Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
suferiti bai astia ... cum puteti sa ascultati un antitalent? daca va duceti intr-o gradinita o sa auziti sigur voci mai bune ca ea ... deci nu o mai laudati, canta ca orice alt copil
Iar tu nu mai incerca sa folosesti termeni a caror semnificatie iti cam scapa.
E CEA MAI DULCE FETITZA DE PE PAMANT......NU O MAI CRITATI! NU FITI INVIDIOSI....! BRAVO CLOPATRA!!!!!!!
Critic pe cine vreau si cum vreau.
Rezuma-te in a-ti expune parerea despre Cleopatra Stratan si ATAT, nu in a da indicatii altora. Merci mult!
ONTOPIC! Daca va mai contraziceti aiurea fara argumente (ca niste copilasi: e alba! nu! e neagra! ba, tu nu vezi? e alba!!) o sa va sterg posturile, nu ducem lipsa de ele!
you just never know when you're living in a golden age.
da' cine plm e Ghita ??? pe cine asteapta asta mica ??? e vreun unchi ??? vreun porc ??? cine e Ghita ??? si de ce il asteapta asta mica ??? dubioasa treaba...
nu stiu dak ea e constienta de ceea ce face...da faptu k, prima oara knd am vazut videoclipu,m-a bufnit zambetu...inseamna k-mi place...e inocentza care o ajuta mult si o face sa iasa din sfera obisnuitului
Pablo Francisco wrote:da' cine plm e Ghita ??? pe cine asteapta asta mica ??? e vreun unchi ??? vreun porc ??? cine e Ghita ??? si de ce il asteapta asta mica ??? dubioasa treaba...
ASHTON KUTCHER wrote:
P.S. Nu, nu sunt eu ini??iatoarea acestui "proiect", dar ??Â?tia cred c?? l-au f??cut ?Žn spirit de solidaritate cu nervii mei Glumesc lol
parodia asta e mai imbecila decat piesa originala.
numa profu meu retard d mate c o ma slaveste ....kill me.. la lucrari cand vede k nu le donam la termen.. ne baga un ghitza.. si toata clasza se pleaca ....heeeeeeeeeeelppppppppp
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE