ba damihai.lazar wrote:dapreacher wrote:koma design?mihai.lazar wrote:)

comparati-l cu ala de la runda 1 de pe minisite facut de "nu dau nume" =))
reveniti la comentarii acum.
Moderator: dan
1. dupa cum spunea si kombat, si sunt de aceeasi parere, knoxx le-a cam avut de acasa ... ca si chrom in runda cu aforic ... in ambele cazuri ... s-a putut observa usor asta ... mai ales cand s-a mai dat o runda si au cam ramas fara versuri ... din nou aceeasi problema la el ca si la ALTI PARTICIPANTI care au dat vs. aforic si dragonu'... la 2 versuri urma unul cu ''ai rime de acasa'' apoi ... ''atacuri de panica sunt naspa'' etc. .. apoi iar fraze cu versuri de acasa si atacuri de panica sucks ... si tot asa.Rey wrote: Nu stiu cum stau treburile... gradele de rudenie sau prietenie intre dragonu si juriu dar treaba a fost pe fata ca un cumshot.
1) Am avut un knox care a pocnit niste dume drept in teasta dragonului... la care publicul in mod firesc a reactionat...
2) 3 Sferturi din ce-a dat dragonu a fost freestyle si al 4 lea sfert au fost dume in care pupa in pula persoanele din juriu.
3) Am avut un juriu care probabil s-a uitat la alt battle decat cel dintre Knox si dragonu fantasticu minunat... dupa 2 runde in care publicul striga "KNOX"... totusi au vazut egalitate...
4) In a 4 a runda in care Knox n-a spus mai nimic si dragonu a apelat la o "chiftea" ca nu-i pot spune duma... despre 10Tone si in nici un caz despre Knox... dragonelul finaly wins!
In fine... mi-e rusine de battelurile astea in care se voteaza dupa pupat in cur si sticle de vin cumparate inaintea battelului.
Atat am avut de zis.Cine a fost acolo si nu e tovaras cu dragonu sau cine e tovaras cu dragonu dar este totusi realist... stie despre ce vorbesc.
Pace dragoane!Pe viitor o sa te ajut sa zbori!