PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
-
- tanar
dristor iti spune cva..... ma rog pb e k aproape toti cei p kre'i stiu ori asqlta haus ori manele iar "hherii" nu au auzit...sau n'au voie sa mearga...lame stiu... o sa ma duc singurik

cel my tare rapper eva eva q vocea'n punga , versuri cumparate j negative furate...!!! am cantat q gutza...sub duj.. j p scena in ior ..!! g'yahhhh..[ autografe doar in weekend dupa ora 22 ]
cred ca e prea mic
la asemenea concert...
nu stiu daca sa mai discutat.. care e nr de bilete puse in vanzare? sa stiu daca are rost sa ma duc la ora 5 sami cumpar bilet..

nu stiu daca sa mai discutat.. care e nr de bilete puse in vanzare? sa stiu daca are rost sa ma duc la ora 5 sami cumpar bilet..
Last edited by on1x1 on Sun Oct 15, 2006 10:15 pm, edited 1 time in total.
http://www.hadesrecords.com/promoe
Evenimentul se va desfasura pe tot parcursul noptii, nu mai putin de 8 trupe romanesti fiind invitate sa deschida si sa inchida show-ul suedezului: Cast, Shy Beatz, Funktastics, Dagga, KST, Pirats Klan, Turntable Science si VeritaSaga
Evenimentul se va desfasura pe tot parcursul noptii, nu mai putin de 8 trupe romanesti fiind invitate sa deschida si sa inchida show-ul suedezului: Cast, Shy Beatz, Funktastics, Dagga, KST, Pirats Klan, Turntable Science si VeritaSaga
- Bazooka Joe
- trendy guy
toate detaliile despre eveniment pe: http://www.hadesrecords.com/promoe
va stam la dispozitie pentru orice fel de nelamurire. Pentru cei din provincie se va face o intalnire (ca si la concertul Killa Beez) intr-un loc cunoscut din Bucuresti pentru a se merge in grup spre Agronomie.
afis oficial

va stam la dispozitie pentru orice fel de nelamurire. Pentru cei din provincie se va face o intalnire (ca si la concertul Killa Beez) intr-un loc cunoscut din Bucuresti pentru a se merge in grup spre Agronomie.
afis oficial

muie copos
-
- Splashinator