Diddy - Press Play

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

DFB
Fat and ugly as ever

Diddy - Press Play

Post by DFB »

Image

"Testimonial (Intro)" – 2:24
"We Gon' Make It" – 3:34
Featuring: Jack Knight
Producers: Deric 'D-Dot' Angelettie & The Game
"I Am (Interlude)" – 1:47
"The Future" – 3:12
Producers: Havoc & Pharoahe Monch
"Hold Up" – 3:29
Featuring: Angela Hunte
Producers: Havoc & Pharoahe Monch
"Come to Me" – 4:37
Featuring: Nicole Scherzinger
Producer: Richard 'Young Lord' Frierson
"Tell Me" – 4:06
Featuring: Christina Aguilera
Producer: Just Blaze
"Wanna Move (With Me)" – 5:18
Featuring: Big Boi, Ciara & Scar
Producers: T.I. & Danj NDZ
"Diddy Rock" – 5:13
Featuring: Timbaland, Twista & Shawnna
Producers: Timbaland & Danj NDZ
"Claim My Place (Interlude)" – 3:25
Featuring: Avant
Producer: Rob Lewis
"Everything I Love" – 4:24
Featuring Nas & Cee-Lo
Producer: Kanye West
"Special Feeling" – 4:25
Featuring: Mika Lett
Producer: will.i.am
"Crazy Thang (Interlude)" – 1:15
Featuring: S. Rosete
Producer: Rob Lewis
"After Love" – 4:47
Featuring: Keri
Producers: Timbaland & Danj NDZ
"Through the Pain (She Told Me)" – 5:29
Featuring: Mario Winans
Producer: Mario Winans
"Thought You Said" – 5:49
Featuring: Brandy
Producers: Sean Garrett & Mario Winans
"Last Night" – 6:26
Featuring: Keyshia Cole
Producer: Mario Winans
"Makin' It Hard" – 4:54
Featuring: Mary J. Blige
Producer: Rich Harrison & Sean Garrett
"Partners for Life" – 4:32
Featuring: Jamie Foxx
Producer: The Neptunes & Sean Garrett
"All Night Long" (Bonus track)
Featuring: Fergie

Ma, suna dubios de bine... Mie cel putin, imi place... Ascultatorii de under, cei hardcore, poate ar fi bine sa nu apese play da e entertaining si nu l-am mai vazut nici liric asa bun niciodata... Da de banuit... Mie cel putin mi se pare ca pe alocuri are versuri scrise de altii... Dar e bun albumu... Un 8-9 EU ii dau linistit... Nu am facut topic ca sa arat cat imi place mie Diddy si nici ca sa ma cert cu cine stie cine..
ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

Timbo The King... :oops:
Image
Sera
Gademit

Post by Sera »

ascultam snoop dogg - vato, cand am vazut topicul asta, si am luat albumul.

n-am apucat inca sa ascult tot, unele bituri suna chiar bine rau

versurile intr-adevar sunt mult peste obisnuitele spanacuri, nursery rhyme shite, cu care eram obisnuit pana acum, flowul insa e tot la fel de slab, deci si eu inclin sa cred ca a fost ajutat de ghostwriter(i)

nu ca asta ar fi ceva nou sau ca ar schimba cu ceva faptul ca are voce enervanta si ca mai ca strica si biturile bune de pe album, cate or fi

eu sunt pentru muzica de masina, muzica de club, dar nu cu diddy ca mc

si acum, ca am ajuns la final de album, imi dau seama ca nici macar biturile nu-l mai ajuta. sunt prea putine lumini si mult prea multe umbre pe album. mi-a placut mult 'no way out', a avut bituri tari si pe forever, dar de data asta rezultatul e dezamagitor. io i-as da un 4

back 2 snoop
tux
since '91

Post by tux »

e ok albumul, chiar imi place 8). productia e foarte tare, colaborarile excelente...
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

tine si de gusturi... mie imi place vocea lu diddy si pe primele 3 piese (fara intro) flowul e prapad... Nush ce te-a enervat.. In fine, fiecare cu ale lui..
sunrah
.

Post by sunrah »

din tot intregul asta as pune ca meritul lui diddy este in proportie de 10%! pentru mine nu mai semnifica nimic la ora actuala. e nevoie de artisti, nu de o intreaga industrie care sa puna cap la cap toate acestea... BULLYSHEAT! si
Sera wrote:versurile intr-adevar sunt mult peste obisnuitele spanacuri, nursery rhyme shite, cu care eram obisnuit pana acum, flowul insa e tot la fel de slab, deci si eu inclin sa cred ca a fost ajutat de ghostwriter(i)
da, ghostwriter-ii sunt urmatorii: Common, Nas, Jay-Z, Pharaohe Monch si Kanye West...
you just never know when you're living in a golden age.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

asa e, dar albumul e facut ca sa fie ascultat... Inca nu a spus nimeni Diddy e cel mai bun sau astea sunt cele mai bune versuri din ultima vreme... E un album bun (zic eu, ce-i drept), mai mult dance decat hip-hop dar atata timp cat isi atinge scopul e de bine.. Daca ar fi fost Diddy vreun new-comer topicul ar putea fi mutat chiar la alte genuri... Sunt convins ca nu cauta nimeni sa atraga tot publicul hip-hop de partea lui Diddy (a spus-o si el, "nu sunt cel mai bun MC, nu o sa fiu si nu vreau sa fiu"), e muzica la draq... Facuta sa fie ascultata... Si nu cred ca e cineva care crede ca meritul i se cuvine lui Diddy...

Sunt convins ca daca ar fi aparut albumul ca si Bad Boy Band - Press Play, si din "band" sa faca parte 5-6 producatori, 3-4 MC, 8-9 cantarete nu s-ar mai fi pus probleme de genul asta...
Last edited by DFB on Fri Oct 13, 2006 5:50 pm, edited 1 time in total.
sunrah
.

Post by sunrah »

da, in mare sunt de acord cu tine. ideea ar fi ca pe mine nu ma intereseaza cine cum ce crede despre diddy, eu doresc doar sa ascult un artist, nu 50 in acelasi timp!

repet, muzica e o arta, cel ce-o face trebuie sa-si exprime (sub ce forma isi doreste respectivul) propriile lui trairi, sentimente bla bla, cu ce ma incanta pe mine ascultand rahatul asta cand pot sa ascult orice alt material de acest gen materializat de-un artist, nu de-un papa-lapte caruia ii este facuta lirica, si nici macar pe aia nu reuseste s-o expuna cum trebuie...
you just never know when you're living in a golden age.
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Sun|Rah wrote:cu ce ma incanta pe mine ascultand rahatul asta cand pot sa ascult orice alt material de acest gen materializat de-un artist
Pentru ca e foarte posibil sa dai de doar cateva alte albume la fel de bine puse cap la cap s.a.m.d. Ne intindem Sun|rah, si adevaru e undeva la mijloc... Eu ma opresc pentru ca nu ajungem nici unde asa... Amandoi avem parerile noastre si nu le vad schimbate curand :lol: Fara suparare, nu mi-o lua in nume de rau...
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

cea mai amre tampenie sa-ti doresti sa asculti doar un artist si nu 50 si totusi sa te consideri ascultator hip hop...ma rog...albumul parerea mea e ca e foarte slab.....mai bun era "The Saga Continues" sau ...ca sa nu mai zic de "Forever"..albumul asta are vreo 4 piese care-mi plac....mai degraba ascult albumul nou al lui Xzibit :)
Image
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

DFB wrote:Si nu cred ca e cineva care crede ca meritul i se cuvine lui Diddy...
pei atunci ar trebui schimbat numele topicului cel putin...oricum un material slab...nici nu ma asteptam la mai mult...de la un (bine zis sun|rah) "papa-lapte caruia ii este facuta lirica, si nici macar pe aia nu reuseste s-o expuna cum trebuie"...
totusi...cea mai acceptabila..de fapt e chiar ok Everything I Love cu Nas si Cee-Lo

edit dupa ce am vazut postul lui Jove:
Jove wrote:cea mai amre tampenie sa-ti doresti sa asculti doar un artist si nu 50 si totusi sa te consideri ascultator hip hop
eu totusi...SPER ca tu nu ai inteles ce a vrut sun|rah sa spuna...ca altfel...
Image
Image
HateMeNow
adevarat sa mor de nu

Post by HateMeNow »

imi place decat "Everything I Love", pe care o stiam... si mai sunt cateva instrumentale tari... nu imi place albumu.
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
kitu
serios, sunt ok

Post by kitu »

vreau si eu un link de rapid sau filehost cu albumul . se poate ?
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

aproape_om eu am inteles ce am scris daca nu e asa atunci scuze Sun|rah ;) ...acu mi-am dat seama despre ce vorbea de fapt...so ..imi retrag afirmatia ;)
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

luat azi intr-o ora... ascultat inca o ora... sters in cateva secunde... concluzia.... HIP HOPU E MORT FRATE, TRE SA NE DAM PE ELECTRO SI DNB. CLAR ASTA.
99.9%
Post Reply