The Game

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked
nZa
oblomovian

Post by nZa »

:lol:
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

am zis eu ca-s heitar udneva?....
haha, n-ai zis (zicem noi :P)....da se simte...pe bune :)
2Pac nu era arogant? dc crezi ca a murit? ia vezi catzi si ce dusmani a avut.

PS: tracklistu arata promitzator 8) 8)
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
nZa
oblomovian

Post by nZa »

Jove wrote:Pac nu e Game ;) sunt caractere diferite..Game e arogant Pac a fost cel mai realist si mai normal negru din cati am vazut ;)

nZa esti prea idiot...am zis eu ca-s heitar udneva?....mai terminati cu comentariile astea aberante ;)
50 cent cu aproape toti din g unit au fost in LA sa filmeze...Hands Up..si au trecut special prin Compton..unde s-au intalnit cu mai multi din anturajul lui Game care apareau pe The Documentary DVD....Si Banks "Where's that nigga?.I'm here ...Compton...where's that fag?" la care raspuns "He's away from 2 months in Beverly Hills....he stays there he's no COmpton at all..he's a pussy...i admit i believed in that nigga but now?..he's a fake....even Tre put him on his black list"....deci la faza asta dvd=ul lui Game Stop Snitchin Stop Lyin a cazut.....pentru ca G Unit a fost in COmpton dupa el...si ....au primit raspunsuri .....SNITCH GAME! deci unde mai e acum credibilitatea?
cat despre Game....parerea mea..este ca daca Game va socate sub 1.500.000 de albume din The Devils Advocate va fi un flop iar cariera lui vafi ruinata. Game fara ajutorul lui Dre si al lui 50 (vorbesc de 50 Cent din punct de veder al calitatilor de bussines-man nu rapper!) nu prea ami are cum si ce sa faca.
WTF @ this nigga?

pana si 50 Cent care e din punct de vedere al succesului si al credibilitatii din strada peste Game....nu a spus asemena lucruri....a zis ca vrea sa intre in randul marilor rapperi si ca poate va intra dar nu sa spui aberatia asta cum ca e "din punct de vedere liric si mental asemenea lui Rakim Nas Snoop)....wait a minute nigga...... care lirica ma?...putini rapperi din west coast s-au ridiat din punct de vedere liric la nivell celor din east.....asta o sa fie impuscat..si in nici un caz nu o sa vanda un milion in prima saptamana..poate o sa vanda 1,5 milioane intr-un an de zile

stati asa ca acush intervine my man Lupe Fiasco....Kanye West...Banks...Buck....(in caz de ceva) Dre.....Eminem Freeway..Mobb Deep...etc. motherfucker gonna get POPED OFF!
fuck game

EDIT:

ceva ce sigur v-ar interesa

http://www.filehost.ro/171163/RASS_KASS ... rview_mp3/

FUCK GAYm
eu am zis de mai demult ca Game asta e un fake si-un idiot...dar de....unii mi-au sarit in cap
Pun pariu ca pe urmatorul album o sa auzim mai mereu "yo dre.....thought i was dead.....six tre....impala....hypnotic....gunit....cube....dre.....six-four.....aftermath eazy e....snoop....blood....crip....compton..gangsta..."

Interview on MTV Base (UK)

"I'm killing 50 Cent, I'm killing G Unit, nobody is buying their shoes, nobody is buying their music, their clothing line is in decline, I'm doing this by myself"

nigga is crazy .....oare el crede ce spune?

BITCH PLEASE!!!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Jove wrote:Pac a fost cel mai realist si mai normal negru din cati am vazut ;)
chiar nu ne intereseaza cati negri ai vazut tu pana acum si nici cu cati ai avut contact..
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

Ok. hai sa lamurim un lucru..

1. Blueshift mai bine taceai ca nici pe mine nu ma intereseaza ce te intereseaza pe tine sau nu la mine asa ca jet ;)

2. nZa si toti indragostitii de putza lui Game - Nu-mi place de Game si daka vedeti de multe ori m-am referit la caracterul lui si la felul lui de a fi.

3. nZa - Astept albumul sa vad cum suan daca suna bine o sa imi placa PIESELE de pe el in nici un caz nu-mi va schimba parerea despre Gaym....deci BITCH quit snitchin mannn

4. Pitzigoi - Io zic mai intai sa fii atent cand faci astfel de afiormatii nu zic ca nu stii destule despre Tupac..poate sti poate nu prea putin ma intereseaza..dar nu fa afirmatii pe care singur mai tarziu sau mai devreme te-ai contrazis...si-ti pun un secret ...Ca sa ai dusmani nu trebuie sa fi arogant.. :wink:

Pace si sa vedem albumul ... pana atunci hai sa orpim toate aberatiile astea scrise pe aici si sa vedem ce muzica o sa mai faca omu..ma rog mai bine zis ce muzica o sa i se mai faca omului ;)
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

esti un G adevarat!
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

ok prietene drum bun si vezi ca esti cam offtopic in general p'aici ;)
Image
nZa
oblomovian

Post by nZa »

de cand a devenit mai important ce shosete poarta un artist decat ce canta el .. si singuru care abereaza pe aici si e "offtopic" esti chiar tu "hommie" ... :roll:
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

mod edit: stati ONTOPIC si rafuiti-va pe prv daca tineti mortis!
Image
nZa
oblomovian

Post by nZa »

... topicul se numeste "The Game" si ala care a facut topicul (HateMeNow) se referea la faptul ca Dre no sa colaboreze cu The Game la noul album "The Doctor's Advocate" ... dar lasa ca stii tu mai bine :roll:
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

bien atunci hai sa facem 247230 de topicuri despre Game pe unu d o piesa pe unu pentru nush care album pe unu pentru hateri..nu vezi va ca depasesti limitele incoerentei?...daca ai ceva sa-mi spui te rog foloseste privatul si rog adminul sa sterge ultimele posturi off-topic ;)....te astept mamaligutza ;)
Image
nZa
oblomovian

Post by nZa »

cuuuaiieee ma faci sa raaaaad .....

1. zici ca nu'ti pasa de Game .. dar scriie vreo 32u213u2193129031 de posturi ...

2. zici ca te potolesti pana se lanseaza albumu si dupa 5 minute mai vii cu cate "o glumita" de a ta..

3. acu ma pui sa ma uit la titlul topicului si dupaia ce iti zic cum sta treaba.. .. o intorci rpd ... si mai bagi cate un " :wink: " cumva ca esti stapan pe situatie si bazat in tot ceea ce zici ... coaie lasa'ne

sry adminului... dar baiatu e prea de tot ...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

topicul asta este PA!
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

de ce sa fie pa?
sa se calmeze Jove doar, sa bage stiri exacte, fara completari jignitoare dupa citate (pt. ca nu-si au rostul).....si jigniri de genu': "suntetzi la putza lui Game" (doar pt. ca noua ne place iar lui NU).

Si ne vorbeste Jove de arogantza lui Game......maaaaan :roll: ....nevermind
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
nZa
oblomovian

Post by nZa »

poti sa'l urci si pe rapidshare?? de cand m'am mutat pe astral am o viteza infecta pe filehost ... ms
Locked