PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
-
- /\/\/\/
-
- Splashinator
chiar dak am bacu anu asta vin la promoe orice ar fi(scandal cu parintii)...si la jedi la fel!mai e putin pana atunci....si apropo de faza cu agitatu publicului....se vor agita cei care stiu versurile si asculta piesele lor,cei care tac e clar ca sunt fakeri si au venit pt ca asa e cool in ziua de azi.bafta celor din provincie care vor veni la concert(adica si mie:D)
Oamenii destepti sustin miscarea,restu...maneaua!
hai da-ma in sloboz.... daca si la promoe se ajunge sa vii ca e cool ... cine pula mea in afara de cercul nostru a auzit d promoe? ... crezi ca promoe e un fel de 50 cent?,... crezi ca se va scrie undeva "respect pentru cutarica ca a venit la concert promoe" .... sa fim seriosi... la concert vine cui ii place promoe (mai mult sau mai putin).
e cool in ziua de azi de parca concertele trupelor/artistilor straini la noi, ar fi saptamanale...
e cool in ziua de azi de parca concertele trupelor/artistilor straini la noi, ar fi saptamanale...
99.9%
i agree...plm..nu poti sai sti toata discografiahai da-ma in sloboz.... daca si la promoe se ajunge sa vii ca e cool ... cine pula mea in afara de cercul nostru a auzit d promoe? ... crezi ca promoe e un fel de 50 cent?,... crezi ca se va scrie undeva "respect pentru cutarica ca a venit la concert promoe" .... sa fim seriosi... la concert vine cui ii place promoe (mai mult sau mai putin).
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
uuuu...pick me..pick me...aproape_om wrote:deci pe cine prind...a pus-opreacher wrote:o daaa,... se va face sex in multime...
daca nu stiu versurile nu am voie sa ma duc sau ce?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
am vazut 3 live-uri Looptroop in care au bagat toate astea "the classics" ...deci ce atmosfera puteau sa faca(in special Promoe) n-am vazut niciodata...oamenii o ardeau ca la revolutii,parca fiecare vers se manifesta in realitate...sper ca la noi sa fie un public majoritar care sa stie toate alea pe dinafara...
...ar fi mult prea tare... 

POSSESSORZ MASSIVE ! ! !