yo am nijte pb d sanatate deci s'ar putea sa nu ma pot deplasa la concert:((((((((((((((((((((((( mor !! dar oliqm ubituh' me vrea sa se duca dar nu jtie dak poate k p 3 are examen j dak nu'l ia s'a dus tt smenu' deci sigur vor my exista bilete p 4 nu?;;)
cel my tare rapper eva eva q vocea'n punga , versuri cumparate j negative furate...!!! am cantat q gutza...sub duj.. j p scena in ior ..!! g'yahhhh..[ autografe doar in weekend dupa ora 22 ]
GangstaQueen wrote: yo am nijte pb d sanatate deci s'ar putea sa nu ma pot deplasa la concert:((((((((((((((((((((((( mor !! dar oliqm ubituh' me vrea sa se duca dar nu jtie dak poate k p 3 are examen j dak nu'l ia s'a dus tt smenu' deci sigur vor my exista bilete p 4 nu?;;)
No Mo' wrote:Nici eu nu pot spune ca rupe, sau ca ascult prea mult asa ceva... dar totusi am sa ma duc. Sunt chestii rare astea de genu', si nu merita sa lipsesti... macar pentru experienta traita... mai ales ca am lipsit - motivat! - la KillaBeez.
Cum poti fi asa de ignoranta(a) incat sa zici "nu pot spune ca rupe sau ca ascult prea mult asa ceva" ?"Asa ceva"?Frate, de parca ar fi ceva negativ, iesit din comun...Ma nu stiu...da` e culmea...unii vorbesc despre looptroop ca si cum n`ar da 2 lei pe ei...da` daca nici astia n`au nimic bun, atunci ce dracu cautati?Daca tot ii criticati, de ce nu faceti voi ceva mai bun?Si cum poti sa spui ca "nu rupe" daca nu asculti?Si cum poti tu sa simti starea aia de spirit daca "nu rupe" ?Hai mai da`o dracu...Prea ordinara treaba asta...Si uite asa se duce lumea de rapa...
"Intr`o lume nebuna doar cei nebuni sunt sanatosi"