM FAVORIZAT PE NIMENI, DESI AU FIST CATEVA CAZURI DE PIESE CARE NU AVEAU NUMITOR COMUN CU STATUL PE BEAT, CARE FIRESTE CA NU AU PRIMIT RASPUNS. DECI, INCERCATI SA VEDETI SI PARTEA BUNA, CINEVA A FACUT CEVA, RESTUL DOAR SI-AU DAT CU PAREREA PE FORUM. ATAT!

- kinder1
- fratele meu tu esti baiat
nu e scurt si la obiect...e numai la obiect ,da lung
...ai dreptate cu tot ce ai zis acolo.
cum sa fie bun dupa numai 3 luni...

P.D.V. -> ISTERIA RECORDS
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
ma rog, aici depinde de fiecare, Faibo era bun si dupa o luna dupa ce se apucase, nu exista tipare. Mie mi-au placut Exitus, nu le cunosc trecutul, pentru ca va dati seama ca la cat de multi scriu si trimit demouri, nu avem timp sa si investigam de unde vin. Noi am lansat un apel catre toti cei ce vor sa se faca auziti prin Urban Groove. Am vrut sa dam aceasta sansa. Mai exact, trebuia. Mie mi se pare destul de deplasata declaratia lui BIZ, prin prisma faptului ca el nu poate fi obiectiv vis-a-vis de ei, dat fiind faptul ca se vede clar ca are ceva cu ei. De aceea, solutia e simpla, cand reluam emisiunea, pentru ca spre disperarea unor hateri scatofagi, vom reveni pe alt post, il rog pe BIZ si pe cei din grupul lui, sa vina si ei la Urban Groove, si sa justifice afirmatiile printr-un live. Nu este absolut nici o problema, suntem obiectivi vis-a-vis de toti cei care vin. Dar pana atunci, nu pot sa interpretez afirmatiile lui.
- Kaen Shine
- Shiftee
nu-ntzeleg faza cu 'sa-si justifice afirmatiile printr-un live'. poti comenta si din papuci de ascultator. Intamplator am ascultat si eu cateva zeci de secunde dintr-o piesa Exitus, carora le-a urmat un shift-del rapid. O groaza de cuvinte puse doar ca sa iasa rima, o groaza de umplutura, si neologisme folosite absolut aiurea si probabil in necunoshtintza de cauza. Din pacate e o problema destul de generala. Sfatul meu pt genul asta de emceez e sa cashte bine urechile cand incearca sa emuleze emceez gen ctc, carbon etc.. oamenii aia, in spatele neologismelor si constructiilor abracadabrante, chiar ZIC ceva. Ce observ eu, si mi se pare absolut ridicol, e ca majoritatea trupelor gen cea in discutie habar n-au ce vor sa zica.
Personal n-am nimic impotriva difuzarii genului astuia de trupe la tv.. dar nu uitati ca, dat fiind ca sunt doar 2 (acum 1...) emisiuni de hh in Romania, opinia publica,avizata sau nu, judeca in functzie de ce vede la tv. Si asta e o responsabilitate destul de mare
Brugner stie.
Sanatate
Personal n-am nimic impotriva difuzarii genului astuia de trupe la tv.. dar nu uitati ca, dat fiind ca sunt doar 2 (acum 1...) emisiuni de hh in Romania, opinia publica,avizata sau nu, judeca in functzie de ce vede la tv. Si asta e o responsabilitate destul de mare

Sanatate
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
Cuvintele astea ar trebuie sa apara de fiecare data cand cineva doreste sa "start a new topic" fara a putea fi sterse.Kenshin wrote:nu-ntzeleg faza cu 'sa-si justifice afirmatiile printr-un live'. poti comenta si din papuci de ascultator. Intamplator am ascultat si eu cateva zeci de secunde dintr-o piesa Exitus, carora le-a urmat un shift-del rapid. O groaza de cuvinte puse doar ca sa iasa rima, o groaza de umplutura, si neologisme folosite absolut aiurea si probabil in necunoshtintza de cauza. Din pacate e o problema destul de generala. Sfatul meu pt genul asta de emceez e sa cashte bine urechile cand incearca sa emuleze emceez gen ctc, carbon etc.. oamenii aia, in spatele neologismelor si constructiilor abracadabrante, chiar ZIC ceva. Ce observ eu, si mi se pare absolut ridicol, e ca majoritatea trupelor gen cea in discutie habar n-au ce vor sa zica.
Poate asa le intra in cap...
you just never know when you're living in a golden age.
EXACT....nu e vorba ca amestesc personalul cu ce fac ei...e pur si simplu faptul ca ei nu au ce cauta in hip-hop-ul romanesc, nici macar muresean....eventual ca surse de inspiratie pentru mc-ii care o ard hardcore din punct de vedere liric.....nu vreau sa fiu hater degeaba Brugner....dar crezi ca un om care nu stie semnificatia cuvintelor "papirus", "inofensiv" ....etc etc.....si face constructii aiurea si lipsite de sens....lirica fara mesaj, idei "imprumutate".....are ce cauta in hip-hop? ...si cu atat mai mult la o emisiune la care apar mc-i care merita si nu fakeri de-astia care asteapta sa le zica oameni ca tine ca baga bine pentru ca apoi sa se laude la toata lumea....sunt anumite principii in cultura hip-hop pe care le stii si tu....si chiar ai cantat despre ele in Delikt cu Vexxu
....oricum .... eu nu-l cunosc pe omu Kenshin dar profit de ocazie sa-i dau cu pace
....sunt perfect de acord cu tot ce a zis, in primul rand cu faptul ca sunt putine emisiuni de genul acesta.... ar trebui selectati putin invitatii....
PE SCURT.....n-am nimic cu exitus in special....am cu TOTI FAKERII....oricum fac si ei ceva pozitiv....inspira mc-ii hardcore

si asha ca incheiere:
Gheoo: cand am zis eu k nu stiu ce inseamna papirus
Ionut BiZ: zi ce inseamna
Gheoo: o foaie
Gheoo: numa k u
Deci papirus inseamna foaie.... bv frate...sustii CULTURA hip-hop

PE SCURT.....n-am nimic cu exitus in special....am cu TOTI FAKERII....oricum fac si ei ceva pozitiv....inspira mc-ii hardcore

si asha ca incheiere:
Gheoo: cand am zis eu k nu stiu ce inseamna papirus
Ionut BiZ: zi ce inseamna
Gheoo: o foaie
Gheoo: numa k u
Deci papirus inseamna foaie.... bv frate...sustii CULTURA hip-hop