in genu asta de muzica toti sunt "gangsteri", n-ai observat? fiecare e cel mai tare, fiecare are beef cu cineva.
Dar as vrea un lucru sa te intreb: daca dupa ce lua bataie de la fifty,Ja Rule mergea si lua un machine gun si il ciuruia pe fifty in timp ce urla "say hello to my little friend !!!"......ashai ca iti placea mai mult Ja Rule? ca vad ca tu dupa d'astea apreciezi artistu.
Eu iti propuneam sa ne referim doar la muzica pe care o fac, pt. ca beefu lu' astia o da in ridicol deja. Si lasand la o parte beef-ul mie cel putin Game mi se pare mult mai tare ca si fifty si ca timbru muzical si ca flow si ca versuri s.a.m.d.
si sunt cat se poate de obiectiv
iar daca as fi si eu gangster, 100% mi-as lua si eu 100 de gorile care sa faca ce le zic cand pusc din degete + una bucata vesta anti-glont all the time.....nu ti se pare normal?
cati dintre voi vor lua albumul lui Game" pe mai mutle forumuri si din 10 insi 1 singur a spus ca o sa-l ia
te referi in original? daca nu, aberezi....mai mult ca sigur o sa fie ascultat de toata lumea, chiar si de cei ce nu au tangentza cu gangstaraiu'