BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 2: 19 octombrie
Moderator: dan
fucking skumbag wrote:in orice caz i hope d~@g0nl_l will be ass fucked...liric vorbind, nu va ganditi la prostiisi ceva imi spune ca asa va fi...mi-a soptit o pasarica.
mie mi-a soptit o pasarica paranoica faptul ca acid are deja pregatita runda cu dragonu' si-o da-n de-alea gen "nici nu vroiam sa particip, da' m-a convins maed in ultimul minut"Maed1 wrote:ar fi fost tare daca reusea si acid sa participe si anu asta.......poate prinde runda 3....inca incerc sa-l conving...

probabil acea pasarica ti-a soptit al dreacu de gresit. in primu rand nu se pune problema ca nu participa sau participa acid, e faza daca se baga dragonu'MS wrote:fucking skumbag wrote:in orice caz i hope d~@g0nl_l will be ass fucked...liric vorbind, nu va ganditi la prostiisi ceva imi spune ca asa va fi...mi-a soptit o pasarica.
mie mi-a soptit o pasarica paranoica faptul ca acid are deja pregatita runda cu dragonu' si-o da-n de-alea gen "nici nu vroiam sa particip, da' m-a convins maed in ultimul minut"Maed1 wrote:ar fi fost tare daca reusea si acid sa participe si anu asta.......poate prinde runda 3....inca incerc sa-l conving...))))

-
- un domn / doamna
- Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii
mie mi-a soptit mama ta ca esti hater.u biacis!sa ma **** de ****!
daten..sianume kkt...nu mai fi hater!l8r edit:da tu MS

Last edited by SKUMBAG on Tue Oct 17, 2006 4:12 pm, edited 1 time in total.
cel care iubeste banii nu va avea niciodata destui
- Bazooka Joe
- trendy guy
parerea mea..k unii nu se dezmint..in a detzine atributziile unui forumist(d.p.d.v.negativ)..nu mai barfitzi..aiurea..si dragonu'si acid..sunt tari..si oricare din ei are sansa lui..la fel ca aforic,ron sau j..intre ei se da batalia..noi trebuie sa asistam si sa admiram,sa sutinem..eu unu's obiectiv..(parerea mea)..si zic ca diferentzele intre cei enuntati mai sus sunt mici..determinate de inspiratia de moment..hai sa nu mai despicam firu'n patru..ca ei stiu cel mai bine cu ce se mananca..
...pace!

- Bazooka Joe
- trendy guy
www.hadesrecords.com/battle3
Razboi in rime: Battle Off Da Dome, runda 2!
La sfarsitul lunii trecute s-a dat startul celei de-a treia editii a campionatului “Battle Off Da Dome”, organizat de Hades Records. Clubul B-52 s-a umplut pana la refuz, in timp ce opt concurenti asteptau nerabdatori sa inceapa schimburile de “focuri”… In finala primei runde preliminare s-au intalnit doi veterani ai turneului, Aforic si J. Confruntarea dintre cei doi a fost incendiara, conform asteptarilor, juriul reusind sa ia o decizie unanima abia dupa o runda de departajare. Ambii competitori s-au calificat in finala mare de pe 30 noiembrie, unde se vor intalni cu “cei mai buni dintre cei mai buni”, castigatorii urmatoarelor doua runde preliminare, de pe 19 octombrie si 9 noiembrie!
Joia aceasta, in clubul B-52, inca opt pretendenti la titlul de campion se vor infrunta pentru un loc in finala. Show-ul va fi completat cu un concert KST & guests. Cei interesati pot afla mai multe de pe site-ul www.hadesrecords.com/battle3.
Daca in cadrul primei runde publicul a fost surprins de prestatia unei trupe din Maroc, Fnaire, organizatorii au pregatit si pentru seara de 19 octombrie o surpriza: show-ul va fi deschis cu un “moment special” de stand-up comedy! Sergiu, cunoscut sub numele de scena “Nenorocitu”, s-a saturat de publicul “depasit si cu frustrari” si este convins ca glumele lui se vor bucura de mai multa apreciere in cadrul comunitatii hip-hop!
Razboi in rime: Battle Off Da Dome, runda 2!
La sfarsitul lunii trecute s-a dat startul celei de-a treia editii a campionatului “Battle Off Da Dome”, organizat de Hades Records. Clubul B-52 s-a umplut pana la refuz, in timp ce opt concurenti asteptau nerabdatori sa inceapa schimburile de “focuri”… In finala primei runde preliminare s-au intalnit doi veterani ai turneului, Aforic si J. Confruntarea dintre cei doi a fost incendiara, conform asteptarilor, juriul reusind sa ia o decizie unanima abia dupa o runda de departajare. Ambii competitori s-au calificat in finala mare de pe 30 noiembrie, unde se vor intalni cu “cei mai buni dintre cei mai buni”, castigatorii urmatoarelor doua runde preliminare, de pe 19 octombrie si 9 noiembrie!
Joia aceasta, in clubul B-52, inca opt pretendenti la titlul de campion se vor infrunta pentru un loc in finala. Show-ul va fi completat cu un concert KST & guests. Cei interesati pot afla mai multe de pe site-ul www.hadesrecords.com/battle3.
Daca in cadrul primei runde publicul a fost surprins de prestatia unei trupe din Maroc, Fnaire, organizatorii au pregatit si pentru seara de 19 octombrie o surpriza: show-ul va fi deschis cu un “moment special” de stand-up comedy! Sergiu, cunoscut sub numele de scena “Nenorocitu”, s-a saturat de publicul “depasit si cu frustrari” si este convins ca glumele lui se vor bucura de mai multa apreciere in cadrul comunitatii hip-hop!
muie copos
posibile frate (s-ar putea sa fim frati din acelasi tata ca pe timpul lui ceausescu taica-miu era destul de des prin delegatii in brasov) - nu sunt hater.... pur si simplu aprofundez mai mult cuvintele pe care le citesc...fucking skumbag wrote:mie mi-a soptit mama ta ca esti hater.u biacis!sa ma **** de ****!daten..sianume kkt...nu mai fi hater!l8r edit:da tu MS
Dintre Acid si Dragonu' vreau sa castige Acid!!! asta ca sa inteleaga si mintea ta odihnita o data in + ca nu sunt hater

PS: succes participantilor maine, eu prefer Rapid - PSG

- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy